Palma de Mallorca - Uskrs 5 dana Ryan Airom iz Zagreba

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PALMA DE MALLORCA - Putovanje za Uskrs direktnim letom Ryan Airom iz Zagreba

 

Datum putovanja: 31.03.-04.04.2024. - garantirani polazak

 

  • Prekrasna i mondena Mallorca osvaja posjetitelje tijekom cijele godine
  • kozmopolitskom atmosferom svoje prijestolnice, ribarskim lukama, izvrsnom gastronomijom, mnogobrojnim trgovinama i iznimnim prirodnim ljepotama.
  • Posljednjih nekoliko godina balearski otok Mallorca tiho se obnavlja s nizom značajnih otvaranja hotela, oživljavanjem starih obrtničkih zanata priljevom kreativaca nove generacije i sve većim brojem restorana nagrađenih Michelinovim zvjezdicama. I nigdje ova nježna evolucija nije očiglednija nego u  glavnom gradu, Palmi. Ovdje je karakterističan stari grad, sa svojom veličanstvenom katedralom, lijepim kamenim trgovima i labirintskim ulicama, stvoren za vijuganje, dok šik butici, galerije suvremene umjetnosti i super-pametna riva privlače sve više kozmopolitske publike. 
  • Destinacija je to koja desetljećima privlači putnike iz cijelog svijeta i savršeno je mjesto za bijeg iz užurbane svakodnevice velikog grada.
  • Iskoristite priliku i „pobjegnite“ izravnim letom iz Zagreba!

 

Program:

Dan 1: ZAGREB – PALMA DE MALLORCA (razgled grada) 
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 04:30 sati. Prijava na let Ryan Aira FR 2284. Odlet zrakoplova u 05:50. Po slijetanju u zračnoj luci Palma de Mallorca u 08:10 nakon graničnih i carinskih formalnosti  transfer autobusom do grada. U nastavku panoramski razgled i šetnja središtem Palme u pratnji lokalnog vodiča i Integralovog pratitelja: glavni grad Baleara smješten je u zaljevu ispod tvrđave Bellver. Arapska palača i veličanstvena gotička katedrala iznad obale (ulaznica uz doplatu EUR 10 po osobi prilikom rezervacije aranžmana ) okružene su spletom uličica i avenija u kojima se nižu renesansne rezidencije trgovaca i moreplovaca. Trgovačke ulice oko Plaze Mayor, Ramble i Pasea Born nude najbolji španjolski dizajn, majorkinske perle, tipične proizvode i delikatese bogate otočke kuhinje. Nakon razgleda smještaj u hotel i slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

Dan 2: PALMA DE MALLORCA ili Izlet Valdemossa – Deia – Soller – Port de Soller (ulaznice u Kartuzijanski samostan uz doplatu)
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost cjelodnevnog izleta u Valldemossu. Posjećujemo vjerojatno najpoznatije selo na otoku: Valldemossa. Nalazi se u povlaštenom okruženju, okružen prirodom i planinama. U Valldemossi ćemo posjetiti La Cartuju (izvana - ulaz nije uključen), palaču u kojoj su odsjeli George Sand i Chopin tijekom svog poznatog posjeta otoku. Naravno, imat ćemo neizostavno slobodno vrijeme za šetnju uskim uličicama i šarmantnim kućama ukrašenim visećim teglicama. Nastavljamo do Sollera, prije dolaska zaustavljamo se na jednom od najtraženijih i najzanimljivijih vidikovaca otoka Mallorca Na Foradada (ako vremenski uvjeti dopuštaju), u Sierra de Tramuntana, sa spektakularnim krajolikom, a zatim nastavljamo Porto of Soller. Slobodno vrijeme za ručak. Zatim idemo do Sollera tramvajem. Povratak u Palmu. Noćenje.
*Ukoliko netko od putnika želi, može se voziti i u tramvaju u Solleru uz nadoplatu.

Dan 3: PALMA DE MALLORCA ili izlet Pollensa – Alcudia – Arta
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe ili mogućnost cjelodnevnog izleta Pollensa – Alcudia – Arta.  U 9:00 odlazak na izlet s našim pratiteljem putovanja i  lokalnim vodičem. Nakon sat vremena vožnje stižete u Pollensu, gradić na sjeveru. Pješačka tura kroz grad: crkva Gospe od Rosera, vrtovi Joan March, središnji trg Plaza Mayor. Fakultativni uspon do Via Crucis (zahtijeva dobru fizičku kondiciju).
Nastavljamo do poluotoka Formentor, jednog od najljepših dijelova otoka kako biste posjetili “Es
Colomer” i divite se prekrasnom pogledu s litica na Mediteran. Slijedi posjet gradu Alcudia: šetnja ulicama i posjet antičkom ulazu u grad “Xsara”, glavni trg, crkva sv. Ivana od Alcudije (izvana) i nastavite do drevnih ruševina rimskog grada Pollentia. Pauza za ručak u vlastitoj organizaciji i posjet pitoresknom gradiću Arta. Prošećite i divite se ovom autentičnom malom grada i uživajte u njegovim barovima i pogledu. 17.00 Dolazak u vaš hotel u centru Palma de Mallorca. Noćenje. 

Dan 4: Slobodno vrijeme u PALMA DE MALLORCA  ili izlet Manacor – Zmajeve Spilje – Porto Cristo – Santany (s uključenim ulaznicama za Cuevas del Drach)
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Zmajeve špilje (ili slobodan dan za osobne programe, šetnju i odmor) koji počinjemo posjetom manufakturi čuvenih majorkinskih umjetnih bisera. Nastavak vožnje prema istočnoj obali - u vapnenastom reljefu Mallorce nastalo je mnogo špilja od kojih su svakako najpoznatije i najbogatije Zmajeve špilje (uključena ulaznica). Na njihovom se dnu stvorilo i Martelovo jezero, najveće podzemno jezero u Europi. Zmajeve špilje su jedna od glavnih atrakcija Mallorce, vrlo su efektno osvijetljene i dnevno ih posjećuju tisuće turista. Šetnja špiljom završava malim koncertom romantične glazbe u auditoriju pored Martelovog jezera. Ulaz u špilje nalazi se nedaleko od popularnog turističkog gradića Porto Cristo, na istočnoj obali Mallorce, 15 km od grada Manacora koji je poznat po proizvodnji, jednu takvu manufakturu ćemo posjetiti na kraju ovog lijepog izleta.
Za one koji ostaju u gradu, predlažemo posjet galeriji slavnog španjolskog slikara Joana Miroa smještenoj u njegovom ateljeu iznad trgovačkog centra Porto Pi ili Pueblo Espanol s maketama najznačajnijih građevina španjolske arhitekture. (Ulaznice za oba muzeja je najbolje kupiti na samom ulazu u muzej). Noćenje. 

Dan 5:  PALMA DE MALLORCA - ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe. Prije nego što se uputimo prema zračnoj luci  provedite dan šetajući labirintom uskih ulica Palme kušajući ukusnu hranu, uživajući u arhitekturi (koja se kreće od gotičke do suvremene) i prepuštajući se kupovini. U ranim poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke. Prijava za let Ryan Aira FR 2283. Odlet zrakoplova za Zagreb u 17:50 s dolaskom u zračnu luku Franjo Tuđman u 20:05. 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

31.03.-04.04.2024.

 

750 € 


Doplata za jednokrevetnu sobu: 350 €

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: let zrakoplovom Ryan Aira na relaciji Zagreb – Palma de Mallorca – Zagreb,  pristojbe u zračnim lukama, predanu prtljagu 20kg bag  x Small Bag (40cm x 20cm x 25cm), transfer i razgled grada Palma de Mallorce prilikom dolaska, smještaj u hotelu 4 * u dvokrevetnim sobama TWC na osnovi noćenja/doručak, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, povratni transfer hotel – zračna luka te troškove organizacije i prodaje. 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno – povijesne spomenike koji se posjećuju ukoliko nije drugačije navedeno, fakultativne izlete, troškove osobnih narudžbi te sve što izrijekom nije navedeno u programu. 

Vaš hotel:
Hotel HM Jaime III 4*

U hotelu HM Jaime III 4* u Palmi, najnoviji umjetnički trendovi koegzistiraju s elegantnim i avangardnim dekorom i najboljom uslugom. Nalazi se u srcu grada, u jednom od najboljih područja za šetnju, okružen najelegantnijim trgovinama i barovima. Sadržaji u ovom boutique hotelu s 4 zvjezdice, poput restorana i soba za sastanke, odišu kozmopolitskim i urbanim ozračjima.

DOPLATE ZA FAKULTATIVNE IZLETE PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA:
Minimum 15 prijavljenih putnika: 
•    Cjelodnevni izlet Valdemossa – Deia – Soller – Port de Soller 110€
 (ulaznice za tramvaj do Port de Soller EUR 9 i ulaznice u Kartuzijanski samostan uz doplatu Eur 11)
•    Cjelodnevni Izlet Pollensa – Alcudia – Arta 110€
•    Cjelodnevni izlet Manacor – Zmajeve Spilje – Porto Cristo – Santany (s uključenim ulaznicama za Cuevas del Drach) 130€

VREMENA LETENJA
31.03.2024.  FR 2284 ZAG – PMI 05:50 – 08:10
04.04.2024.  FR 2283 PMI – ZAG 17:50 - 20:05

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

GRANIČNE FORMALNOSTI ZA ULAZAK U ŠPANJOLSKU

Hrvatskim državljanima za boravak u Španjolskoj potrebna je važeća hrvatska putovnica ili osobna iskaznica.

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA I MJERE NA SNAZI

Za ulazak u Španjolsku nije potrebna COVID potvrda niti ispunjavanje obrasca zdravstvene kontrole.
04.07.2023. Španjolska vlada je proglasila završetak zdravstvene krize uzrokovane bolešću COVID-19. Od 05.07.2023. ukinuta je obveza nošenja zaštitne maske u mjestima gdje je ona još vrijedila.

Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682935672 i jamčevno osiguranje kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682935673. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o. Zagreb, 13.06.2023.
Odgovorni organizator: Integral Zagreb d.o.o.

Opći uvjeti: https://www.integral-zagreb.hr/hr/ugovor-o-putovanju-opci-uvjeti-i-uputstva-za-turisticke-aranzmane


 
 

ID: Integral
31.03.2024. - 04.04.2024.
cijena od 750 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 750 €

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

4

Italija

Rim

2

Mađarska

Nizozemska

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1