Trogir, Apartmani Medena ***

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

RANI BOOKING /20% popusta na navedene cijene za uplate do 31.3.2022.

Doplata za kraći boravak 20 % u terminu 11.6. do 10.9.


Najam apartmana uključuje:

  • posteljinu i ručnike, posuđe za kuhanje, pribor za jelo i pribor za čišćenje, utrošak struje i vode, klimatizaciju, SAT TV, generalno čišćenje jednom tjedno, zamjena ručnika i kuhinjskih krpa dva puta tjedno, parkiralište gratis.

Doplata:

  • za polupansion 180 kn po osobi dnevno (djeca 0-2,99 g gratis, djeca 3-9,99 godina 50% popusta, djeca 10-11,99 godina 30% popusta);
  • za kućne ljubimce do 7kg 80kn dnevno (samo u standard app);
  • za boravišnu pristojbu 11 kn po osobi dnevno od 1.4.-1.10., u ostalim terminima 8,50 kn po osobi dnevno. (boravišna pristojba plaća se isključivo na licu mjesta)

 

Položaj: udaljeni su 2 km od starog ribarskog sela Seget Donji (povezani šetnicom - lungomare), 4 km od Trogira

Hotelska ponuda: Restoran, mnoštvo sadržaja na plaži, wi-fi dostupan u naselju, 24h Parking, rent-a-car, bicikle, motorni čamac

Sobe:  svi apartmani su kompletno opremljeni posuđem za kuhanje, priborom za jelo, posteljinom i ručnicima – sve prema broju ležaja. Apartmani su opremljeni klima uređajima (hlađenjem – grijanjem), SAT TV, filter caffe aparatima. Standard plus apartmani su dodatno opremljeni sa mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i fenom.

TIP A (2+1) standard – 40 m², spavaća soba s dva ležaja, dnevni boravak s pomoćnim ležajem, kuhinja, WC, telefon, u prizemlju su i imaju terasu.

TIP B (4+1) standard – 46 m², dvije spavaće sobe s po dva ležaja, dnevni boravak s pomoćnim ležajem, kuhinja, KWC, telefon, na katu su i imaju balkon.

TIP A (2+1) standard plus– 40 m², spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje na kojem može spavati i dvoje manje djece (do 12 g.), kuhinja, KWC, telefon, u prizemlju su i imaju terasu.

TIP B (4+1) standard plus– 46 m², dvije spavaće sobe – u jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj 2 ležaja, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje na kojem može spavati i dvoje manje djece (do 12 g.), kuhinja, KWC, telefon, na katu su i imaju balkon.

TIP A/B superior  - 46 m2,dvije spavaće sobe s po dva ležaja, dnevni boravak s pomoćnim ležajem, kuhinja, telefon, Wi-fi, kupatilo i WC. Na katu imaju balkon, a u prizemlju su s terasom. Svi apartmani su kompletno opremljeni posuđem za kuhanje, priborom za jelo, filter caffe aparatima, posteljinom i ručnicima - sukladno broju ležaja. Apartmani su opremljeni: klima uređajima (hlađenjem – grijanjem), SAT TV, telefonom.Apartmani su orijentirani prema moru.
 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda