Prijestolnice Dunava Beč - Bratislava - Budimpešta

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PRIJESTOLNICE DUNAVA: BEČ – BRATISLAVA - BUDIMPEŠTA Putovanje 3 dana autobusom 2021.

 

TERMINI PUTOVANJA: 14.10.2021.


PROGRAM PUTOVANJA:
 
1.dan: Zagreb - Beč - Bratislava
Polazak u 05.00 sati iz Zagreba. (mjesto polaska bit će naknadno objavljeno ). Vožnja autobusom kroz Sloveniju do Austrije i glavnog grada Beča. Po dolasku panoramski razgled grada uz vožnju po čuvenom Ringu gdje se nalaze najvažnije gradske građevine: Parlament, Gradska vijećnica, Trg Marije Terezije, Hofburg Opera, Parlament, Rathaus… Nakon obilaska autobusom, nastavak razgleda grada pješice: Kärtnerstrasse, Katedrala sv.Stjepana, Graben, Hofburg. Slobodno vrijeme. Predlažemo odlazak na ručak uz klasične bečke specijalitete. Poslije ručka predlažemo odlazak na super popularnu projekciju Travel time, tj projekcija i 4D kino gdje ćete na vrlo interesantan i inovativan način proputovati kroz povijest grada Beča sa najvažnijim elementima povijesti ovog grada poput vremena princeze Sissi, strašne kuge koja je pokorila grad, napada turaka, vrijemena čuvenog Strasussa pa sve do modernog Beča kakvog danas poznajemo. Odlazak iz Beča te slijedij ednosatna vožnja do glavnog grada Slovačke, dp Bratislave. Po dolasku u Bratislavu smještaj u hotel u centru Bratislave.  Orijentacijska šetnja centrom grada s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme. Noćenje. 

2.dan: Bratislava
Doručak te odlazak u razgled grada. Razgled započinjemo odlaskom do dvorca koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija (3 km), Mađarska (13 km) i Slovačka. Razgled ostalih znamenitosti: vrata sv. Mihaela, Katedrala sv. Martina, najistaknutija gotička građevina iz 14. stoljeća, Glavni Trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Narodno kazalište. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo odlazak do najvećeg shopping centra u Slovačkoj – Eurovea Galleria, koji se smjestio nedaleko od centra grada, uz samu obalu Dunava. U sklopu centa se nalaze brojni kafići i restorani uz Dunav. Slobodno vrijeme. Noćenje. 

3.dan: Bratislava - Budimpešta - Zagreb
Doručak. Odjava iz hotel te vožnja autobusom kroz Mađarsku do kraljice Dunava – Budimpešte. Panoramski razgled grada i kraća šetnja pješice: Rackozi ulica, Nep stadion, Trg heroja, Varosliget, Andrassy avenija, Opera, Lančani most, Budim, Ribarska utvrda, Matijaševa crkva i drugo. Predlažemo odlazak na romantičnu jednosatnu vožnju brodom po Dunavu (fakultativno). Odlazak do najpoznatije trgovačke ulice – Vaci. Slobodno vrijeme. U predvečernjim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 

First minute cijena 890 kn

Redovna cijena 990 kn

First minute cijena važeća je do popunjenja određenog broja kapaciteta

 

Cijena aranžmana uključuje: 
•    prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
•    sve razglede prema programu,
•    Smještaj u hotelu 4* u centru Bratislave u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s buffet doručkom,
•    razgled Beča, Bratislave i Budimpešte,
•    licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja,
•    osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
•    troškove organizacije i realizacije putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:
•    ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana; obroke koji nisu uključeni u cijenu
•    boravišna pristojba 1,70 eur po osobi

Popusti:
•    Dijete do 3 godine na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe  – popust 400 kn
•    Dijete do 12 godina  na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe  -- popust 200 kn
•    Dijete do 15 godina na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe   - popust 100 kn
•    Trokrevetna soba može, no bez popusta 

EVENTUALNE DOPLATE:
•    Vožnja brodom u Budimpešti s čašom šampanjca, cca 14 EUR po osobi
•    Time travel ulaznica sa rezervacijom u Beču cca 19€
•    Doplata za jednokrevetnu sobu; 590 kn


Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
•    sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
•    sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
•    sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn
•    bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
•    prazno sjedalo u autobusu 190 kn 

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo Vam mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane RH viza za Austriju, Slovačku i Mađarsku  nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 21 dan dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.  

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice:  Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije/aranžmana pristajete na navede uvjete stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 03.09.2020. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 11 - 7002783444, te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 45 - 7002783241. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Minimalan broj putnika:30
Maksimalan broj putnika: 45

 

 

 

 

 

 

 

ID:M
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Estonija

Finska

Grčka

Atena

2

Irska

Dublin

1

Island

Italija

Rim

2

Latvija

Riga

2

Mađarska

Nizozemska

Poljska

Krakow

1

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1

Švedska