Andaluzija 5 dana posebnim avionom 2022

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE ANDALUZIJA 5 dana /4 noćenja na direktnom letu iz Zagreba posebnim zrakoplovom Zagreba

 

Termin putovanja: 16.11.-20.11.2022. - garantirani polazak

VRIJEDNOST VIŠE: DIREKTAN LET IZ ZAGREBA ZA SEVILLU! HOTELI 4* NA CIJELOM PROGRAMU! UKLJUČENE ULAZNICE, IZVRSTAN RED LETENJA!

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan ZAGREB – SEVILLA
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci 2 sata prije leta, podjela putne dokumentacije i prijava na let. Polijetanje zrakoplova na izravnom letu za Sevillu na liniji OU9470 u 15.30h. Po dolasku u 18.35h obavljanje graničnih formalnosti te odlazak do hotela. Orijentacijska šetnja sa pratiteljem putovanja  te slobodno vrijeme za večeru i vlastite programe i otkrivanje bogatog noćnog života Seville.  Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan SEVILLA
Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji stručnog vodiča : Reales Alcazar, nekadašnja maurska vladarska palača koja se nalazi pod zaštitom UNESCA; veličanstvena Sevillska katedrala Santa Maria dela Sede s preko 30 oltara ukrašena  slikama velikih španjolskih majstora  - Zurbarana i Goye u kojoj se nalazi najveći oltar na svijetu, mauzolej Kristofora Kolumba, te 96 m visok toranj Giralda s intrigantnom maurskom dekoracijom-simbol grada(izvana).  Nastavak šetnje do Barrio santa Cruz, (stara židovska četvrt uskih ulica, bijelih kuća, cvjetnih dvorišta i malih trgova s palmama i stablima naranči), Plaza de Espana, Palacio de Pedro El Cruel, Torro del Oro, Plaza San Francisco…. Slobodno vrijeme za ručak i shopping. Preporučamo fakultativni odlazak na vožnju brodom rijekom Guadalquivir od Zlatnog Tornja - Torre d' Oro, nakon čega se prepustite uživati u atmosferi grada koji živi do kasno u noć. Za sve ljubitelje izvornog flamenca preporuka je odlazak na čuveni flamenco show. Individualni povratak u hotel. Noćenje. 

3.dan SEVILLA – CORDOBA – GRANADA
Nakon doručka polazak drugom biseru Andaluzije – Córdobi, nekadašnjoj prijestolnici maurskog kraljevstva čiji je stari dio također pod zaštitom UNESCO-a. Razgled "najmaurskijeg" španjolskoga grada u pratnji stručnog vodiča, nekadašnje prijestolnice maurskog kraljevstva El-Andalus, impresivne džamije "Mezquita" – simbola grada, najljepših zatvorenih dvorišta Španjolske (patios), Calleja de las flores, slikovita židovska četvrt sa sinagogom, stara gradska jezgra iz 10. st. pod UNESCO zaštitom, Rimski most, Slovoluk. Slobodno vrijeme za ručak ili shopping na Plaza de las Tendillas. Nastavljamo putovanje put  posljednje prijestolnice maurske Andaluzije smještene  u podnožju planinskog lanca Sierra Nevade- Gradane, na nadmorskoj visini od 700-tinjak m. Po dolasku prijava i smještaj u hotel. 

4.dan GRANADA 
Doručak te odlazak na cjelodnevni razgled grada-simbola ujedinjenja Španjolske nakon Rekonkviste, grada u kojem se na svakom koraku isprepliću rimska i arapska kultura. Upoznavanje Granade započinjemo posjetom palači Alhambra i vrtovima Generalife, ljetnom prebivalištu maurskih vladara Granade iz 14. stoljeća s prekrasnim perivojima i vodoskocima, koji su zajedno s arapskom četvrti Albaicín uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Nakon razgleda Alhambre uputiti ćemo se u živopisno središte grada  s pauzom za ručak a potom u  poslijepodnevnim satima nastavak razgleda grada: renesansna katedrala i Capilla Real, kasnogotička Kraljevska kapela, u kojoj se nalaze grobovi kraljice Izabele i kralja Ferdinanda. Navečer preporučamo odlazak na noćni razgled maurske četvrti Albaicin, s pogledom na osvijetljenu Alhambru i fakultativno odlazak na flamenco show u ciganskim špiljama. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan GRANADA – JEREZ LA FRONTERA-  SEVILLE
Nakon doručka i odjave iz hotela odlazak prema gradu Jerez de la Frontera kojeg nazivaju prijestolnicom poznatog vina sherryja. Kraće upoznavanje s centrom grada: Plaza del Arenal, gotička crkva sv. Mihaela iz 15.st., Alcazar, katedrala iz 17.st. , kip Manuela Marije, osnivača vinarije Tío Pepe, jedne od najposjećenijih vinarija na svijetu.  Nastavak putovanja prema Sevilli  u kojoj imamo slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku.  Po dolasku, prijava na izravni let za Zagreb na liniji OU9471 u 20.00hh.  Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u  23.00h. Završetak programa.

Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

 

REDOVNA CIJENA  ARANŽMANA IZNOSI:  6.190,00 kn / 821,55  EUR  + pristojbe zračnih luka 1.290 ( 171,21 Eur )

Cijena aranžmana uključuje:
•    prijevoz posebnim zrakoplovom Croatia Airlinesa prema programu, 
•    sve prijevoze i transfere autobusom prema programu, 
•    razgled svih gradova prema programu uz voditelja programa
•    lokalni vodiči u Cordobi, Granadi, Sevilli
•    smještaj u hotelima 4* prema programu na osnovi 4 noćenja s doručkom
•    voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja, 
•    organizaciju i pripremu putovanja.
•    ulaznica za Alhambru, najočuvaniju i najznačajniju arapsku palaču iz 13. st, jedinstveni primjerak maurske arhitekture na europskom prostoru te prekrasne vrtove Generalife .
•    Ulaznice u Sevilli za  katedralu  i Real Alcázar
•    Ulaznica u Córdobi za  Velika džamija -La Mezquita 

 


Cijena aranžmana ne uključuje:
•    pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1290 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata ( 171,21 Eur )
•    ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu, 
•    doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi – 1290 kn ( 171,21 Eur )


Obavezne doplate:
•    pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1290 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata ( 171,21 Eur )

Eventualne doplate 
•    ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, 
•    fakultativne izlete, 
•    obroke koji nisu uključeni u cijenu,
•    doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi – 1290 kn ( 171,21 Eur )

Informacije o letu:
RED LETENJA NA CROATIA AIRLINESU
OU9470    Zagreb    15:30    Sevilla    18:35
OU9471    Sevilla    20:00    Zagreb    23:00
 
PRIJEVOZNIK: CROATIA AIRLINES

PRTLJAGA: 13 kg po putniku predane prtljage te 1 kom ručne prtljage do 8 kg
Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

VAŽNE INFORMACIJE:
Završnu obavijest dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.). Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan  prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.  

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice:  Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.  Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, agencija ima kod osiguravajućeg društva UNIQA osiguranje d.d Zagreb, sklopljene ugovore za razdoblje od 14.9.2022. do 14.9.2023.;  broj 45-7002852780 za policu osiguranja jamčevina turističkih paket aranžmana, te policu broj: 11-7002852785  za osiguranje od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket-aranžman.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. 
Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn


Minimalan broj putnika: 120      Maksimalan broj putnika: 130

 

ID: Integral

Pronađite svoju destinaciju

Engleska

Grčka

Atena

2

Italija

Rim

2

Portugal

Turska

Španjolska

Moglo bi vas zanimati