Tenerife 7 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJA NA TENERIFE 2021.

 

Raj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora. 7 dana posebnim zrakoplovom iz Ljubljane

GRUPNI POLASCI:
15.06. – 21.06.2021.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan putovanja: LJUBLJANA – TENERIFE
Sastanak putnika u zračnoj luci Ljubljana te prijava na let za Tenerife, otok vječnog proljeća. Po dolasku, transfer do hotela te prijava i smještaj. Slobodno vrijeme za prvo upoznavanje s destinacijom i orijentacijsku šetnju. Noćenje.

2. dan putovanja: TENERIFE: NACIONALNI PARK PICO DEL TEIDE – VILAFLOR – CANDELARIA
Nakon doručka, odlazimo do vulkanske planine Pico del Teide, najviše točke otoka Tenerife i Španjolske. Nacionalni park Teide, jedan od najstarijih u Španjolskoj, upisan je na UNESCO-v popis svjetske baštine zbog jedinstvenog prirodnog krajolika kojemu se teksture i boje neprestano mijenjaju. Uživat ćemo u vožnji koja će nas dovesti do prekrasne vulkanske pokrajine na samo 1.200 metara od kratera snježnog vrha 3.718m ovog velikana. Najljepši dio Nacionalnog parka predstavlja Las Canadas, krater vulkana u čijoj blizini se nalaze monolitne stijene nazvane Los Roques s kojih se pružaju panoramski vidici na okolicu. Po želji i uz doplatu (u slučaju dobrog vremena), mogućnost uspona sa žičarom do samog vrha s kojeg se pružaju nezaboravni pogledi na otok Tenerife. Povratak u dolinu kroz slikoviti gradić Vilaflor i preko Arone do juga otoka. Usputno zaustavljanje u najznačajnijem ljetovalištu Tenerifa, na Playa de las Americas. Povratak u hotel, noćenje.

3. dan putovanja: TENERIFE – (fakultativni izlet otok LA GOMERA) – TENERIFE
Doručak. Predlažemo odlazak u cjelodnevni fakultativni izlet i razgled susjednog otoka La Gomera, vulkanskog otoka bujnog raslinja, brdovite unutrašnjosti i povijesnih znamenitosti. U središtu otoka se nalazi nacionalni park Parque Nacional de Garajonay kojeg ćemo i razgledati, a poznat je po endemskoj prašumi lovora (laurisilva). Odlazak do La Degoladi de Perez gdje ćemo s jednog od vidikovaca promotriti svu ljepotu ovog zelenog otoka. Ručak u lokalnom restoranu i druženje s domaćinima koji će nas naučiti kako se sporazumijevaju zviždukom. Naime, lokalno stanovništvo razvilo je poseban jezik kojeg koriste kao oblik komunikacije. Prije povratka na Tenerife, u San Sebastianu ćemo razgledati toranj Torre del Conde i La Case de Colon, mjesto gdje je boravio Kristofor Kolumbo. Povratak na Tenerife, noćenje.

4. dan putovanja: TENERIFE – IZLET PO SJEVERU OTOKA: LAGUNA – PUERTO DE LA CRUZ – ICOD DE LOS VINOS – GARACHIO
Doručak. Danas ćemo istražiti sjeverni dio otoka koji posjetitelje privlači zbog prekrasne prirode i plodnih vinskih područja i samim time, svjetskih poznatih vina. Osim toga, na sjeveru otoka se nalaze prekrasni gradovi kao što je La Laguna, nekoć glavni grad otoka, a danas sveučilišni grad u kojem se moderni stil savršeno uklapa sa prekrasnim starovjekovnim palačama zbog kojih je upisan na UNESCO popis svjetske kulturne baštine. Sljedeća lokacija će biti Puerto de la Cruz, nekoć ribarsko selo, a danas mondeno ljetovalište s lijepom gradskom jezgrom i slikovitom lukom. Vožnja do Icod de Los Vinosa koji je poznat po 600 godina starom zmajevom drvu, odličnim vinima i slikovitoj arhitekturi. Razglede ćemo privesti kraju u prekrasnom gradiću Garachio u kojem se može popiti najbolja malvazija i kušati ukusni svježi sir fresca. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan putovanja: TENERIFE – (fakultativni izlet GRAN CANARIA) – TENERIFE
Doručak u hotelu i slobodan dan za odmor, samostalne razglede i istraživanje ovog prekrasnog otoka. Po želji, mogućnost odlaska na fakultativni, cjelodnevni izlet na otok Gran Canaria gdje nas očekuju velike suprotnosti, more i pješčane dine s jedne strane te s druge bujna vegetacija unutrašnjosti otoka. Posjetit ćemo mjesta Playa Ingles, Dunas, Maspalomas i Las Palmas, glavni grad otoka Gran Canaria, nakon čega ćemo posjetiti četvrt Vegueta i prošetati trgom Sv. Ane. Obilazak parka San Telmo u kojem rastu izuzetno stara stabla zmajevca. Povratak na otok Tenerife, noćenje.
 
6 dan putovanja: TENERIFE – (fakultativni izlet LORO PARK)
Doručak. Još jedan „proljetni dan“ na otoku Tenerife kojeg možete iskoristiti za samostalne razglede po gradu, šetnju živahnim ulicama, trgovima, promenadama i prekrasnim gradskim parkovima. Predlažemo odlazak u Loro park koji se prostire na 13,5 hektara površine u neposrednoj blizini grada Puerto de la Cruz, osnovan je 1972 godine i do danas ga je posjetilo više od 40 milijuna posjetitelja. Dom je preko 4000 papiga (loro je na španjolskom papiga) – 350 različitih vrsta i podvrsta te je svjetski broj jedan za proučavanje i rad s papigama. Noćenje.

7. dan putovanja: SANTA CRUZ - LA LAGUNA – LJUBLJANA
Doručak. Danas su na rasporedu za obilazak još dva mjesta, itekako važna i zanimljiva. Prvo ćemo se odvesti do Santa Cruza, glavnog i najvećeg grada na otoku, koji unatoč prvom dojmu o svojoj veličini i dalje zadržava svoju autentičnost i lokalni štih. Vidjet ćemo najvažnije znamenitosti te se prošetati Španjolskim stubama i gradskom tržnicom. Nastavljamo potom do La Lagune, nekada glavnog grada, a danas sveučilišnog centra, gdje se mladalački duh grada uspješno stapa s prekrasnim drevnim palačama. Grad je na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Poslijepodne vožnja do zračne luke te polijetanje zrakoplova prema Ljubljani.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi (min. 35 putnika):

 • Hotel 3*: 6.830 kn
 • Hotel 4*: 7.740 kn

Doplata za manji broj putnika (25 – 34 putnika): 230 kn

Popust za djecu do 12 godina na pomoćnom krevetu: 10%

Doplate po želji prilikom rezervacije:
Doplata za jednokrevetnu sobu – hotel 3*: 1.360 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu – hotel 4*: 1.980 kn


Fakultativni izleti i sadržaji:

 • Izlet na otok La Gomera: 600 kn
 • Izlet na Gran Canariu: 1.060 kn
 • Loro Park: 300 kn

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Ljubljana – Tenerife – Ljubljana
 • pristojbe zračnih luka
 • organizirani transfer od zračne luke do hotela i obratno
 • 6 noćenja s uslugom polupansiona u boutique hotelu 3*
 • 3 izleta tijekom boravka na Tenerifima
 • voditelja putovanja na slovenskom/hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije.


Cijena aranžmana ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 1.360 kn (hotel 3*); 1.980 kn (hotel 4*)
 • fakultativne izlete i sadržaje koji nisu uključeni u program putovanja
 • putna osiguranja


VAŽNA NAPOMENA COVID-19:


Uvjeti ulaska u Republiku Sloveniju:
Za dolazak u Zračnu luku „Jožeta Pučnika“ u Ljubljani nije potrebno imati negativan PCR test ako ste u tranzitu koji podrazumijeva da teritorij Republike Slovenije morate napustiti u roku od 12 sati.
Uvjeti za ulazak za putnike koji nisu u tranzitu:
- negativan PCR test na prisutnost SARS-CoV-2 (COVID-19) ne stariji od 48 sati od uzimanja brisa;
- negativan brzi antigenski test na prisutnost SARS-CoV-2 (COVID-19) ne stariji od 24 sata od uzimanja brisa;
- potvrdu o pozitivnom PCR ili brzom antigenskom testu na SARS-CoV-5 koja je stariji od 21 dan, ali ne više od 6 mjeseci ili potvrdu liječnika da je preboljela  COVID-19 i da od početka simptoma nije prošlo više od 6 mjeseci;
- potvrdu o cijepljenju protiv COVID-a 19, kojom osoba dokazuje da je od primitka druge doze cjepiva proizvođača Biontech/Pfizer prošlo najmanje 7, MODERNA 14 te AstraZeneca, Johnson & Johnson i Sputnik V 21 dan

Uvjeti ulaska u Kraljevinu Španjolsku (Tenerife):
Po dolasku na Tenerife, hrvatski državljani moraju predočiti negativni PCR test (RT-PCR) COVID-19, koji nije stariji od 72 sata prije dolaska / slijetanja na Tenerife (djeca do 6 godina u pratnji roditelja ne trebaju test).

Potvrda mora biti u pisanom ili elektroničkom obliku i izdana na španjolskom, engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku i mora sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime putnika, broj osobnog dokumenta (koji mora biti jednak dokumentu s kojim putujete), datum i vrijeme testa, podatje i kontakt službenog laboratorija ili zdravstvene ustanove koje je izvršilo test, tehnika korištena za provođenje testa i negativni rezultat testa.

PCR test uz obavezno naručivanje može se obaviti u nadležnim institucijama, domovima zdravlja i bolnicama - potvrđeni negativni test ne smije biti stariji od 72 sata od slijetanja u zračnu luku na Tenerifima.

Uz to, SVAKI PUTNIK (čak i za djecu do 6 godina) mora ispuniti FCS obrazac prije polaska (zbog postupaka za dobivanje QR koda), koji se može naći na https://www.spth.gob.es/.  Svaki putnik mora se prvo registrirati odnosno urediti svoj profil, a zatim ispuniti obrazac. Obrazac je na engleskom jeziku, a dovoljno je da ga ispuni jedna odrasla osoba za sve putnike koji su na istoj rezervaciji odnosno borave u istom smještajnom objektu (u svaki obrazac dodajte osobe koji putuju s vama i borave na istoj adresi (odrasli i maloljetnici). U slučaju da putnici nemaju rezerviran isti smještaj, potrebno je izvršiti zasebnu prijavu - za svakog putnika zasebno. Važno je da u prijavi navedete isti putni dokument tj. putnu ispravu s kojim ćete putovati. Nakon popunjavanja obrasca dobit ćete poruku o potvrdi o uspješno ispunjenom obrascu i QR kod za svakog putnika koji se mora predočiti osoblju zračne luke (tiskana ili mobilna verzija) prilikom slijetanja na Tenerife (bez navedenog koda u nećete moći ući u državu.) Popunjavanje online najave za ulazak u Španjolsku obvezno je za sve putnike.

Prilikom ulaska na Tenerife potrebno je preuzeti aplikaciju RadarCOVID na svoj mobilni telefon: https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/


Napomene:

 • Državljanima Republike Hrvatske za ulazak na Tenerife (Kraljevina Španjolska) je dovoljna važeća putovnica ili osobna iskaznica.
 • Neispravni putni dokumenti koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Najmanji broj putnika potreban za realizaciju aranžmana: 35

Za navedeni aranžman vrijede opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane. Prilikom prijave potpisujete ugovor o putovanju čiji su sastavni dio Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane. Vašim potpisom iskazujete suglasnost s Općim uvjetima. | Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. | Kod charter letova, red letenja podložan je promijeni u vrlo kratkom vremenu pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplovom, radnim vremenima, lokalitetima koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Radno vrijeme pojedinih znamenitosti je različito tako da se vremenski tijek razgledavanja može mijenjati. Preporučujemo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnim mjestima. | Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

 

 • Zašto posjetiti Tenerife? - Vrijeme je jedno od glavnih razloga zašto većina ljudi pojećuje Tenerife. Gotovo zajamčeno sunce i proljetno/ljetna klima tijekom cijele godine idealan je povod za putovanja na Tenerife.
 • Što posjetiti? Prilikom posjeta Tenerifima obavezno uzmite žičaru do vrha planine Teide, najveće planine u panjolskoj i trećeg po veličini vulkana na svijetu od kuda se pruža predivan panoramski pogled na otok. Putovanje na Tenerife idealna je prilika za posjet San Cristóbal de La Laguna koji svojom eklektičnom arhitekturom starom četiri stoljeća pokazuje zašto je proglašen svjetskom kultutnom baštinom pod UNESCO-im 1999 godine. Na otočju Tenerife nalazi se jedan od najstarijih španjolskih botaničkih vrtova koji sadrži više od 3000 primjeraka najneobičnijih biljaka i drveća. Odaberite između velikog broja first i last minute ponuda za Tenerife i otputujte na otok vječnog proljeća.

 

INDIVIDUALNI POLASCI:

Ponuda hotela:

COSTA ADEJE - Tenerife jug


 

BEST JACARANDA 4*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Položaj: Šetnica i plaža nalaze se na pješačkoj udaljenosti. U blizini hotela nalaze se brojni trgovački i zabavni sadržaji, kafići, restorani i barovi u blizini.
 • Sport / aktivnosti: Aerobik, odbojka na pijesku, pikado, teretana, višenamjenski sportski teren i teniski teren.

GF FANABE 4*

 • Usluga: all inclusive
 • Lokacija: Plaža je udaljena oko 500 m. U blizini hotela nalaze se trgovine i zabavni sadržaji.
 • Sadržaji: 3 (grijana) bazena i snack bar uz bazen. Na najgornjem katu nalaze se solarij i još dva bazena. U cijenu su uključene ležaljke za plažu, suncobrani i jastuci.

BAHIA PRINCES 4*

 • Usluga: polupansion, puni pansion, all inclusive
 • Položaj: samo 250 m od plaže "Playa de Fañabe". U blizini su trgovine, restorani i barovi.

H10 COSTA ADEJE PALACE

 • Usluga: polupansion, all inclusive
 • Lokacija: Smješten na rubu mjesta Costa Adeje, direktno na moru i na šetalištu. Pješčana plaža nalazi se odmah pored hotela. Nekoliko puta dnevno hotelski autobus vozi za Playa de las Américas.
 • U prekrasnom vrtu kompleksa nalaze se 3 bazena, jacuzzi, sunčalište, bazen, snack bar i  chill-out bar. Ležaljke, suncobrani i ručnici za plažu uključeni su u uslugu. Wellness: Uključeno: Spa centar Despacio (ulaz iznad 16 godina) s unutarnjim bazenom i whirlpoolom. Uz naknadu: sauna, turska parna kupelj, masaže i razni tretmani ljepote. Frizer.

HOTEL JARDIN TROPICAL 4*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Hotel je šarmantno odmaralište prepuno subtropske vegetacije, uz savršenu klimu za sastanke i zabavne aktivnosti, izvrsnu gastronimiju za one koji žele uživati u dobroj hrani i ljubitelje golfa. Hotel se nalazi u Costa Adeje 650 m od plaže.

SUNLIGHT BAHIA PRINCIPE COSTA ADEJE 4*

 • Usluga: all inclusive
 • Položaj: Centar i tereni za golf udaljeni su oko 2 km. Prijevoz do Playa de las América (1x dnevno uključeno u cijenu)
 • Sport / Aktivnosti: Uključeno: aerobik, streličarstvo, teretana, squash, tenis, stolni tenis, aerobik u vodi.

HOVIMA COSTA ADEJE 4*

 • Usluga: polupansion, all inclusive
 • Lokacija: Adults only hotel. Odlična lokacija za odmor i opuštanje. U četvrti Torviscas udaljen samo 200 metara od plaže.

IBEROSTAR BOUGANVILLE PLAYA 4*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Lokacija: udaljen od plaže 250 m. U blizini se nalaze brojni trgovački i zabavni sadržaji te autobusna stanica.

HOTEL PLAYA REAL 4*

 • Usluga: all inclusive
 • Lokacija: Smješten u Costa Adeje, 800 metara od plaže, 4 km od Siam Park Water Parka, 5 km od golf igrališta i 40 km od Nacionalnog parka Teide.

IBEEROSTAR LAS DALIAS 4*

 • Usluga: all inclusive
 • Lokacija: Ovaj atraktivan hotel udaljen je samo nekoliko minuta hoda (oko 500 metara) od plaže. U blizini se nalaze prostrani trgovački i zabavni sadržaji. Izravno ispred hotela nalazi se javni prijevoz.
 • Sport / aktivnosti: Uključeno: streličarstvo, teretana i stolni tenis. Za naknadu: biljar, squash i ronjenje (lokalni davatelji usluga). U blizini se nalazi golf igralište s 18 rupa.

IBEROSTAR SABILA 5* Adults only hotel.

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Položaj: Odaljen samo 150 m od pješačke zone (oko 800 m dugačka pješčana plaža). Trgovački centar s mogućnostima zabave, restoranima i barovima nalazi se u blizini.

GF GRAN COSTA ADEJE 5*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Lokacija: Do ​​plaže i šetališta udaljen oko 500 m. Trgovački centar nalazi se u blizini. Do centra Las Américas oko 2 km.
 • Sport / aktivnosti: Uključeno: fitness soba, tenis, squash, stolni tenis, mini golf. Košarka, nogomet (ovisno o raspoloživosti).
 • Wellness: Uz naknadu: u spa centru parna kupelj, masaže, sauna i whirlpool.

GRAN TACANDE WWELLNESS & RELAX 5*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion
 • Lokacija: Neposredno uz more. Udaljen samo 50 m od centra Costa Adejea s trgovačkim centrima, barovima i restoranima te zabavnim mjestima, a plaža Playa del Duque udaljena je oko 50 metara. Trgovački centar Plaza del Duque nalazi se pored hotela.
 • Sport / aktivnosti: Uključeno: Velika teretana i stolni tenis. Za naknadu: teniski teren. Informacije o golf servisu na licu mjesta.
 • Wellness: Doplata: Beautycenter (ulaz iznad 12 godina) opremljen s velikom pažnjom na detalje s bogatim wellness programima, nadopunjenim zatvorenim bazenom, saunom, whirpoolom i turskom kupelji. Frizer.

BAOBAB SUITES 5*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion
 • Lokacija: cca 900 m od centra mjesta. Restorani, barovi i trgovi nalaze se u blizini. Plaža je udaljena oko 1 km (uključen je taksi kupon).
 • Sport / aktivnosti: Uključeno: Squash na hotelskom terenu i grupne aktivnosti u "Activate" Sportskom klubu (fitness). Uz naknadu: osobni trening, joga i pilates. Wellness: Uz naknadu: wellness područje "SensCare" s tretmanima, manikure, pedikure, masaže. Frizer.

IBEROSTAR ANTHELIA 5*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Lokacija: između glavne plaže "Playa del Duque" i "Playa de Fañabe". Pješčana plaža udaljena je oko 50 metara.

GF VICTORIA 5*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, puni pansion

BAHIA DEL DUQUE 5*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion
 • Lokacija: Smješten na plaži. Grad Costa Adeje udaljen je oko 900 metara. Najbliži barovi i restorani udaljeni su oko 400 metara.

IBEROSTAR GRAND SALOME 5*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Položaj: Smješten direktno na moru. Odvojen šetnicom od pješčane plaže Playa Fañabe.
 • Wellness: Uključeno: tuševi, hammam, sauna, termalni krug s bazenom u "SPA Sensations"

 


PLAYA DE LAS AMERICAS - Tenerife jug

 

HOTEL GALA 4*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Položaj: Središnja, glavna plaža i šetnica udaljeni su samo 200 m.
 • Uključen ulazak jednom dnevno u Spa & Wellness centar "Natural Spa"

OLE TROPICAL TENERIFE 4*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
 • Lokacija: Centar i plaža „Playa de Troya” udaljeni su oko 450 m. Shopping, restorani, barovi i kafići su unutar pješačke udaljenosti.
 • Sport / aktivnosti: Uključeno: odbojka na pijesku i teretana.
 • Wellness: Uz naknadu: spa s masažom, saunom i jacuzzijem.

H10 GRAN TINERIFE 4* Adults only hotel

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, puni pansion
 • H10 Gran Tinerfe (samo za odrasle osobe), koji prihvaća samo goste iznad 18 godina starosti, nalazi se 50 metara od Playa El Bobo, pješčane plaže. Grad Adeje udaljen je oko 5 km. Od supermarketa je udaljen oko 100 metara. Najbliži barovi i restorani su udaljeni 500 metara. Najbliži noćni klub udaljen je također oko 500 metara. Lokalne atrakcije uključuju i park Siam (2 km).
 • Sportske i zabavne aktivnosti: biljar i stolni tenis. Golf teren udaljen je 1 km od hotela. Wellness nudi: saunu i masaže uz naknadu.

H10 LAS PALMERAS 4*

 • Usluga: polupansion, all inclsuive
 • Položaj: Smješten uz šetalište na plaži. Trgovine i zabavni sadržaji, restorani i barovi nalaze se u neposrednoj blizini hotela.

H10 CONQUISTADOR 4*

 • Usluga: polupansion, all inclsuive
 • Položaj: Izravno na šetalištu uz plažu. Nalazi se oko 10 minuta do glavne plaže "Playas de Troya"
 • Wellness: "Thalasso Conquistador", centar za zdravlje i ljepotu (od 16 godina).Sauna, whirlpool, mala termalna kupelj, hidromasaža, turska kupelj, bazen s hladnom vodom, masaže, aromaterapija i tretmani ljepote. Frizer.

HOTEL CLEOPATRA PALACE 4*

 • Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion
 • Lokacija: Hoteč je udaljen oko 50 metara od pješčane plaže. Na plaži su na raspolaganju suncobrani i ležaljke uz naknadu. Grad Los Cristianos udaljen je oko 1 km. Najbliže trgovine udaljene su oko 50 metara od hotela, a supermarket je udaljen oko 100 metara. Najbliži barovi i restorani također su udaljeni oko 50 metara. Najbliži noćni klub udaljen je oko 1 km.

SPRING HOTEL VULCANO 4*

 • Usluga: polupansion, puni pansion
 • Lokacija: Živahno središte Playa de Las Americas s brojnim trgovačkim i zabavnim mjestima, restoranima i barovima nalazi se na pješačkoj udaljenosti. Autobusna stanica udaljena je oko 150 metara od hotela.
 • Wellness: Uz naknadu: Novo spa područje s tretmanima i masažama. Frizer.


TIGOTAN LOVERS & FRIENDS 4*

 • Usluga: polupansion
 • Lokacija: Samo za odrasle osobe (+18). Hotel je redizajniran u 2016, ima izvrsnu lokaciju u centru Playa de las Americas, u blizini  plaže, trgovačkih centara, rekreativnih sadržaja i restorana.
 • Hotel ima grijani bazen s 2 vanjska jacuzzija i prostor za sunčanje s dizajnerskim ležaljkama i Bali ležaljkama.

 

 • Zašto posjetiti Tenerife? - Vrijeme je jedno od glavnih razloga zašto većina ljudi pojećuje Tenerife. Gotovo zajamčeno sunce i proljetno/ljetna klima tijekom cijele godine idealan je povod za putovanja na Tenerife.
 • Što posjetiti? Prilikom posjeta Tenerifima obavezno uzmite žičaru do vrha planine Teide, najveće planine u Španjolskoj i trećeg po veličini vulkana na svijetu od kuda se pruža predivan panoramski pogled na otok. Putovanje na Tenerife idealna je prilika za posjet San Cristóbal de La Laguna koji svojom eklektičnom arhitekturom starom četiri stoljeća pokazuje zašto je proglašen svjetskom kultutnom baštinom pod UNESCO-im 1999 godine. Na otočju Tenerife nalazi se jedan od najstarijih Španjolskih botaničkih vrtova koji sadrži više od 3000 primjeraka najneobičnijih biljaka i drveća. Odaberite između velikog broja first i last minute ponuda za Tenerife i otputujte na otok vječnog proljeća.

Više o destinaciji:

 • Tenerife

Najveći otok Kanara sastoji se impresivnih litica i planina, ali i finih pješčanih plaža. Dio otoka je zaštićen, a sam otok nudi razne rekreacijske aktivnosti kao što su planinarenje, biciklizam, jahanje, ronjenje, jedrenje na dasci, morski ribolov, golf i paragliding.

Znamenitosti

Glavni grad otoka Santa Cruz također je administrativno središte zapadnih Kanara i nalazi se na krajnjem sjeveroistočnom dijelu otoka. Grad ima bogatu raznolikost zanimljive arhitekture (poput crkve u San Franciscu), a muzeji pružaju dobar pregled umjetnosti i kulture Kanarskih otoka. Godine 2003. Auditorio de Tenerife, kongresna i koncertna dvorana koju je dizajnirao španjolski arhitekt Santiago Calatrava, postala je jedna od glavnih znamenitosti grada.

U Puerto de la Cruzu, glavnom turističkom mjestu otoka, nalaze se brojne građevine iz 17. stoljeća, koje su posljednjih godina obnovljene. To uključuje npr. Casa Iriarte i Casa Real Aduana. Velik dio područja oko stare ribarske luke obiluje uskim kamenim ulicama i kolonijalnom arhitekturom. Na jugu grada nalazi se izvanredan botanički vrt.

Nedaleko od mjesta Puerto de la Cruz je Loro Parque. Tematski park s papigama. Ovdje se možete diviti jednom od najvećih staništa papiga na svijetu, od kojih su mnoge ugrožene i pred izumiranjem.

San Cristobal De La Laguna drugi je po veličini grad na Tenerifima i nalazi se usred prekrasnog krajolika u dolini Aguere. Povijesni stari grad je dio UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine. U San Cristobal  De La Laguna nalazi se mnogo zanimljivih građevina kao crkva Santo Domingo i crkva Nuestra Senora de la Concepción.

Iz San Cristobala De La Laguna možete doći do masiva Anaga. Planinski lanac koji se uzdiže s mora na nadmorskoj visini od oko 1000 metara. Anaga park nudi odlične mogućnosti za planinarenje. Na sjevernoj padini Anage nalazi se slikoviti grad Taganana s zavojitim i uskim uličicama.

Candelaria, grad na primorju na sjeveroistočnoj obali, najvažnije je mjesto hodočašća na Kanarskim otocima.

Pico de Teide, planina vulkanskog podrijetla, nalazi se na 3718 m najvišeg vrha u Španjolskoj i nalazi se u Nacionalnom parku Teide. Godine 2007. UNESCO je uvrstio na popis svjetske baštine Nacionalni park Teide. Za uspon Pico de Teide potrebna vam je dozvola Uprave Nacionalnog parka u Santa Cruz de Tenerife.
Od rta Punta de Teno imate prekrasan pogled na susjedni otok La Gomera. Područje oko Valle de Arriba je vinogradarska regija.

Shopping i noćni život

Rambla del General Franco u Santa Cruz de Tenerife popularan je bulevar koji se proteže po gradu s kafićima i buticima. Najbolji shopping u glavnom gradu otoka može se naći na Calle Castillo. Ovdje se prodaju domaći i međunarodni proizvodi.

Najveće turističko mjesto je Playa de las Américas sa susjednim Los Cristianosom. Ovdje se nalaze veliki hoteli, trgovine svih vrsta, barovi i restorani za sve ukuse, diskoteke i casina za večernju zabavu.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda