Palma de Mallorca direktnim letom iz Zagreba

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Palma de Mallorca - Vikend putovanje posebnim zrakoplovom iz Zagreba 2024. 

 

Datum putovanja: 19.-21.1.2024. - garantirani polazak

  • Prekrasna i mondena Mallorca osvaja posjetitelje tijekom cijele godine kozmopolitskom atmosferom svoje prijestolnice, ribarskim lukama, izvrsnom gastronomijom, mnogobrojnim trgovinama i iznimnim prirodnim ljepotama.
  • Destinacija je to koja desetljećima privlači putnike iz cijelog svijeta i savršeno je mjesto za bijeg iz užurbane, sive i zimske svakodnevice velikog grada.
  • Iskoristite priliku i „pobjegnite“ izravnim letom iz Zagreba!

 

 

Program putovanja:

1. dan: ZAGREB – PALMA DE MALLORCA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 5:00 sati kod šaltera informacija (2. kat). Polazak posebnog zrakoplova za Mallorcu. Po slijetanju u zračnoj luci Palma de Mallorca transfer autobusom do grada. U nastavku panoramski razgled i šetnja središtem Palme u pratnji lokalnog vodiča i Integralovog pratitelja: glavni grad Baleara smješten je  u zaljevu ispod tvrđave Bellver. Arapska palača i veličanstvena gotička katedrala iznad obale (ulaznica uz doplatu) okružene su spletom uličica i avenija u kojima se nižu renesansne rezidencije trgovaca i moreplovaca. Trgovačke ulice oko Plaze Mayor, Ramble i Pasea Born nude najbolji španjolski dizajn, bisere, tipične proizvode i delikatese bogate otočke kuhinje. Nakon razgleda smještaj u hotel i slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

 

 

2. dan: PALMA DE MALLORCA: fakultativni La Cartuja - Valldemossa

Doručak. Mogućnost cjelodnevnog izleta u Valldemossu koje slovi kao najpoznatije selo na otoku, a nalazi se u povlaštenom okruženju, okružen prirodom i planinama. U Valldemossi ćemo posjetiti La Cartuju (razgled izvana - ulaz nije uključen), palaču u kojoj su odsjeli George Sand i Chopin tijekom svog poznatog posjeta otoku. Naravno, imat ćemo neizostavno slobodno vrijeme za šetnju uskim uličicama i šarmantnim kućama ukrašenim visećim teglama s cvijećem. Na putu prema Porto de  Soller, zaustavljamo se na jednom od najzanimljivijih vidikovaca otoka Mallorca Na Foradada (ako vremenski uvjeti dopuštaju), u Sierra de Tramuntana, sa spektakularnim krajolikom. Slobodno vrijeme za ručak te nastavak do Sollera tramvajem. Povratak u Palmu. Noćenje.
Uključeno: Certificirani lokalni vodič na engleskom jeziku i vođeni posjet Valldemossi i Solleru, Integralov pratitelj putovanja, privatni grupni  prijevoz autobus s vozačem, karta za tramvaj Soller, dolazak do hotela

 

 

 

3. dan: PALMA DE MALLORCA: fakultativni izlet Zmajeve špilje - ZAGREB
Doručak. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Zmajeve špilje (ili slobodan dan za osobne programe, šetnju i odmor) koji počinjemo posjetom manufakturi čuvenih majorkinskih umjetnih bisera. Nastavak vožnje prema istočnoj obali - u vapnenastom reljefu Mallorce nastalo je mnogo špilja od kojih su svakako najpoznatije i najbogatije Zmajeve špilje (uključena ulaznica). Na njihovom se dnu stvorilo i Martelovo jezero, najveće podzemno jezero u Europi. Zmajeve špilje su jedna od glavnih atrakcija Mallorce, vrlo su efektno osvijetljene i dnevno ih posjećuju tisuće turista. Šetnja špiljom završava malim koncertom romantične glazbe u auditoriju pored Martelovog jezera. Ulaz u špilje nalazi se nedaleko od popularnog turističkog gradića Porto Cristo, na istočnoj obali Mallorce, 15 km od grada Manacora koji je poznat po proizvodnji, jednu takvu manufakturu ćemo posjetiti na kraju ovog lijepog izleta.
Za one koji ostaju u gradu, predlažemo posjet galeriji slavnog španjolskog slikara Joana Miroa smještenoj u njegovom ateljeu iznad trgovačkog centra Porto Pi ili Pueblo Espanol s maketama najznačajnijih građevina  španjolske arhitekture. Transfer do zračne luke. Let za Zagreb u večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. 

 


 

HOTELI:

 

Hotel HM Jaime III 4*

  • U hotelu HM Jaime III 4* u Palmi, najnoviji umjetnički trendovi koegzistiraju s elegantnim i avangardnim dekorom i najboljom uslugom. Nalazi se u srcu grada, u jednom od najboljih područja za šetnju, okružen najelegantnijim trgovinama i barovima. Sadržaji u ovom boutique hotelu s 4 zvjezdice, poput restorana i soba za sastanke, odišu kozmopolitskim i urbanim ozračjima.

 

 

 

Hotel HM Palma Blanc 4* Superior

  • Novi HM Palma Blanc je 4* superior urbani hotel s inovativnom, avangardnom arhitekturom. Smješten u samom središtu Palme, njegova fasada dizajnirana s bijelim aluminijem i interijeri izgrađeni od tradicionalnih mallorčkih materijala kao što su drvo i teraco dokaz su naše predanosti održivosti i lokalnoj industriji u svim našim objektima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:


FIRST MINUTE CIJENA vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.
Uključene pristojbe zračnih luka!

 

Hotel HM Jaime III 4*
 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

19.-21.1.2024.

670 € / 5.048,12 kn

700 € / 5.274,15 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 120€ / 904,14 kn

Dijete na pomoćnom ležaju ostvaruje 20% popusta

Hotel HM Palma Blanc 4* Superior
 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

19.-21.1.2024.

750 € / 5.650,88 kn

780 € / 5.876,91 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 150€ / 1.130,18 kn

 

DOPATE PRILIKOM REZERVACIJE:
•    Katedrala u Palma de Mallorci 10€ / po osobi

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum prijavljenih 30 osoba, uplata prilikom rezervacije aranžmana):

•    LA CARTUJA – VALLDEMOSSA (trajanje 8 sati, uključuje  transfer, lokalnog vodiča i kartu za tramvaj): 80 € / 602,76 kn
•    ZMAJEVE ŠPILJE (trajanje 4 sata, uključuje  transfer, lokalnog vodiča i ulaznice): 75 € / 565,09 kn

 

TIP ZRAKOPLOVA I VREMENA LETENJA:
Airbus 319
19JAN2024 ZAG 0700 0915 PMI
21JAN2024 PMI 1935 2150 ZAG

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom Zagreb-Palma de Mallorca-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi do 13 kg i 1 komad ručne prtljage do 5 kg, dimenzija 55 x 40 x 23 cm,  pratitelja putovanja, smještaj u hotelima iz ponude u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 2 noćenja s doručkom, ECO tax – turističku pristojbu, transfere od/do zračnih luka, poludnevni razgled grada Palme te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, obrok za vrijeme leta, karte javnog prijevoza, ulaznicu za katedralu 10€, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi
 

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.  
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 100

 

GRANIČNE FORMALNOSTI ZA ULAZAK U ŠPANJOLSKU

Hrvatskim državljanima za boravak u Španjolskoj potrebna je važeća hrvatska putovnica ili osobna iskaznica.

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA I MJERE NA SNAZI

  • Za ulazak u Španjolsku nije potrebna COVID potvrda niti ispunjavanje obrasca zdravstvene kontrole.
  • 04.07.2023. Španjolska vlada je proglasila završetak zdravstvene krize uzrokovane bolešću COVID-19. Od 05.07.2023. ukinuta je obveza nošenja zaštitne maske u mjestima gdje je ona još vrijedila.
  • Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682935672 i jamčevno osiguranje kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682935673. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o. Zagreb, 13.06.2023.

Odgovorni organizator: Integral Zagreb d.o.o. 
Opći uvjeti putovanja nalaze se na sljedećoj poveznici: 
https://www.integral-zagreb.hr/hr/ugovor-o-putovanju-opci-uvjeti-i-uputstva-za-turisticke-aranzmane

ID: Integral
19.01.2024. - 21.01.2024.
cijena od 670 € | 5.048,12 HRK
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 670 € | 5.048,12 HRK

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Estonija

Finska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

3

Irska

Dublin

1

Island

Italija

Rim

2

Latvija

Riga

2

Mađarska

Nizozemska

Poljska

Krakow

1

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1

Švedska