NP Krka - Šibenik i Zadar 2 dana autobusom

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

NP KRKA, ŠIBENIK I ZADAR 2 dana autobusom

TERMIN PUTOVANJA: 13.06. - 14.06.2020.

VRIJEDNOST VIŠE: UKLJUČEN POLUPANSION!!!              

Program putovanja:

1.dan: ZAGREB -  ŠIBENIK – NP KRKA
Polazak u 06:00 sati ( lokacija polaska u završnoj obavijesti). Vožnja autocestom do Šibenika, „Krešimirovog grada“ bogate povijesti. Po dolasku sastanak sa lokalnim stručnim vodičem te obilazak grada i gradskih znamenitosti UNESCO katedrala  sv. Jakova, tvrđava sv. Mihovila , kalerarga, biskupska palača, spomenik Juraja Dalmatinca, vijećnica itd.. Slobodno vrijeme te  odlazak do NP KRKA. Obilazak NP KRKA s voditeljem putovanja. Odlazak u hotel. Večera. Noćenje.

2.dan:  ZADAR – NIN - ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Vožnja do Zadra. Šetnja povijesnom jezgrom grada. Obilazak rimskog foruma, crkve Sv. Donata – okrugle predromaničke crkve koja je simbol Zadra, katedrale Sv. Stošije – trobrodne romaničke, najveće crkve u Dalmaciji, crkve sv. Marije, Gradskih zidina i vrata, Narodnog trga, Trga pet bunara te  jedinstvenih Morskih orgulja.  Uz same orgulje nalazi se  je i  drugi spektakularni spomenik Nikole Bašića , glasoviti Pozdrav suncu. Prošećite i Kalelargom, najširom zadarskom ulicom koja je opjevana u mnogim pjesmama i ima čak i svoju himnu. Slobodno vrijeme za ručak.
Nakon odmora, odlazak u obližniji  Nin, najstariji hrvatski kraljevski grad. Centar grada je otočić povezan s kopnom dvama mostovima nastao na pješčanom sprudu.  Razgled Nina , gradskih vrata   te crkve sv. Križa koja je poznata kao „najmanja katedrala na svijetu“. Povratak prema Zagrebu, doazak u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI :  650 KN

Cijena aranžmana uključuje:
•    prijevoz autobusima  prema programu
•    smještaj na bazi 1  noćenja s doručkom  u hotelu 3* u Šibeniku ili okolici  u dvokrevetnim sobama
•    1 večeru u hotelu
•    voditelja putovanja uz stručno vodstvo tijekom puta
•    licenciranog lokalnog vodiča u Šibeniku
•    jamčevinu za turistički paket aranžman
•    organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje:
•    doplatu za jednokrevetnu sobu od 290 kn
•    ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
•    karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
•    osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
•    osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Popusti:
•    Djeca na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 50 kn


Fakultativna ponuda ( informativne cijene, promjenjive do polaska) :
•    ulaznicu u NP krka  - 50 kn, djeca 7-12 godina 25 kn


Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
•    sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
•    sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
•    sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
•    bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
•    doplata za prazno sjedalo – 600 kn

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo poslat ćemo 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana, putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, agencija ima kod osiguravajućeg društva Wiener osiguranje, Vienna Insurance Group d.d., sklopljen ugovor broj 1501-00000570 kao i policu za osiguranje jamčevina turističkih paket aranžmana, broj: 1501-00000895 za razdoblje 3.9.2019. do 3.9.2020. godine , o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnosi na paket-aranžman te osiguranje jamčevine turističkih paket aranžmana. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Minimalni broj putnika: 35    
Maksimalan broj putnika : 45                  

 

 

 

 

ID: INT2022M
Trenutno nema dostupnih ponuda