Važna obavijest COVID-19

 

RADNO VRIJEME POSLOVNICE

Poštovani putnici i klijenti, sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, pridržavamo se mjera prevencije te organiziramo rad poslovnice kroz rad djelatnika od kuće pa će poslovnice Paromlinska 2 a I Heinzelova 44, Zagreb biti zatvorena za fizičke posjete u razdoblju 16.3.-16.4.2020.

Dostupni smo putem e-maila [email protected]

 

Preporučujemo da sve vaše upite uputite pismeno na e- mail [email protected] i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku, a upite rješavamo po prioritetu (putovanja s bližim datumom polaska imaju prioritet). Sve obavijesti oko polazaka ćemo uputiti pravovremeno i u skladu s informacijama kojima ćemo raspolagati u datom trenutku od strane organizatora putovanja. 

 

Za sva putovanja do 26.04.2020 poslali smo svim putnicima obavijest na e-mail da mogu izabrati nove termine za uplaćena a nerealizirana putovanja ili uzeti voucher (na iznos isti kao izvršena uplata) 

 

Za putovanja s polascima 27.04.2020. i kasnije, obavijesti ćemo slati na vrijeme ,u narednim danima, a sve u skladu s novim informacijama i uz praćenje stanja oko aktualne situacije. Nije potrebno slati dodatne upite za ista putovanja jer ćete na vrijeme biti obaviješteni o mogućnostima.


Daljnje obavijesti oko promjene načina rada poslovnice i radnog vremena bit će dostupne putem Facebooka i web stranice www.integral-zagreb.hr

Srdačan pozdrav,
Integral Zagreb