Zaton, Zaton Holiday Resort ***

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Položaj: smješteno u borovoj šumi sa vlastitom plažom, udaljeno od grada Zadra 15 km

Hotelska ponuda:  recepcija, a la carte restoran, restoran sa samoposluživanjem, caffe bar, slastičarnica, pizzeria, supermarket, tržnica, prodavaonica suvenira i novina, dječji kutak, frizerski salon, ljekarna, adventure golf; muzika i ples na hotelskoj terasi, Internet kutak, sef u apartmanu, diskoteka.

Sobe:   sef, SAT flat TV, telefon, aparat za kavu, pribor za jelo i kuhanje, posteljina (tjedna izmjena), ručnici (izmjena 2x tjedno), sušilo za kosu, sušilo za rublje, garnitura za sjedenje na terasi ili balkonu

Prehrana: najam, mogućnost doplate za buffet polupansion


AKCIJA 7=6 vrijedi za boravak od 30.5. do 5.6.2020. (obračunava se na navedene cijene, akcija vrijedi i za polupansion).

Doplata za kraći boravak 20 %.

Najam uključuje: posteljinu (mijenjanje svakih 7 dana), ručnike (mijenjanje 2 puta tjedno), utrošak struje, vode i plina, pribor za kuhanje i jelo, ulaz na bazen, animaciju, turističku pristojbu. Parking se ne naplaćuje.

Doplata za polupansion (buffet doručak i večera) 1.120 kn po (polupansion za dijete 0-4,99 g u cijeni; za dijete 5-11,99 g od 25.4.-29.5. i od 12.9.-2.10. u cijeni, u ostalim terminima 50% ); za završno čišćenje 300kn (na recepciji) ukoliko gosti pri odlasku ne ostave apartmane čistim; kućni ljubimci dozvoljeni (manji) na upit uz doplatu 105kn na recepciji. Turistička pristojba uključena je u cijenu aranžmana.

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda