Valencija 5 dana avionom - Uskrs 2020.

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

VALENCIJA PUTOVANJE 5 DANA AVIONOM - USKRS 2020.

Putovanje posebnim zrakoplovom iz Zagreba


Valencia je treći grad po veličini u Španjolskoj, smještena je na obali Sredozemnog mora i privlači pažnju mnogih putnika svojom blagom klimom, divnim plažama, prekrasnim Starim gradom i čudesnom arhitekturom. U Valencijskoj katedrali čuva  se Sveti kalež za koji se vjeruje da je Sveti gral, kalež iz kojeg je Isus pio na Posljednjoj večeri.

Predviđeni hotel: Eurostars Rey Don Jaime 4*
- odličan hotel, smješten između centra grada i plaže, u neposrednoj blizini Grada umjetnosti i znanosti


Datum putovanja: 09.-13.04.2020. - Garantirani polazak!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan:  Zagreb - Valencija
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 12:45 sati, kod šaltera informacija. Let posebnim zrakoplovom Croatia Airlines u 14:45 sati, s dolaskom u Valenciu u 17:00 sati. Po slijetanju u Valenciu slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Slobodno vrijeme za šetnju središtem grada i večeru u odličnim restoranima gdje možete kušati različite vrste paelje, koja je i nastala u Valenciji, i pršuta. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: Valencija
Doručak. Odlazak u razgled grada pješice i javnim prijevozom: Stara korida, Placa del Ajuntament – najveći gradski trg s zgradom Gradske vječnica i pošte, Mercado Central  - jedna od najvećih tržnica u Europi, Llotja de la Seda – nekadašnja tržnica svile, Katedrala svete Marije i njen toranj El Miguelete.  Nakon slobodnog vremena za ručak odlazak do futurističkog  Ciudad de las Artes y las Ciencias  (Grada umjetnosti i znanosti) kojeg je dizajnirao čuveni arhitekt Santiago Calatrava. Tu se nalazi Muzej znanosti, kino - Hemisferic, Operna palača, Akvarij i drugi urbani sadržaji među kojima se ističe botanički vrt. Slobodno vrijeme za obilazak kompleksa. Noćenje.

3. dan: Valencija – fakultativni izlet špilje Sant Josep i Segorbe (Muzej Maslinovog ulja)
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom do špilja Sant Josep, kojima teče najduža podzemna plovna rijeka u Europi. Možete uživati u neobičnoj vožnji brodom tijekom koje će Vam prateći član posade istaknuti i ukazati na neke od najstarijih i najneobičnijih stalaktita. Slijedi vožnja autobusom do grada Segorbe u kojem se nalaze tisućljetni maslenici. Posjet muzeju Maslinovog ulja i upoznavanje s tradicionalni postupkom izrade maslinovog ulja. Slobodno vrijeme za jelo, šetnju i kupovinu suvenira. Povratak u Valenciju i slobodna večer. Noćenje.

4. dan: Valencija – fakultativni izlet Xátiva + Dénia
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom u dva pitoreskna mjestašca: Xátiva i Dénia. Xátiva, ljupko mjesto smješteno na brdu, bila je nezavisni islamski grad-država u 12. st. Kasnije je postala poznata kao rodni grad zloglasnog pape Aleksandra VI. – pape Borgia. U ratu za španjolsko nasljedstvo kralj Filip V. dao je spaliti mjesto zbog manjka odanosti, a mrskom monarhu grad je vratio pa danas njegov portret u jednom od gradskih muzeja visi naopako. Elegantan gradić s brojnim palačama, malenim trgovima i simpatičnim trgovinama, a ono čime grad osvaja je definitivno njegov dvorac, koji je nekoć okruživao srednjovjekovni gradić. Posjet dvorcu i slobodno vrijeme za šetnju mjestom. Odlazak prema sljedećem šarmantnom gradiću, poznatom ljetovalištu Dénia na „Bijeloj obali“ (Costa Blanca). U sjeni Mount Montgó smješteno je mjesto koje je danas poznato kao glavna luka prema Balearima. Ulice pune života odlika su ovog malenog grada kojeg su osnovali Grci, a kojim dominira utvrda nastala u maursko vrijeme. Slobodno vrijeme za jelo, šetnju i kupovinu suvenira. Povratak u Valenciju i slobodna večer. Noćenje.

5. dan: Valencija - Zagreb
Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo dodatan posjet Gradu znanosti i umjetnosti ili modernom zoološkom vrtu smještenom na 100 000 četvornih metara. Prošetati možete i pješčanom plažom Valencije dugom 7 km uz koju su smješteni brojni restorani. Transfer autobusom do zračne luke. Let posebnog zrakoplova na direktnoj liniji za Zagreb u 21:05 sati. Dolazak u Zagreb u 23:30 sati.


First minute cijena vrijedi za uplate do 60 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

Doplata za 1/1 sobu

09.-13.04.2020.

3.690 kn

3.890 kn

1.390 kn

Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka 990 kn.

Popust: odrasla osoba 5% popusta na pomoćnom ležaju, dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju.


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji  Zagreb - Valencia - Zagreb, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama, na osnovi 4 noćenja s doručkom, sve prijevoze i transfere autobusom prema programu, sve razglede prema programu, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno - povijesne spomenike i muzeje koje nisu izrijekom navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, napojnice, putno osiguranje.

PRTLJAGA uračunata u cijenu: 1 komad predane prtljage do maksimalno 18 kg + 1 komad ručne prtljage do 8 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 20 cm

Dodatnu prtljagu nije moguće nadoplatiti.

Smještaj u hotel: Eurostars Rey Don Jaime****
- odličan hotel, smješten između centra grada i plaže, u neposrednoj blizini Grada umjetnosti i znanosti
    
Fakultativna ponuda izleta (prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta):
-    špilje Sant Josep i Segorbe (Muzej Maslinovog ulja) €50 – prijevoz autobusom, pratnja voditelj putovanja, ulaznice za špilju i muzej Maslinovog ulja
-    Xátiva + Dénia €50 - prijevoz autobusom, pratnja voditelj putovanja, ulaznica i prijevoz vlakićem do tvrđave Xativa


Informativne cijene ulaznica: katedrala €7, Grad umjetnosti i znanosti €38,60 (kombinirana karta za Muzej znanosti, kino – Hemisferic i Akvarij), zoološki vrt €23,80, pojedinačna karta javnog prijevoza €1,50.

Obavezne doplate: napojnice za lokalne vodiče i vozače €5 po osobi (plaćanje na licu mjesta)

Napomena: Molimo da svakako provjerite ispravnost putnih isprava. Pripazite na Vaše putne isprave, kao i na sve vrijedne stvari. Nemojte nositi na put novčanice od 200 ili 500 EUR jer ih je gotovo nemoguće usitniti ili plaćati takvim novčanicama. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Organizator nije odgovoran za eventualno povećanje cijena ulaznica i fakultativne ponude

Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora, broj police 11-7002578765 i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 45-7002578828. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 03.12.2019.

 

ID: Integral

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Estonija

Finska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

3

Irska

Dublin

1

Island

Italija

Rim

2

Latvija

Riga

2

Mađarska

Nizozemska

Poljska

Krakow

1

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1

Švedska