Pariz 4 dana avionom

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE U PARZ - 4 dana avionom

Termin putovanja: 14.11., 5.12.2019. - GARANTIRANI POLASCI

Program putovanja:

1.dan ZAGREB-PARIZ
Sastanak putnika u Zračnoj luci „Franjo Tuđman" kod šaltera informacija na 2. katu u 07:00 sati, te prijava za let u Pariz u 09:05. Po slijetanju u Pariz u 11:05, nakon obavljenih formalnosti odlazak na panoramski razgled grada autobusom. Latinska četvrt, Pantheon, poznato sveučilište Sorbonne, Luksemburški vrtovi, Musee d'Orsay, Musee Rodin, Dom des Invalides gdje je smještena grobnica Napoleona Bonapartea, Eiffelov toranj, prelazimo Seinu i dolazimo do Trocadera, te najpoznatije avenije Champs-Elysees sa poznatim Arc de Triomphe – slavolukom pobjede, Nastavljamo do Opere, Place Vendome s poznatim hotelom Ritz i nizom najskupljih draguljarnica, Place de la Concorde, najpoznatiji svjetski muzej Le Louvre, gradska vijećnica - Hotel de Ville, Place de la Bastille... Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora nastavljamo s razgledom grada. Posjet Montmartreu s kojeg se pruža prekrasna panorama na grad. Potpuno bijela crkva Srca Isusovog (Sacre Coeur), do koje se dolazi strmim stepenicama, druga je najviša točka u gradu. Tu je i crkva St. Pierre, te Trg Tertre, gdje slikari svoja djela prodaju izravno sa štafelaja, brojne trgovine i suvenirnice. Slobodno vrijeme. Navečer predlažemo zajednički odlazak na večeru u tipičan pariški restaurant podno Montmartra. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan PARIZ
Doručak.  Zajednički odlazak javnim gradskim prijevozom do Eiffelovog tornja koji sa svojom visinom od 320 m dominira cijelim Parizom i privlači poput magneta. Popnite se liftom na 3. kat i uživajte u nezaboravnom pogledu na grad. Poslije predlažemo romantičnu vožnju Seinom (fakultativno) tijekom koje ćete moći doživjeti brojne mostove i spomenike  iz potpuno drugačije perspektive. Slobodno poslijepodne za vlastite programe ili posjet jednom od najpoznatijih svjetskih muzeja – Louvre. Nakon odmora prošetat ćemo najpoznatijom pariškom avenijom Champs-Elysees. Navečer predlažemo odlazak na čuveni pariški cabaret show - Moulin Rouge. Povratak u hotel, noćenje.

3. dan PARIZ
Doručak. Nastavak razgleda grada s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom i pješice: odlazak do Ille de la Cite s najstarijim pariškim mostom Le Pont Neuf, slavnom katedralom Notre-Dame, Palačom pravde, dalje do uskih uličica Latinske četvrti sa zanimljivim trgom Saint-Michel te do četvrti Marais gdje se nalazi Picassov muzej. Slobodno vrijeme za odlazak do slavnih robnih kuća Lafayette i  Printemps Ili šetnju brojnim parkovima, avenijama i muzejima od kojih bi posebnu pažnju skrenuli na čuveni muzej impresionista – Orsay ili Grevin, muzej voštanih figura. Tijekom razgleda imati ćete priliku popeti se i na najviši vidikovac Pariza, zgradu Montparnasse.odakle možete vidjeti vizuru Pariza sa Eiffelovim tornjem. ( ulaznica uz doplatu ). Za putnike željne zabave ili shoppinga predlažemo da dan provedu u tridesetak minuta udaljenom Disneylandu i obližnjem shopping centru Val d'Europe, jednom od najvećih outlet centara u Europi. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan PARIZ – ZAGREB
Doručak. Preporučamo odlazak u posjet dvorcu Versailles, nekoć kraljevskoj rezidenciji francuskih kraljeva. Iskoristite zadnji dan prema vlastitim afinitetima. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i let za Zagreb u 18:30. Slijetanje u Zagreb u 20:20. ( na polascima  2.8., 24.10., 14.11., 5.12. povratak je u 15:15 sa dolaskom u Zagreb u 17:10, te će se izlet u Versailles odraditi u sklopu 3. dana boravka )

 

 

DATUM PUTOVANJA

FIRST MINUTE

REDOVNA CIJENA

14.11.-17.11.

2.590 KN

POSEBNA PONUDA

2.990 KN

5.12.-8.12.

2.690 KN

2.990 KN

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom Croatia Airlinesa prema programu
transfere autobusom zračna luka– hotel – zračna luka
smještaj u hotelu 3/4* u  Parizu na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
sve razglede prema programu
organizaciju i pripremu putovanja

CIJENA ARANŽANA NE UKLJUČUJE:
pristojbe zračnih luka  i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
fakultativne izlete
obroke koji nisu uključeni u cijenu
doplata za jednokrevetnu sobu 990,00 kn

Neobavezne nadoplate ( informativne cijene ):
večera na Montemartru – 20 EUR odrasli / 9,50 EUR djeca
ulaznica za muzej Louvre - 17 EUR
ulaznica za muzej Orsay - 14 EUR
Krstarenje Seinom - 15 EUR
Ulaznica za dvorac Versailles – od 18 EUR
Cabaret show  Moulin Rouge – 125 EUR
Vidikovac Montoparnasse – 18 EUR odrasli / 9,50 EUR djeca
Karte za javni prijevoz ( 10 karata cca 15 EUR )
Disneyland od 64-71 EUR ( ovisno o uzrastu )
Ulaznica za Eiffel tower, od 10,20EUR stepenicama do 25,50 EUR liftom

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu - plaćanje na destinaciji, 1.65€ po danu/osobi

Popust za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe -300 kn (raspoloživost na upit)

Za ovo putovanje dovoljna je valjana putovnica ili osobna karta. Program je podložan promjenama na terenu ovisno o datumu i procjeni pratitelja.

Prijevoznik CROATIA AIRLINES

Minimalni broj putnika: 15

 

ID: INT2022M
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Engleska

Grčka

Atena

2

Italija

Rim

2

Portugal

Turska

Španjolska