Nova godina u Rovinju

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

NOVA GODINA U ROVINJU 3 dana / 2 noćenje Autobusom iz Zagreba 


        
POLAZAK: 31.12.2020. – 2.1.2021. - GARANTIRANI POLAZAK    

***VRIJEDNOST VIŠE: UKLJUČENI POLUPANSIONI, HOTEL EDEN U ROVINJU, SVEČANA VEČERA UZ DOČEK NOVE GODINE,  DOČEK NOVE GODINE U PODNE U FUŽINAMA, MALA GRUPA DO 30 OSOBA 
                                                     

1.dan ZAGREB – FUŽINE DOČEK NOVE GODINE U PODNE -ROVINJ   SRETNA NOVA GODINA !!!
Polazak u 09:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Vožnja prema Fužinama gdje nas čeka jedan neuobičajni doček nove godine.  Od 2000. godine u Fužinama, slikovitom mjestu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček nove, odnosno ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne. Nakon dočeka kreće sobodno vrijeme I nastavak Putovanja prema Rovinju gdje se po dolasku smještamo u hotel Eden. Priprema za novogodišnju svečenu večeru uz živu muziku I šampanjac. SRETNA NOVA GODINA! Noćenje

2. dan ROVINJ – FAKULTATIVNI IZLET POREČ - VINSKA PROBA – MOTOVUN – ROVINJ
Kasni doručak. Predlažemo fakultativni izlet ili slobodan dan u Rovinju. Za sve koji se odluče za izlet očekuje posjet istarskim draguljima Poreču I Motovunu, koji su posebno atraktivni u blagdanskom ruhu. Vozimo se prema Poreču. Po dolasku šetnja Dekumanovom ulicom do najpoznatijeg spomenika, zaštićenog UNESCO-m, Eufrazijeve bazilike. Moguć posjet uz doplatu. Slobodno vrijeme. U nastavku posjet jednom od renomiranih istrarskih vinara gdje ćemo još jednom nazdraviti Novoj 2021-voj. Slijedi  dolazak u Motovun - po mnogima jedan od najljepših i najočuvanijih srednjovjekovnih gradova u Istri, a i šire. Na 277 m n.v. prostire se jedan od najljepših vidikovaca s pogledom na najveće istarsko nalazište tartufa  - Motovunsku šumu. Šetrnja gradom uz posjet napoznatijim znamenitostima: crkvi Sv. Stjepana, lapidariju, gradskim vratima, zidinama ( uz doplatu). Za potpuni doživljaj slijedi  degustacija proizvoda od tartufa. Povratak u Rovinj. Večera u hotelu. Noćenje.

3. dan ROVINJ – PULA – ZAGREB  
Nakon doručka odjava iz hotela. Vrijeme je da doživimo blagdanski duh Rovinja.  Krećemo prema “istarskoj Veneciji” u kojoj nas čeka predivna crkva sv. Eufemije na kraju “ulice umjetnika” – Grizije. Batane, bitinade, tipična venecijanska arhitektura …samo su dio doživljaja predivnog Rovinja. Slobodno vrijeme za šetnju i ručak.  Polazak prema antičkoj Puli.
Šetnju započinjemo obilaskom jedne od najočuvanijih rimskih arena u svijetu, sagrađena u 1. stoljeću i po veličini je šesti amfiteatar u svijetu. U rimsko je doba služio za održavanje krvavih borbi gladijatora, dok danas služi prvenstveno kao pozornica za razne kulturne događaje, dok se u prostorijama ispod same Arene nalazi muzej u kojem se mogu vidjeti eksponati iz antičkog doba… Ulazak u amfiteatar je moguć u slobodno vrijeme.  U nastavku obilazak gradskih vrata I zidina, slavoluk Sergijevaca i Augustov hram. Slobodno vrijeme. Povratak prema Zagrebu u kasnim poslijepodnevnim satima.

CIJENA  ARANŽMANA PO OSOBI : 1.290 kn
 

CIJENA UKLJUČUJE:
•    Prijevoz  turističkim autobusom prema programu
•    Voditelja putovanja tijekom putovanja
•    Sve razglede prema program
•    2 noćenja s doručkom u hotelu EDEN**** u Rovinju 
•    piće dobrodošlice
•    DOČEK NOVE GODINE 31.12. - živa glazba, čaša pjenušca po osobi, svečana večera
•    Večera 1.1.2021.
•    korištenje Wellnes i Spa Zone
•    20% popusta na sve tretmane u wellnessu hotela
•    Razgledavanja prema programu
•    jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Obavezna doplata 
•    boravišna pristojba i osiguranje 30 kn 
Informativne cijene ulaznica / izleta:
•    ulaznicu u Eufrazoijevu baziliku  40 kn ( moguća promjena cijene)
•    ulaznica za motovunske zidine 20 kn
•    fakultativni izlet Poreč, vinska proba I  Motovun - 230 kn odrasli, 100 kn djeca ( uključen prijevoz, vođenje, vinska proba I degustacija proizvoda od  tartufa)- min 20 pax

Cijena ne uključuje:
•    ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
•    Doplata za jednokrevetnu sobu: 850 kuna
•    karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
•    osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
•    osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Popusti:
•    Djeca do 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 150 kn
•    Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 70 kn

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
•    sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
•    sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
•    sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
•    bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
•    doplata za prazno sjedalo – 300 kn 

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo poslat ćemo 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana, putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 03.09.2020. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 11 - 7002783444, te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 45 - 7002783241. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
                       
Minimalni broj putnika: 25    
Maksimalan broj putnika : 35                  
                

ID: M
31.12.2020. - 02.01.2021.
cijena od 1.290 HRK
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 1.290 HRK