Sarajevo u hotelu Hills 5*

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE U SARAJEVO sa smještajem u hotelu Hills 5*

 

DODATNE POGODNOSTI: besplatan ulaz na zatvorene bazene Termalne rivijere Ilidža, besplatno korištenje Fitness, Wellness & Spa centra u hotelu

Datum putovanja: 5.-6.3. - Garantirani polazak, 26.-27.3.2022.


1. dan, subota:
Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom do Sarajeva, uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Slobodno vrijeme na ručak na Baščaršiji. Vožnja do hotela i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za opuštanje u hotelskom wellness centru ili bazenima Termalne rivijere. U večernjim satima predlažemo odlazak do Sarajevske pivare, na dobar provod uz živu glazbu, Sarajevsko pivo i specijalitete bosanske kuhinje. Noćenje.

2. dan, nedjelja:
Doručak. Slobodno vrijeme za korištenje bazena i wellness centra ili posjet Vrelu Bosne, prirodnom parku ispresijecanom izvorima, potocima i jezercima. Predlažemo razgled Tunela Spasa i upoznavanje s događajima vezanim uz ratno vrijeme. Odlazak do Baščaršije, na još jedne čuvene sarajevske ćevape. Usputno zaustavljanje kod modernog nebodera Avaz Twist Tower, s čijeg se vidikovca na 35. katu pruža prekrasan pogled na Sarajevo i okolicu. Polazak iz Sarajeva u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

First minute cijena po osobi: 590 kn 
First minute cijena  vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 650 kn

Popust: dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasla osoba 10% popusta na pomoćnom ležaju.

Doplata za jednokrevetnu sobu 195 kn.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu Hills u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom, razglede Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča, voditelja putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: 
-ulaznice za kulturno-povijesne objekte, putno osiguranje
-boravišnu pristojbu u iznosu od €1,50 – obavezna doplata na licu mjesta
-razgled Tunela Spasa €10 €

Informativne cijene ulaznica (doplata na licu mjesta): Vrela Bosne 2 KM, Avaz Twist Tower – vidikovac 2 KM.

Informacije vezane za Covid-19

  • Državljani Republike Hrvatske za ulazak u Bosnu i Hercegovine ne trebaju predočiti negativan test na SARS-CoV-2, niti potvrdu o cijepljenju,  kada u Bosnu i Hercegovinu ulaze direktno iz  države čiji su državljani, kao i njihova maloljetna djeca i supružnici koji su državljani drugih zemalja.

Za ulazak u Bosnu i Hercegovinu potrebna je valjana osobna iskaznica ili putovnica.

Povratak u Republiku Hrvatsku
Prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku, putnik mora predočiti jedno od navedenog:
•    EU digitalnu COVID potvrdu
•    negativan nalaz PCR testa  ili brzog antigenskog testa na SARS-CoV-2
ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku (o vlastitom trošku), uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza

 

ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo putno osiguranje. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora, broj police 11-7002693683 i jamčevno osiguranje, broj police 45-7002691624, kod Uniqa osiguranja d.d. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.
Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 20.12.2021.

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Engleska

Grčka

Atena

2

Italija

Rim

2

Portugal

Turska

Španjolska