Nova godina Sarajevo 3 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

 

SARAJEVO, NOVA GODINA AUTOBUSOM 2022. 

 

 • ISKORISTITE ODLIČAN SMJEŠTAJ NOVOBNOVLJENOG, OLIMPIJSKOG HOTELA HOLIDAY 4*. MODERNI DIZAJN SOBA SIGURNO ĆE VAM SE SVIDJETI. HOTEL IMA I ZATVORENI UNUTARNJI BAZEN KOJEG MOŽETE KORISTITI BESPLATNO. ODLIČNA LOKACIJA U CENTRU GRADA OD KUDA MOŽETE PJEŠKE ISTRAŽIVATI GRAD.

DATUM PUTOVANJA: 31.12.-2.1.2022. - garantirani polazak

PROGRAM PUTOVANJA:

Državljani Republike Hrvatske (s valjanom putovnicom ili osobnom iskaznicom) za ulazak u Bosnu i Hercegovine ne trebaju predočiti negativan PCR test na SARS-CoV-2, antigen test niti potvrde o cijepljenju kada u Bosnu i Hercegovinu ulaze direktno iz  države čiji su državljani, kao i njihova maloljetna djeca i supružnici koji su državljani drugih zemalja.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Bosnu i Hercegovinu na službenim stranicama MVEP-a.

1.dan Zagreb – Sarajevo
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502-506.  Vožnja turističkim autobusom autocestom kroz Hrvatsku do Slavonskog Broda i dalje kroz Bosnu magistralom u pravcu Sarajeva. Kraća zadržavanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo, smještaj u hotel.  Nakon kraćeg odmora u hotelu odlazimo do Baščaršije gdje ćete se imati priliku upoznati sa živahnim centrom grada.  Pratitelj će Vas uputiti i orijentacijski upoznati sa središtem grada; Miljacka, Baščaršija, centar grada…Slobodno vrijeme za istraživanje grada ili uživanje u delicijama i sarajevskim specijalitetima (čevapi, burek, bosanski lonac, baklava). Večer će se brzo približiti tako da uživajte u pripremama za najluđu noć i doček. DOČEK NOVE 2022. na ulicama i trgovima Sarajeva ili u nekom od brojnih klubova i barova. SRETNA NOVA GODINA

2.dan Sarajevo
Kasni doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Slijedi panoramski razgled grada te vožnja do Tunela Spasa. Obilazak Tunela Spasa uz doplatu za ulaznicu. Vožnja autobusom do središta grada gdje nastavljamo razgled: Miljacka i mostovi na njoj, Inat kuća, Gradska vijećnica,  Baščaršija – životospisno središte grada gdje se isprepliću uličice sa trgovinama, zanatima, ugostiteljskim objektima… Nastavljamo šetnju i razgled: Sebilj,  Gazi Husrev-begove džamija, Careve džamije, Sahat kula, Katedrala Srca Isusova, Vječna vatra, Skenderija, Narodno kazalište.  Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada, shopping te uživanje u mirisima i okusima Sarajeva ili  možete koristiti hotelski bazen i ostale wellness usluge. Noćenje.

3.dan Sarajevo – Zagreb
Doručak.  Slobodno vrijeme do povratka za Zagreb. Prilika da još jednom isprobate delicije ili da kupite  suvenire. Odlazak do Vrela Bosne (ovisno o vremenskim prilikama), parku prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlija gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi (uz doplatu). Poslijepodne slijedi povratak za Zagreb. Vožnja uz usputna stajanja radi odmora. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Smještaj u hotelu Holiday 4* – http://www.hotelholiday.ba/en/

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 890 KN 

OBAVEZNA DOPLATA: boravišna pristojba po osobi i danu 10 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
 • smještaj u novoobnovljenom hotelu Holiday 4* u centru Sarajeva na bazi dva noćenja s doručkom,
 • korištenje bazena i fitnessa u hotelu ( radno vrijeme bazena 14:00-22:00, fitness od 08:00 sati)
 • sve razglede prema programu,
 • razgled grada sa lokalnim vodičem,
 • pratitelja tijekom putovanja,
 • troškove organizacije i realizacije putovanja
 • jamčevno osiguranje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • boravišna pristojba po osobi po danu 1,30 €,
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • karte javnog  gradskog  prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)
 • troškove osobne potrošnje.

DOPLATA: Informativne cijene ulaznica: Gazi Husrev-begova džamija 2 KM, Vrelo Bosne 2 KM, Avazov toranj – vidikovac 1 KM, Tunel Spasa 10 KM

USLUGA: Noćenja s doručkom

NAPOMENE: Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

Napomena: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u Sarajevu u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

 

 

ID: PP
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju