NP Sjeverni Velebit i tajanstvena Lika 2 dana autobusom

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

NP SJEVERNI VELEBIT I TAJANSTVENA LIKA 2 dana autobusom

TERMIN PUTOVANJA: 03-04.10.2020.

VRIJEDNOST VIŠE: UKLJUČEN POLUPANSION!

Program putovanja:

1.    dan: ZAGREB- NP SJEVERNI VELEBIT - SMILJAN- BAŠKE OŠTARIJE-GOSPIĆ
Polazak autobusa iz Zagreba u 07:00 sati ( lokacija polaska u završnoj obavijesti). Vožnja prema  Lici i Velebitu. Prvo ćemo otići do mjesta Krasna – sjedište Nacionalnog parka Sjeverni Velebit gdje se nalazi i nadaleko poznato svetište Majke Božje od Krasna koje godišnje posjete deseci tisuća vjernika. U Krasnom je moguće i kupiti Krasnarski sir koji je dobio mnoge nagrade za kvalitetu. Nastavak vožnje do Smiljana, gdje dolazimo pred rodnu kuću i Memorijalni centar Nikola Tesla. Obilazak uz stručnu pratnju muzejskog vodiča. Nakon obilaska i kupnje suvenira slijedi vožnja prema Baškim Oštarijama, planinskom prijevoju preko Velebita, gdje ćemo, u Rekreativnom centru, posjetiti siranu. Slobodno vrijeme za ručak i eventualno vožnju kočijama. Nakon pauze slijedi šetnja do Kubusa, vidikovca, s prelijepim panoramskim pogledom na Jadransko more i otok Pag. Odlazak prema Gospiću. Po dolasku smještaj u hotel te večera. Svakako predlažemo kušanje šljivovice ili izvrsno Velebitsko pivo. Noćenje.

2 dan: GOSPIĆ – IZVOR GACKE – ZAGREB
Doručak. Nakon doručka krećemo prema Lešću i izvoru Gacke, te posjet mlinu na Majerovom vrilu. Na Gacki i njenim pritocima radilo je tijekom 20. stoljeća oko šezdeset mlinica, a danas ih tek nekoliko. Najveći izvor rijeke Gacke je Tonković vrilo koje se nalazi na jugoistočnom rubu Gacke doline. Drugo po izdašnosti je Majerovo vrilo u Sincu. Ukupno rijeka Gacka u svojoj izvorišnoj zoni ima preko tridesetak izvora. Njena vrela su poput modrih malih jezera, a voda u Majerovom vrilu izvire s dubine od preko 100m. Nakon obilaska sijedi nešto kasniji ručak u lokalnom restoranu u blizini izvora Gacke. Očekivani povratak u Zagreb u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI: 690 kn

Cijena aranžmana uključuje: 
•    prijevoz autobusom prema programu 
•    smještaj na osnovi  1  noćenja s doručkom  u hotelu 3* u Gospiću u dvokrevetnim sobama 
•    1 večeru u hotelu 
•    voditelja putovanja uz stručno vodstvo tijekom puta
•    licenciranog lokalnog vodiča u Zadru 
•    jamčevinu za turistički paket aranžman 
•    organizaciju i pripremu putovanja 


Cijena aranžmana ne uključuje:
•    doplatu za jednokrevetnu sobu od 290 kn
•    Ulaznicu za NP Sjeverni Velebit 40 kn
•    Ulaznica za memorijski Nikole Tesle uz stručno vodstvo – 100 kn
•    ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
•    obroke koji nisu prema programu
•    osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
•    osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Popusti:
•    Odrasla osoba na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 50 kn
•    Djeca 3-12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 80 kn
•    Djeca do  5 godina izlet u NP Sjeverni Velebit– gratis, a djeca 6-12 godina imaju 50% popusta 


Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
•    sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
•    sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
•    sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
•    bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
•    doplata za prazno sjedalo – 600 kn 

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo poslat ćemo 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana, putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard


Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, agencija ima kod osiguravajućeg društva Wiener osiguranje, Vienna Insurance Group d.d., sklopljen ugovor broj 1501-00000570 kao i policu za osiguranje jamčevina turističkih paket aranžmana, broj: 1501-00000895 za razdoblje 3.9.2019. do 3.9.2020. godine , o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnosi na paket-aranžman te osiguranje jamčevine turističkih paket aranžmana. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Minimalni broj putnika: 35    
Maksimalan broj putnika : 45                  

 

ID: M
Trenutno nema dostupnih ponuda