Nova godina Krakov 4 dana autobusom

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

NOVA GODINA U KRAKOVU  – 4 dana autobusom

Datum putovanja: 30.12.2019.-02.01.2020.


Program bez noćne vožnje uz razgled Brna i Bratislave

1. dan  ZAGREB –BRNO -  KRAKOV
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 05:00 sati. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju uz kraće zaustavljanje putem, te nastavak puta kroz Češku. Posjet Brnu, središtu južne Moravske. Šetnja povijesnom jezgrom: katedrala sv. Petra i Pavla – palača Dietrichstein – stara gradska vijećnica – kazalište. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za osobne programe. Nastavak puta Poljskom do Krakova. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan  KRAKOV -  RUDNIK SOLI WIELICZKA
Doručak. Odlazak u poludnevni razgled grada u pratnji gradskog vodiča: dvorac Wavel  – katedrala
 – glavni trg, jedan od najvećih srednjovjekovnih trgova u Europi i smatra se jednom od najljepših urbanističkih cjelina uopće – robna tržnica – palača Krzystofory – crkva Sv. Ane – Florianska ulica – Vrata Barbican - gotička crkva Naše drage Gospe. Moguć fakultativni izlet i posjet rudniku soli Wieliczka (rezervacija prilikom uplate putovanja) s impresivnim svijetom i hodnika, svjetlucavih slanih kristala i svečanih  dvorana. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira. Povratak u Krakov.  Navečer moguć zajednički odlazak javnim prijevozom  na doček Nove godine na glavnom gradskom trgu.  Noćenje.

3. dan  KRAKOV I SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Nakon odmora od dočeka Nove godine odlazak do gradskog središta. Šetnja s pratiteljem starom židovskom četvrti Kazimierz: Stara sinagoga - sinagoga Remuh - staro židovsko groblje. Nekad važna židovska zajednica bila je nositelj gospodarskog razvoja Krakova, a podsjetnik na nju su danas brojne galerije, suvenirnice i kosher restorani upravo u Kazimierzu  Slobodno poslijepodne za šetnju i osobne programe. Noćenje.

4. dan  KRAKOV – BRATISLAVA - ZAGREB
Doručak.Odlazak iz hotela. Putovanje kroz Slovačku. Dolazak u Bratislavu, šetnja starom povijesnom jezgrom: Michalski toranj – Katedrala sv. Martina – Academia Istropolitana - Slovačko narodno kazalište – glavni gradski trg. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj  uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.390 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.490 kn

 

FM cijena vrijedi do popune kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 7 dana prije polaska.     
Minimalan broj putnika: 40


Cijena uključuje:
•    prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
•    smještaj na osnovi ukupno 3 noćenja s  buffet doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3*  u Krakovu
•    razgledavanja prema programu
•    gradskog vodiča u Krakovu
•    pratitelja tijekom putovanja
•    pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
•    ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
•    doplatu za jednokrevetnu sobu u hotelu – 390 kn
•    doplatu za izlet u rudnik soli Wieliczka (uključen prijevoz, ulaznica i vodič po rudniku, minimum 20 prijavljenih osoba,  maksimalna veličina grupe 29 osoba, uplata prilikom rezervacije programa): 250 kn
•    dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, do-datni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
•    putno osiguranje

Trokrevetne sobe: na ovom programu rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem moguća je po redovnoj cijeni.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:    
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prili-kom rezervacije.    
- sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn    
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 100 kn    

Napomena: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, konce-rata, priredbi itd.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Poljsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Poljska  je država u srednjoj Europi,površine  312.679 km2 s 38.501.000 stanovnika. Ime Polska, koje se pojavljuje sredinom 11. stoljeća, dolazi od drevnog slavenskog plemena Polanie ("Oni koji žive na polju", doslovno Poljaci), koje se naselilo u nizinama između Odre i Vislenakon pada Rimskog Carstva, u 5. stoljeću.Poljsko zlatno doba je 16. stoljeće, kada se Poljska ujedinila s Litvom i bila jedna od glav-nih europskih sila pod dinastijom Jagelovića.Zemlja je poslije podijeljena između Rusije, Prusije i Aus-trije. Poljska je opet uspostavljena kao neovisna država nakon 1. svjetskog rata.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1322-00041335 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000733 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

ID: BP
Trenutno nema dostupnih ponuda