Tajland 10 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE TAJLAND   - 10 DANA/ 7 NOĆENJA  

GRUPNI POLASCI 7.-16.4.2019. 6.-15.10.2019.   

PROGRAM PUTOVANJA:  

1. DAN/ ZAGREB – DUBAI   astanak putnika u račnoj luci Zagreb ko altera sreinji inormacija. Pojela putne okumentacije od strane voditelja putovanja te prijava na let za Dubai na liniji EK130 (Emirates) i polijetanje zrakoplova u 15:25 sati. Dolazak u Dubai previen je u 22:55 sati po lokalnom vremenu.   

2. DAN/ PHUKET  Nastavak leta za Phuket na liniji EK378 u 10:30 sati. Noćni let s orocima a vrijeme leta.Previeni olaak na Phuket je u 20:00 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku oček prestavnika lokalnog agenta. Obavljanje poranični i vini ormalnosti te organizirani transfer do hotela. Prijava i smjetaj u otel. Noćenje.   

3. DAN/ PHUKET – PHI PHI oručak. Prelažemo olaak na akulativni ilet room na Pi Pi otočje: u jutarnji satima organizirani transer o pristanita roova i isplovljavanje trajekta prema otočju prekrasne netaknute priroe. Po olasku na Phi Phi Don slijedi odlazak u razgled otoka ia i aljeva ama te pilja Pileh i Viking gdje je voda kristalno čista. Ručak. loono vrijeme a omor i uživanje na plaži. U poslijeponevnim satima polaak prema Puketu. Noćenje.    

4. DAN/ PHUKET – JAMES BOND OTOK oručak. Prelažemo odlazak na fakulativni izlet na jedan od najpoznatijih otoka na Tajlandu, James Bond  je su snimani ilmovi Čovjek sa latnim pitoljem i Žal. U jutarnjim satima olaak kro provinciju Pan Na prema pristanitu roova. Na putu stajanje kod hrama uannakua pre kojim će vas očekati mnotvo majmuna. Posjet uinoj pilji u kojoj se nalae ascinantni stalaktiti i stalamiti. Po olasku na pristanite plovia room aljevom Pan Na Nacionalnim parkom te ćete vijeti kamene kipove Kao Ma Ju, Khao Nom Sao i Khao Chang. Pogled na okolne planine Khao Ta Poo i netaknutu prirodu je nezamisliv. Po dolasku na otok slijei ručak u selu Panee. Rale pilja i launa u kanuima. U poslijepodnevnim satima odlazak prema Puketu. Noćenje.  

5. DAN/ PHUKET – OTOČJE SIMILIAN (NACIONALNI PARK) oručak. Prelažemo olaak na akulativni ilet gliserom na otočje imilian koje se sastoji o ukupno evet otoka. Oilaak najveći i najponatiji otoka po svojim prekrasnim ijelim pječanim plažama i prirodnim ljepotama: Koh Miang, Koh Payu, Koh Similian i Koh Ba Ngu. Moućnost ronjenja na otoku a Nu.  Ručak na imilianu. Povratak prema otelu. Noćenje.      

6. DAN/ PHUKET - BANGKOK oručak i ojava i otela. Oraniirani prijevo o račne luke. Prijava na let za Bangkok te polijetanje rakoplova. Po olasku na ankok transer o otela. Prijava i smjetaj u otel. Noćenje.  

7. DAN/ BANGKOK – KRALJEVSKA PALAČA oručak. Preporučujemo odlazak u razgled kraljevske palače Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskonom polatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smjetena na oali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati hram smaragdnog Bude. Obilazak kraljevske rezidencije i kapelice, te hrama Wat Phra Kaeo. Povratak u otel. Noćenje.
         
8. DAN/ BANGKOK – AYUTTHAYA  oručak i odjava iz hotela. Preporučujemo odlazak na fakultativan izlet do Ayutthaye, stare prijestolnice tajlandskih kraljeva. Prvo stajanje je posjet palači an Pa n nekaanjoj ljetnoj kraljevskoj reienciji koju je u 17.st. dao sagraditi kralj Prasat Thong. atim slijei posjet velikom povjesnom parku koji je po atitom UNESCO-a etnja ruevinama nekoć najveće i lavno raa i oilaak ruevina rama Wat Phra Si Sanphet, najvažnije rama kraljevske palače. Povratak u hotel. Noćenje.  

9. DAN/ BANGKOK – DAMNOEN SADUAK oručak. Preporučujemo odlazak na fakultativan izlet Damnoen Saduak, najpoznatiju - plutajuću tržnicu. Neće vam iti žao rano ustati jer ćete tako imati priliku vijeti i oživjeti kako lokalno stanovnitvo truje i to na način trampe - amjene jeno ora a ruo a sve to proijajući se čamcima kro oatu ponuu roe koja sa nalai upravo na čamcima koji su iti pokretne trovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proivonje kokosovo smee ećera ili ćete se moći okuati u vožnji roa sa savijenim pramcem i kupiti neto sa plutajuće tržnice. U večernjim satima oraniirani transer o račne luke.  

10. DAN/ DUBAI – ZAGREB Prijava na let za Dubai te polijetanje zrakoplova na liniji EK371 u 02:20 sati. Dolazak u Dubai 05:35 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji EK129 u 09:20 sati. Dolazak u Zagreb previen je u 13:25 sati.   

 

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 11.380 kn Doplata za jednokrevetnu sobu 1.290 kn  

Zrakoplovne pristojbe (590 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.  

 

FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.  
 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Dubai - Phuket i Bangkok – Dubai - Zagreb, zrakoplovne pristojbe, unutarnji let Phuket – Bangkok,  noćenja na Puketu u hotelu 3*,  noćenja u Bangkoku u hotelu 3*, lokalno voiča voditelja putovanja, prijevoz račna luka – hotel – račna luka na Puketu i u angkoku.                    

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  dodatne usluge, obroke, fakultativne izlete, napojnice lokalnim voičima, vizu za Tajland, usluu isoenja vie osone trokove te putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.  

PONUDA FAKULTATIVNIH IZLETA:  
PHUKET:  Phi Phi    390 kn ijena uključuje: povratni transer na kopnu i voi ručak i piće lokalno voiča na engleskom jeziku, ulaznicu za Nacionalni park.  
James Bond   390 kn  ijena uključuje: povratni transer na kopnu i voi ručak i piće lokalno voiča na enleskom jeiku. ijena ne uključuje: ulanicu u Nacionalni park plaćanje na licu mjesta).  
Otočje imilian   990 kn  
        
Cijena uključuje: povratni transer na kopnu i voi ručak i piće lokalno voiča na enleskom jeziku, ulaznicu za Nacionalni park, ronjenje.  
BANGKOK:  Kraljevska palača  390 kn  Damnoen Saduak  290 kn  Ayutthaya   490 kn  
U cijenu svi akultativni ileta uključeni su povratni transferi, ulaznice za nacionalne parkove i lokalni voič na engleskom jeziku.   
 
Minimalan broj prijavljenih za fakultativne izlete: 15     

KORISNE INFORMACIJE  
Službeno ime: Kraljevina Tajland Glavni grad: Bangkok Službeni jezik: luženi jeik je ai. U turističkim mjestima ovori se enleski. Vremenska razlika: srednjoeuropsko vrijeme + 7 sati (Hrvatska 10:00 = Thailand 17:00 sati Novčana jedinica: Baht (THB) Broj stanovnika: 62 mil. Površina: 517 000 km2; Napon struje: 220 V Dokumenti potrebni za putovanje i viza: putovnica važeća najmanje  mjeseci od ulaska u zemlju te viza.  Cijepljenje: nije potrebno. Pozivni broj zemlje: +66 Mobilna telefonija: sve mreže ulavnom rae no a roomin oaveno provjeriti ko teleonske kompanije čije uslue koristite prije putovanja. Klima: tropska klima sa  raličite seone. Monsuni tj. kina seona na ajlanu počinje u srpnju i traje o stueno nakon čea slijei suo i lano raolje sve o polovice veljače. U raolju o ožujka o lipnja temperature su mnoo veće čak o  stupnjeva tijekom ana). Najolje vrijeme a oravak na Tajlandu je o stueno o ožujka a i se ijela vruća i kiovita raolja. Meutim i svi ostali mjeseci su takoer pogodni za posjetu. Odjeća i obuća: laana pamučna ojeća ore i uone cipele i oprema a kiu. U ajlanu jetino proaju kvalitetne i praktične kaanice. Ouću trea skinuti u nekim ramovima i na večeri kantoke a posjet ramu trea iti olično ojeven-ne toleriraju se kratke lače kratke suknje treaju iti o koljena) niti majice otkrivenih ramena. Koulje s kratkim rukavima ili slične majice su najpraktičnije. Moerne poerane  traperice nisu preporučljive-u kraljevskoj palači u ankoku i ljetnoj palači možete iti austavljeni na ulau. iti će vam ponuen-uz malu napojnicu- ui ortač. Kupovina: predmeti od pamuka, dlaka, bambusa, kokosa, papira, svile, nakit od dragog kamenja, srebra i zlata, rukotvorine svih vrsta - vrlo napreno iraene Hrana i piće: oaveno koritenje lairane voe ailan je estinacija ponata i po kulinarstvu. Najčeće se priprema meso: piletina oveina svinjetina ria ploovi mora svježe voće i povrće a ko kuanja se koriste rani ačini o koji je većina jako pikantna te kokosovo mlijeko curr kikiriki. Uoičajeni prilozi su rezanci i riža.

ID: A
Trenutno nema dostupnih ponuda