Nova godina Malta 6 dana avionom

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

MALTA NOVA GODINA 2023. -  posebnim zrakoplovom iz Ljubljane

 

Novogodišnji termin: 28.12.2022.-02.01.2023. - POPUNJENO

Vrijednost više: uključena bogata buffet novogodišnja večera u hotelu!

 

Program putovanja:

1. dan, 28.12.2022.     Ljubljana – Malta, fakultativni izlet Valleta
Sastanak putnika u ljubljanskoj zračnoj luci kod šaltera informacija dva sata prije polijetanja direktnog zrakoplova Air Malte KM7515 za Maltu. Nakon obavljenih formalnosti let za na relaciji Ljubljana-Malta u 09.50h. Po slijetanju na Maltu u 11.50h, transfer do hotela i odmor te uživanje u ostatku dana uz šetnju uz more, ili istraživanje pubova, sportskih barova i pizzeria,...  Za one željne avantura odmah po dolasku, odmah iz zračne luke odlazak na poludnevni fakultativni obilazak glavnog grada Vallette koji je i pod zaštitom UNESCO-a. Izlet u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku  i pratitelja na hrvtaskom uključuje šetnju kroz živopisne ulice Vallette, razgled graskih vrata, zgrade Parlamenta i zgrade Opere. Slijedi razgled najvažnijih povijesnih građevina i dvorišta, kao i vrtova Barracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na luku i utvrđena Tri grada. Potom posjet bogato ukrašenoj katedrali sv. Ivana (jednoj od najljepših crkava Europe) u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija (Ulaznice nisu uključene). Povratak u hotel. Noćenje. 

2. dan, 29.12.2022.      fakultativni izlet Mdina i Rabat
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet do Mdine. Ukrcaj u autobus i vožnja kroz ruralnu Maltu do srednjovjekovnog grada Mdine i njegovog predgrađa Rabata. Sa svojim moćnim zidinama i sjenovitim ulicama ovaj grad opravdava naziv "Tihi grad" za razliku od moderne i dinamične Vallette.  Obilazak započinje ispred glavnih vrata Mdine, a ulazak kroz utvrđene zidine grada otkriva zadivljujuće palače koje su pripadale malteškom plemstvu. Slijedi razgled katedrale sv.Pavla (ulaznica nije uključena).

3. dan, 30.12.2022.      fakultativni izlet Gozo
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet na otok Gozo jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 30 minuta vožnje), a vegetacija, brdašca i stjenovite hridi čine tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi autobusni razgled najpoznatijih lokacija: posjet glavnom gradu otoka Victoria, zaljevu Dwejra i prirodnom čudu Inland Sea, laguni koja je ujedno i najniža točka Goza, te strmim stijenama u zaljevu Xlendi.  Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu u vlastitom aranžmanu. Nastavak razgleda pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu, starijih čak i od egipatskih piramida (ulaznica uključena). Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje. 

4. dan, 31.12.2022.    fakultativni izlet Blue Grotto i Marsaxlokk
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet do južnog dijela Malte gdje se smjestilo ribarsko mjesto Marsaxlokk. Šetnja slikovitim gradićem, njegovom promenadom uz 
more gdje se mogu vidjeti brojni tradicionalni ribarski Luzzu brodići živopisnih boja. Slijedi vožnja do obližnjeg kompleksa Blue Grotto koji se sastoji od čak sedam spilja. Moguća vožnja brodićem kroz tirkizno plavu spilju, ukoliko vremenske prilike dozvoljavaju (karta se kupuje na licu mjesta). Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za pripremu za bogatu svečanu večeru u hotelu  i doček Nove godine. Noćenje u hotelu. Sretna Nova 2023.!

5. dan, 01.01.2023.    slobodan dan
Kasniji doručak. Slobodan dan za odmor i vlastite interese.  Noćenje.

6. dan, 02.01.2023.     Malta - Ljubljana
Raniji doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke te odlazak direktnog zrakoplova Air Malte KM7514 na relaciji Malta-Ljubljana u 09.35h. Dolazak u Ljubljanu oko 11.35h.
 

Redovna cijena aranžmana po osobi: POPUNJENO

Doplata za zrakoplovne pristojbe i naknade (promjenjivo do puta): 990 kn (131,40 eur)
Doplata za jednokrevetnu sobu: 890 kn (118,12 eur)
 

Cijena aranžmana je rađena je na bazi minimum 25 putnika i uključuje: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Ljubljana-Malta-Ljubljana, transfere na odredištu (zračna luka–hotel–zračna luka), smještaj u hotelu 4* s uslugom noćenje/doručak + uključena novogodičnja buffet večera u hotelu, pratnju predstavnika na hrvatskom jeziku te troškove organizacije i prodaje.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje, fakultativne sadržaje i izlete (plaćanje ulaznica dodatno na licu mjesta), obavezno plaćanje eco takse u hotelu 0,50 eur po osobi dnevno, napojnicu vozačima i vodičima 30 eur, putno osiguranje, troškove osobnih narudžbi, povratni transfer Zgb-Lju-Zgb 350 kn (46,45 eur) po osobi za minimum 12 prijavljenih putnika (u protivnom zadržavamo pravo otkazati transfer)

Doplate za fakultativne izlete po osobi, prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana (minimum 10 osoba za realizaciju izleta, ulaznice nisu uključene i plaćaju se na licu mjesta):
Poludnevni izlet u Vallettu 250 kn (33,18 eur), cjelodnevni izlet na Gozo 420 kn (55,74 eur), poludnevni izlet u Mdina 250 kn (33,18 eur), poludnevni izlet Blue Grotto i Marsaxlokk 250 kn (33,18 eur)
 
VAŽNO: Za ulazak na Maltu iz Republike Hrvatske i drugih država članica EU od 25. srpnja 2022. g. nije potrebno predočiti dokumentaciju koja se odnosi na epidemiju Covid-19 nisu potrebni dokazi o cijepljenju, preboljenju ili testiranju na COVID-19). Detalje možete pročitati na službenim stranicama MVEP-a ili Travel to Malta: https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044?country=85 ili https://deputyprimeminister.gov.mt/en/health-promotion/covid-19/Pages/travel.aspx 

Napomena: Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Malte te može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 298625000158 uplaćena kod Croatia osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Kod programa s charter letovima moguće su naknadne promjene vremena letova, te u tim slučajevima agencija ne preuzima odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.  Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo Vam uplatu putnog osiguranja.

 

ID: INT2022AZ
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Italija

Nizozemska

USA