Barcelona - Figueras - Girona 5 dana avionom - Prvi Svibanj 2024

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

BARCELONA Putovanje 5 dana zrakoplovom Croatia Airlines iz Zagreba 2024.

 

Uključen izlet Figueras  - Girona s posjetom muzeju Salvadora Dalia

 

Predviđeni hotel: Eurohotel Gran Via Fira****
-   udaljen samo 10 minuta vožnje javnim prijevozom do Placa d'Espanya.


Datum putovanja: 28.4.-2.5.2024. - Garantirani polazak!


Program putovanja: 

1. dan: ZAGREB - BARCELONA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 16:00 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita ili Dubrovnika). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Barcelonu u 17:50 sati. Slijetanje u Barcelonu u 20:00 sati. Transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak javnim prijevozom  do Plaça d'Espanya, jednog od najljepših gradskih trgova, gdje se nalazi i poznata Arena – nekadašnje poprište borbi s bikovima, koje je danas preuređeno u veliki trgovački centar s brojnim restoranima. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje. 

2. dan: BARCELONA
Doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya, Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia - remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja, razgled izvana. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada. Predlažemo posjet Pomorskom muzeju, Picassovom muzeju ili Akvariju. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Noćenje.

3. dan: BARCELONA – izlet FIGUERAS – GIRONA s posjetom muzeju Salvadora Dalia (uključen u cijenu)
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet autobusom u Figueras  i Gironu. U Figuerasu se nalazi Muzej Dali, koji je meta svih ljubitelja umjetnosti i onih koji žele vidjeti nešto potpuno originalno. Salvador Dali utemeljitelj je zaklade koja se brine o tome da sva njegova djela budu prikazana na poseban način i na posebnom mjestu, a oslikani stropovi i trodimenzionalni izlošci svjedoče o njegovoj genijalnosti (ulaznica uključena u cijenu izleta). Na povratku, zaustavljanje u slikovitom mjestu Girona - šetnja povijesnim centrom do katedrale i židovske četvrti. Povratak u Barcelonu u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan: BARCELONA
Doručak. Odlazak javnim prijevozom i pješice do Parka Guell, fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (doplata za ulaznicu). U popodnevnim satima predlažemo odlazak do brda Montjuic, gdje se nalazi Olimpijski stadion, muzej Joan Miro, botanički vrt i prekrasan park s vidikovcem i tvrđavom, ili posjet arhitektonskom muzeju „Poble Espanyol“, s replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima predlažemo odlazak na otvorenu predstavu „Čarobne fontane“, čudesnu igru svjetlosti, vode  i glazbe na Plaça d'Espanya (trenutno ne rade zbog mjera štednje vode). Noćenje.

5. dan: BARCELONA – fakultativni izlet Tibidabo – Montserrat - ZAGREB
Doručak. Predlažemo izlet autobusom „Tibidabo i Montserrat“ (uz doplatu). Vožnja autobusom do  vidikovca Tibidabo, smještenog na 520 metara nadmorske visine, s prekrasnim pogledom na Barcelonu. Na vidikovcu se nalazi crkva Sagrado Corazon i zabavni park. Nastavak vožnje do najvećeg španjolskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u kamenitim planinama čudesnih oblika, od kojih zastaje dah. Tu se je smjestio benediktanski samostan s poznatim kipom „Crne Gospe“, zaštitnice Katalonije. Slobodno vrijeme za obilazak svetišta (doplata za ulaznicu u baziliku 8€ na licu mjesta) ili vožnju uspinjačom do vidikovca, s prekrasnim pogledom na okolicu. Povratak autobusom u Barcelonu i transfera autobusom od hotela do Zračne luku u Barceloni u 15:30 sati. Putnicima koji ostaju u gradu, predlažemo posjet poznatoj plaži Barceloneti ili slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20 sati. 


FIRST MINUTE CIJENA vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.

Pristojbe zračnih luka uključene u cijenu aranžmana!

 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

28.4.-2.5.2024.

€770

€800


Doplata za jednokrevetnu sobu: €190

Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasla osoba bez popusta na pomoćnom ležaju.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Barcelona – Zagreb, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s doručkom, transfer Zračna luka Barcelona – hotel – Zračna luka Barcelona, cjelodnevni izlet autobusom Figueras – Girona s uključenom ulaznicom u muzej Salvadora Dalia, sve razglede prema programu, jamčevina i troškovi organizacije putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: boravišnu pristojbu, fakultativne sadržaje, ulaznice, troškove osobnih narudžbi i javnog prijevoza, putno osiguranje.

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu €2 po osobi i noćenju. Plaćanje na licu mjesta. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu.

Doplata za vezani let iz Splita, Dubrovnika (na upit): od €70

PRTLJAGA: Na svim letovima Croatia Airlinesa putnik ima pravo ponijeti sa sobom u putničku kabinu jedan komad ručne prtljage do 8 kg, dimenzije do 115 cm (55x40x20 cm) i dodatno jedan manji komad osobne prtljage (npr. 1 žensku ručnu torbu ili 1 torbu za laptop ili 1 torbu za spise), te jedan komad predane prtljage do 23 kg, zbroja dimenzije do 158 cm.
Cijena javnog gradskog prijevoza: pojedinačna karta €2,55; karnet za 10 vožnji €12,15

 

Predlažemo online kupovinu ulaznica za Sagrada Familiu za 2. dan putovanja od 15:00 sati na linku Sagrada Familia ulaznice po cijeni od €26

Fakultativna ponuda izleta (plaćanje na licu mjesta, prijava u agenciji kod rezervacije):
•    ulaznica za Park Guel €10, djeca 7-12 godina €7
•    Flamenco show uz piće €45, djeca 4 do 8 godina €20 
•    izlet Tibidabo - Montserat €50, djeca do 12 godina €25 


NAPOMENE: Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Organizator nije odgovoran za eventualno povećanje cijena ulaznica i fakultativne ponude.


GRANIČNE FORMALNOSTI ZA ULAZAK U ŠPANJOLSKU
Državljani Hrvatske U Španjolsku mogu putovati s valjanom osobnom iskaznicom ili putovnicom. Molimo da svakako provjerite valjanost putnih isprava. Pripazite na Vaše putne isprave, kao i na sve vrijedne stvari. 

Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682928167 i jamčevno osiguranje kod Adriatic osiguranja,  broj police OV0682928166. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o. Zagreb, 1.2.2024.

ID: Integral
28.04.2024. - 02.05.2024.
cijena od 770 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 770 €

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

4

Italija

Rim

2

Mađarska

Nizozemska

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1