MSC Euribia: Norveški fjordovi - Nordfjordeid, Alesund, Flaam

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Kopenhagen - Nordfjordeid - Alesund - Flaam - Kiel - Kopenhagen

Polasci iz Copenhagena 16/6/2024, 30/6/2024, 14/7/2024 ili 28/7/2024 

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1. Kopenhagen | Danska - 18:00
2. Plovidba - -
3. Nordfjordeid | Norveška 09:00 21:00
4. Alesund | Norveška 07:00 15:00
5. Flaam | Norveška 08:00 18:00
6. Plovidba - -
7. Kiel | Njemačka 09:00 19:00
8. Kopenhagen | Danska 08:00 -

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

Zaplovite brodom MSC Euribia i otisnite se prema Kopenhagenu, gradu koji oduševljava svojom kombinacijom modernog dizajna i bogate povijesti, s čarobnim kanalima i prekrasnim znamenitostima poput Tivoli vrta.
Nordfjordeid u Norveškoj pruža prekrasan pogled na fjordove i netaknutu prirodu.
Alesund, također u Norveškoj, poznat je po svojoj prekrasnoj arhitekturi art nouveau stila.
Flaam će vas zadiviti svojom spektakularnom prirodom, planinama i slikovitim fjordom.
Kiel nudi spoj povijesnih znamenitosti i živahnog modernog života uz obalu Baltičkog mora.
Ovo krstarenje prekrasnim destinacijama pružit će vam nezaboravna iskustva i predivne pejzaže koji ostaju trajno urezani u sjećanjima.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini u € 
TERMIN KRSTARENJA UNUTARNJA KABINA KABINA S PROZOROM KABINA S BALKONOM
16.6. 1029 1139 1359
30.6. 989 1159 1359
14.7., 28.7. 1039 1189 1409
Obvezna doplata prilikom rezervacije: lučke pristojbe 160 € i service charge 84 € po osobi
NAPOMENA: Brod ima veći broj kategorija kabina te je ponuđena cijenom najpovoljnija opcija. Cijena ovisi o raspoloživosti kabina u trenutku rezervacije te ćete konkretnu cijenu dobiti u ponudi. 
Moguće je rezervirati i paket pića (vino na čaše, pivo, sokovi, kava, 0,5 l vode po danu, čajevi) po PROMO cijeni važećoj u trenutku bookinga (od 23 € po osobi dnevno). 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: krstarenje prema programu, lučke pristojbe i service charge – hotelsko uslužna pristojba (koji se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana),  smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (piće nije uključeno), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom  glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja i drugo što nije navedeno pod „cijena uključuje), putno osiguranje.

Dobrodošli na palubu broda MSC Euribia

MSC Euribia je brod koji poštuje tradiciju, ali istovremeno prihvaća suvremenu održivu tehnologiju kako bi zaštitio i sačuvao dragocjeni morski ekosustav. Palube obiluju brojnim umjetničkim djelima, poput plutajućih galerija koje spajaju umjetnički izražaj s pomorskom inovacijom. Ovaj spoj umjetnosti i razvoja stvara okruženje gdje putnici ne samo da putuju oceanima, nego i kroz vlastitu maštu i inventivnost. Riječ je o inspirativnoj uniji koja potiče poštivanje prema ljudskoj kreativnosti i čudima prirode. 

Ekološka odgovornost 
Sva otpadna voda na brodu usmjerava se prema sustavu za obradu, što znači da prikupljena tekućina ne napušta brod bez procesiranja koje ju pročišćuje prema vrlo visokim standardima. Osim toga, pod posebnom je kontrolom balastna voda kako bi se izbjeglo unošenje stranih morskih organizama iz jednog oceanografskog područja u drugo, što bi moglo ugroziti lokalne ekosustave. 

Upravljanje otpadom
Većina prikupljenih otpadnih materijala sortira se kako bi se predmeti mogli reciklirati. Značajno je smanjena količina plastičnog otpada zamjenom jednokratnih plastičnih predmeta ili putem uređaja za odstranjivanje. 

Energetska učinkovitost
Na brodu MSC Euribia koristi se različita oprema za uštedu energije poput grijanja, ventilacije i klimatizacije kako bi se maksimizirala učinkovitost. 

Dizajn
U listopadu 2021. MSC Cruises pokrenuo je svjetsko natjecanje u potrazi za umjetnikom koji će dizajnirati umjetničko djelo za trup broda MSC Euribia, simbolizirajući predanost kompanije prema moru. Jedinstveni i ikonični dizajn umjetnika Alexa Flämiga, pod nazivom #SavetheSea, odabran je kako bi trajno ukrašavao trup broda. Osim toga, u galeriji su izloženi dizajni i finalista natjecanja.

Bazeni 
MSC Euribia nudi svojim gostima 5 izvanrednih i jedinstvenih bazena, uključujući jedan od najvećih i najkompleksnijih vodenih parkova na moru. Bazeni mogu primiti više od 1,000 gostiju.

Galerija Euribia
Galerija je impresivan LED prostor na moru. Unutarnja šetnica okružena je restoranima i brojnim trgovinama. Namijenjena je za druženje i zabavu.

Obitelj i djeca
Novi sadržaji nude obiteljima raznoliku zabavu. MSC Euribia ponosi se sa sedam prostorija potpuno posvećenih djeci i tinejdžerima različitih dobnih skupina. Osim toga, ovaj brod ima prvi MSC Foundation Youth Centre s aktivnostima usmjerenim prema održivoj budućnosti, dodatni prostor za tinejdžere i devet originalnih obiteljskih igara uživo za svako krstarenje, organiziranih od strane osoblja za mlade.

Spa & wellness
MSC Aurea Spa na MSC Euribia predstavlja svijet opuštanja, blagostanja i ljepote te se ponosi ekskluzivnim termalnim područjem sa saunom, parnom kupelji i Whirlpoolom, profesionalnim salonima za kosu i nokte te frizerskim salonima. Suvremeno uređeni spa dizajniran je kako bi revitalizirao vaše tijelo i dušu s velikim izborom autentičnih masaža i tretmana ljepote.

MSC Yacht Club
Najbolja lokacija kabina dostupno je samo članovima kluba, s restoranima, salonima i velikim privatnim bazenskim prostorom. Usluga batlera je dostupna 24 sata, kao i posebne sobe za masažu i potpuni pristup termalnom području u MSC Aurea Spa.

Kabine i apartmani
Izbor kabina na brodu zadovoljava sve vaše potrebe, od unutarnjih i onih s pogledom na more do kabina s balkonom i prostranih apartmana.

Restorani i barovi 
Izbor od 10 restorana i 21 bara nudi jedinstveno iskustvo te obećava vrhunske gastronomske specijalitete za svaki ukus. 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI
Za državljane RH za krstarenja unutar Europske Unije dovoljna je važeća osobna iskaznica. Za putovanja unutar EU, a koja dodatno uključuju i neku državu izvan EU (npr Tunis, Maroko, Turska, Egipat, Izrael), potrebna je putovnica koja mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od datuma povratka s putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr   

OTKAZ REZERVACIJE I OPĆI UVJETI BRODARA
Otkaz rezervacije potrebno je uputiti u pismenom obliku. Za krstarenja vrijede Opći uvjeti brodara te se u slučaju otkaza zadržavaju sljedeći iznosi od ukupne cijene putovanja: do 60 dana prije početka putovanja 20% cijene aranžmana, 60 – 46 dana 40% cijene aranžmana, 45-31 dan 60% cijene aranžmana, 30-16 dana 80% cijene aranžmana te 15 dana prije putovanja 100% od cijene aranžmana, nakon polaska 100% cijene aranžmana. 
Za krstarenja duža od 15 noćenja, vrijede stroža pravila: otkaz 90 dana i duže 20%, 89 – 60 dana 40%, 59-35 dana 60%, 35 – 15 dana 80%, kraće od 14 dana 100%.

PUTNO OSIGURANJE
Preporučujemo Vam dodatno osiguranje od otkaza te putno zdravstveno osiguranje. U slučaju da je potrebno otkazati krstarenje zbog bolesti, brodari primjenjuju gore navedenu otkaznu skalu i storno penale, ali putnik ima pravo na pokriće troškova do iznosa od 90% od strane osiguravajuće kuće ukoliko se ugovori takav tip police, u skladu s uvjetima naznačenim na polici osiguranja. Putno osiguranje od otkaza se ugovara prilikom rezervacije putovanja.
Dodatno Vam preporučujemo da se i zdravstveno osigurate (pogotovo, obitelji s djecom) jer se sve zdravstvene usluge na brodu dodatno plaćaju. Kartica HZZO nije važeća na brodu. Dodatno nudimo osiguranje prtljage te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

 

ID: Integral
16.06.2024. - 23.06.2024.
30.06.2024. - 07.07.2024.
14.07.2024. - 21.07.2024.
28.07.2024. - 04.08.2024.
cijena od 989 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 989 €