Oktoberfest

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE OKTOBERFEST 2020.

Datum putovanja: 18.-20.09.2020.

Predviđeni hotel: 7 DAYS PREMIUM HOTEL, 3 km od Theresienwiesea

1. dan putovanja: ZAGREB – MÜNCHEN
Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Vožnja do Münchena, glavnog grada Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države. Po dolasku u München, slijedi razgled grada: Karlsplatz, Karlstor, katedrala Frauenkirche, Marienplatz, Nova i Stara vijećnica, Crkva sv. Petra, pivnica Hofbrauhaus, Zgrada opere, Maximillianstrasse, Odeonsplatz, Feldhernnhalle, Hofgarten. Slobodno vrijeme za ručak i uživanje u bavarskoj prijestolnici. Smještaj u hotel. Noćenje.
 
2. dan putovanja: MÜNCHEN - OKTOBERFEST
Doručak. Nakon doručka predlažemo razgled dvorca Nymphenburg, ljetne rezidencije bavarskih vladara. Dvorac je građen u rokoko stilu, okružen paviljonima i velikim parkom. Odlazak do Oktoberfesta. Oktoberfest je najveća pučka pivska fešta u svijetu. Tradicija je započela 1810. godine pozivom svim građanima Münchena da pred gradskim vratima prisustvuju svečanostima održanim povodom vjenčanja princa Ludwiga i princeze Therese von Sashen-Hildburghausen. Svake godine milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta posjete festival na livadi Theresienwiese pod šatorima. Uz pivo, ponuda je obogaćena poznatim bavarskim kobasicama i glazbom. Slobodno poslijepodne za uživanje u festivalu. Povratak u hotel u vlastitom aranžmanu. Noćenje.

3. dan putovanja: MÜNCHEN - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za individualne programe. Predlažemo posjet Allianz Areni, domu FC  Bayerna i jednom od najmodernijih stadiona na svijetu koji je smješten u sjevernom dijelu Münchena ili posjet muzeju BMW-a u kojem se nalazi oko 125 najvrijednijij i najatraktivnijih modela automobila i motocikala izloženih na površini od 5.000 m2. Polazak za Zagreb u poslijepodnevnim satima, gdje se dolazi u kasnim večernjim satima.


First minute cijena po osobi: 1.490 kn
First minute cijena  vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1.590 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 790 kn
Trokrevetna soba na upit.

Informativne cijene ulaznica: dvorac Nymphenburg: 8€, Allianz Arena tura: 19€ (djeca od 6-13 godina 11€), BMW muzej: 13€

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotel 7 DAYS PREMIUM HOTEL u dvokrevetnim sobama na osnovi dva noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: putno osiguranje, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.


ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 45 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 11-7002470210. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 04.02.2020.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Engleska

Grčka

Atena

2

Italija

Rim

2

Portugal

Turska

Španjolska