Rimske Toplice, Rimske terme ****

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Položaj: Rimske terme se nalaze u jednom od najljepših mjesta u Sloveniji, u Rimskim Toplicama.

 Hotelska ponuda: wellness & spa centar Amalia, fitness centar , kavana princeze Viktorije, restoran cara Ferdinanda, restoran Sofija

Sobe:

Hotel Zdraviliški dvor **** Sve sobe opremljene su kupaonicom (tuš ili kada), WC-om, LCD televizorom, telefonom, mini barom, sefom, klimatizacijskim uređajem i priključkom za internet.

Hotel Rimski Dvor **** se nalazi između hotela Sofijin dvor i hotela Zdraviliški dvor. Sve sobe opremljene su kupaonicom (tuš), WC-om, LCD televizorom, telefonom, mini barom, sefom, klimatizacijskim uređajem i priključkom za internet.

Hotel Sofijin dvor ****  Sve sobe opremljene su LCD televizorom, telefonom, mini barom, sefom, klimatizacijskim uređajem i priključkom za internet.

Prehrana: buffet doručak i večera

Aktivni odmor
Cijena za 2 noćenja 06.01. -10.04.
Minimalni boravak 2
zdraviliŠki dvor **** Polupansion 980
rimski dvor**** Polupansion 1.080
sofijin dvor**** Polupansion 1.210

U cijenu uključeno: bogati buffet doručak i večera, najam štapova za nordijsko hodanje i bicikla(uključena je karta biciklističkih i pješačkih staza u okolici), 1x ulaz u svijet sauna Varinia

Paket uključuje i: Neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu s termalnom vodom, parkirno mjesto u garaži, korištenje kupaćeg ogrtača i papuča za vrijeme boravka, pitka voda iz termalnog izvora Amalija, neograničen pristup Internetu, vježbe u bazenu, vježbe za revitalizaciju i pomlađivanje, organizirane ture, izleti i šetnje, cjelodnevno kupanje na dan dolaska i odlaska, besplatno korištenje fitness centra

Hotelski popusti: jedno dijete  0-5,99 g gratis na ležaju s roditeljima; jedno dijete 0-5,99 g na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe plaća 115 kn dnevno; dijete 6-9,99 g plaća 180 kn dnevno, a dijete 10-13,99 g plaća 230 kn dnevno; jedno dijete 0-5,99 g na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom plaća 190 kn dnevno, a dijete 6-13,99 g 40% popust na cijenu paketa.

Doplata za dodatno noćenje u Zdraviliškom dvoru 450kn po osobi, u Rimskom Dvoru 510kn po osobi, u Sofijinom dvoru 550kn po osobi; za 1/1 sobu 160kn dnevno; za single use 220kn dnevno; za puni pansion 120kn dnevno.; za balkon u Sofijinom dvoru 60kn dnevno po osobi; za terasu 130kn dnevno po osobi. Boravišna pristojba se plaća na licu mjesta 2,5 EUR po osobi i dan i jednokratna prijava 3 EUR po osobi.

 

ID: Integral
cijena od 980 HRK
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 980 HRK