Vodice, Ville Rivijera **

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Položaj:  100 metara od plaže i 700 metara od središta turističkog grada Vodica.

Hotelska ponuda: klimatizirani pansionski restoran, restoran a-la carte, aperitiv-bar, na plaži snack, te cocktail-bar, sef na recepciji, TV sala, te otvoreni bazen s toplom morskom vodom

 Sobe:

smještaj u Villama: Regina, Klara, Luisa, Marina i Ana. Svaka Villa ima 21 sobu, od kojih 18 ima i pripadajući izlaz na balkon.

Ville Klara i Regina nude smještaj u klimatiziranim sobama opremljenim SAT TV-om, telefonom, mini barom i sušilom za kosu. Radi se o standard sobama.

Ostale ville nemaju klima-uređaje u sobama i klasično su opremljene ormarom, bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, pisaćim stolom i stolicom, te kupaonicom s tuš kabinom i WC-om te spadaju u economy sobe.

Prehrana: buffet doručak i ručak


Akcija 7=6 za sve boravke od 25.4.-20.6.; i od 5.9.-3.10.2020. (obračunava se na navedene cijene).

EB i akcija 7=6 ne mogu se kombinirati!

Doplata za kraći boravak 20%.

Popusti: dijete 0-11,99 g gratis na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; drugo dijete do 6,99 g gratis na ležaju sa roditeljima; jedno dijete 0-11,99 g na osnovnom ležaju 30% popust u sobi s jednom odraslom osobom; odrasli 20% popust na pomoćnom ležaju.

Doplata za all inclusive light: 135 kn po danu po osobi u terminu 4.7.-22.8., u ostalim terminima 110 kn po osobi po danu.

Doplata za parking na recepciji ovisno o sezoni 25/45 kn po danu; za turističku pristojbu 70 kn.

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda