San Marino - Ferrara - Rimini - Ravenna 2 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE SAN MARINO - FERRARA - RIMINI - RAVENNA 2 dana autobusom 2022.

 

Datum putovanja: 28.5.-30.5.2022. (Dan državnosti)

Program putovanja:

1.dan: ZAGREB - FERRARA - RIMINI
Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u Ferraru, slijedi razgled grada koji je nastao oko jednog od rukavca rijeke Po: dvorac obitelji d'Este - glavni trg Piazza Trento e Trieste - romanička katedrala San Giorgio - operna kuća Teatro Communale. Slobodno vrijeme za ručak. Nastavak puta do Riminija. Odlazak na razgledavanje starog dijela grada Riminija, rodnog mjesta redatelja Federica Fellinija: hram obitelji Malatesta, Augustov slavoluk, trg Cavour, Tiberijev most.  Smještaj u hotelu na području rivijere Rimini. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

2. dan RIMINI – SAN MARINO
Doručak. Odlazak na izlet do najstarije države na svijetu, Republike San Marino, koju je prema legendi osnovao klesar Marin s otoka Raba, na vrhu planine Titano. Slijedi razgled: bazilika sv. Marina, Gradska vijećnica, toranj Guaita, trg Titano. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu suvenira. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: RIMINI - RAVENNA - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do Ravenne. Razgled nekadašnjeg sjedišta Zapadnog Rimskog Carstva: Danteova grobnica, Arijanska krstionica, crkva Sv. Vitalea, Mauzolej Gale Placidije. Nastavak putovanja prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

First minute cijena: 990 kn
(vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta)

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1.090 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 250 kn

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji: 2€ po osobi/danu ( obavijest o točnom iznosu boravišne pristojbe šaljemo u završnom pismu).

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, doručak, razglede prema programu, voditelj putovanja, osiguranje jamčevine, troškovi organizacije i prodaje aranžmana.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: putno osiguranje, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike.


Prema Odluci od 27. siječnja i Uredbi od 22. veljače 2022, od 1. veljače, oni koji ulaze u Italiju iz zemalja EU odnosno popisa C na kojem je i Republika Hrvatska moraju predočiti:

 • Passenger Locator Form (dPLF) i
 • Digitalnu ili papirnatu potvrdu kojom se zadovoljava jedan od sljedećih uvjeta:
 • Završen ciklus cijepljenja protiv Covida-19 (2 ili 3 doze) ili
 • Oporavak od bolesti uzrokovanom virusom Covid-19 ili
 • Negativan nalaz molekularnog ili antigenskog testa provedenog putem brisa (molekularni test ne smije biti stariji od 72 sata, a antigenski ne smije biti stariji od 48 sati prije ulaska u Italiju)
 • Sukladno relevantnim propisima EU i isključivo u svrhu ulaska u Italiju, digitalna ili papirnata EU Covid potvrda dobivena nakon cijepljenja vrijedi 9 mjeseci.

Super Green Pass

 • Od 1.4. ukida se upotreba Super Green Pass za pristup hotelima, javnom prijevozu, taksijima, muzejima, arheološkim lokalitetima, zabavnim parkovima, trgovinama i trgovačkim centrima.
 • Super Green Pass potreban je za pristup zatvorenim dijelovima restorana i kafića, dok na otvorenim terasama nije potreban.

Super Green Pass vrijedi 6 mjeseci nakon cijepljenja ili preboljena Covid-19 bolesti.

 • Putnici koji dolaze iz inozemstva i posjeduju potvrdu koja je starija od 6 mjeseci mogu pristupiti uslugama i aktivnostima za koje je potrebna Super Green Pass ukoliko se podvrgnu testiranju antigenskim testom (vrijedi 48 sati) ili molekularnim (vrijedi 72 sata) .
 • Od gore pobrojanih  obaveza izuzeta su djeca mlađa od 12 godina. Za djecu staru 12 i više godina vrijede ista pravila kao i za odrasle osobe.
 • Državljanima EU-a koji su primili booster dozu cijepljenja, ili koji su se oporavili od covid-19 nakon završetka primarnog ciklusa cjepiva, Super Green Pass vrijedi neograničeno.
 • Od 1. svibnja 2022. godine kovid potvrde se ukidaju i neće više biti potrebne za niti jednu od pobrojanih društvenih aktivnosti. Ostaju u primjeni kad je riječ o staračkim domovima i bolnicama.

Nošenje maski za lice

 • Obavezno je nošenje zaštitne maske za lice (tip FFP2) u svim sredstvima javnog prijevoza, taksiju, zrakoplovima. U ostalim zatvorenim javnim prostorima dovoljna je kiruška maska za lice.

Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Wiener osiguranja, broj police 1322-00056087 i jamčevno osiguranje kod Croatia osiguranja, broj police 298625000155. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o. Zagreb, 5.4.2022.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

4

Italija

Rim

2

Mađarska

Nizozemska

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1