Nova godina Dubrovnik u hotelu Lapad 4*

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Nova godina u Dubrovniku u hotelu Lapad 4*

uz koncert Zdravka Čolića

 

Vrijednost više:

  • 4 polupansiona u hotelu Lapad 4*
  • poludnevni razgled Dubrovnika s lokalnim vodičem
  • izlet u Ston uključen u cijenu
  • koncerti Parnog Valjka, Zdravka Čolića i klape Šufit na Stradunu


Datum putovanja: 29.12.2023.-02.01.2024. - POPUNJENO

Program putovanja:

1.dan: ZAGREB - DUBROVNIK
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franje Tuđmana u 12:50 sati. Let za Dubrovnik u 14:50 sati. Po dolasku transfer od zračne luke do Hotela Lapad 4*. Slobodno vrijeme za šetnju po prekrasnom Dubrovniku. Večera. Nemojte propustiti priliku otići na koncert Parnog Valjka na Stradunu. Noćenje.

2.dan: IZLET U PERAST I POSJET GOSPI OD ŠKRPJELA I KOTOR
Doručak. Preporučujemo Vam cjelodnevni izlet u Kotor (uz doplatu). Okružen visokim planinama koje se zrcale u plavim vodama, kotorski zaljev u obliku fjorda jedan je od najspektakularnijih krajolika na Mediteranu. Prošavši Risan, nekoć sjedište ilirske kraljice Teute, stići ćemo u Perast, rodni grad brojnih kapetana. Tamo ćemo posjetiti umjetni otočić Gospa od Šrpjela. Nakon što su se sigurno vratili kući, pomorci su bacali kamenje i potapali stare brodove napunjene kamenim grijehom na ovo mjesto i postupno stvorili otočić kao temelj za crkvu. Naše konačno odredište je grad Kotor gdje će nas lokalni vodič povesti na pješačku turu, čiji je vrhunac romanička katedrala Sv. Tripuna koja je uvrštena na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Uključeno: autobus, pratitelj iz Dubrovnika, lokalni vodič u Kotoru, ručak, ulaznice: brod za Gospu od Škrpjela (Perast), Katedrala Sv. Tripuna (Kotor). Povratak u hotel. Večera i noćenje.

3.dan: RAZGLED DUBROVNIKA I DOČEK
Doručak. Poludnevni razgled grada. Razvijajući svoje aktivnosti trgovačke flote diljem Sredozemlja i šire, Dubrovnik se tijekom 16. stoljeća uzdigao do jedne od najjačih trgovačkih mornarica. Ovaj grad slavne prošlosti bio je sjedište male, ali moćne države, Dubrovačke republike, koja je održala svoju neovisnost 450 godina. Otkrijte njegov stari grad, uvršten na UNESCO-ov popis svjetske baštine, okružen moćnim zidinama i tvrđavama, dobro očuvanim tijekom stoljeća. Naša pješačka tura vodi nas do Straduna, elegantne glavne ulice s Onofrijevim fontanama, Franjevačkim samostanom sa Starom ljekarnom, Orlandovim stupom, Crkvom svetog Vlaha – zaštitnika grada, Katedralom i drugim znamenitostima kao što je Kneževa palača, koja je služila kao sjedište rektora Dubrovačke Republike između 14. stoljeća i 1808. godine. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Večera. Iskoristite priliku i dočekajte Novu godinu na otvorenom uz nezaboravne hitove i pjesme Zdravka Čolića. Noćenje.
 
4.dan: DUBROVNIK
Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i vlastite programe. Večera. Mogućnost individualnog odlaska na koncert Klape Šufit na Stradunu. Noćenje. 

5.dan: STON – ZAGREB
Doručak te odjava iz hotela. Cjelodnevni izlet u Ston. Opasan najvećim zidinama u Europi i najvećom sačuvanom solanom na Mediteranu, Ston je jedan od najljepših gradića na jugu Hrvatske. Monumentalne zidine i prekrasna priroda skladno su uklopljene u staru gradsku jezgru koja poziva na istraživanje, a turiste osobito privlači i gastronomska posebnost ovoga kraja koja se ogleda u bogatom izboru školjaka iz Malostonskog zaljeva. Po dolasku posjet Stonskoj solani koja je pozicionirana na idealnom geografskom položaju, među plodnim poljima i prirodnim bogatstvima. Upravo zbog izvora tog bijelog zlata, Ston već stotinama godina uživa u statusu izrazito važnog gospodarskog središta na jugu Hrvatske. Proizvodnja soli na ovom području datira još iz rimskog doba, a Stonska solana smatra se najstarijom solanom u Europi. Nakon priče o tehnološkom postupku dobivanja morske soli i povijesti Solane Ston, imati ćete mogućnost kupovine originalnih suvenira. Sljedeća točka našeg obilaska su Stonske zidine kojima često tepaju da su najdulje na svijetu nakon Kineskog zida. Bez obzira na to je li ovaj podatak točan, one su svakako jedne od najbolje sačuvanih srednjovjekovnih obrambenih građevina. U prvoj polovici 14. stoljeća gradila ih je Dubrovačka Republika kojoj je pripojen Pelješac, a kako bi od neprijatelja zaštitili solane i uzgajalište školjaka u Malostonskom zaljevu, Dubrovčani su pokrenuli, za to vrijeme, najveći urbanistički pothvat u Europi! Nakon šetnje po ovim veličanstvenim zidinama slijedi slobodno poslijepodne. Preporučamo odlazak u Konobu Bakus na ručak. Transfer u zračnu luku. Let za Zagreb u 21:50 sati.
 

FIRST MINUTE CIJENA vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.
Uključene pristojbe zračnih luka!

 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

29.12.2023.-2.1.2024.

POPUNJENO

690€ / 5.198,81 kn

 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 160€ / 1.205,52 kn

FAKULTATIVNI IZLET:
•    Cjelodnevni izlet Perast i Kotor 97€ / po osobi – u cijenu uključeno: bus, turistički vodič, ručak, ulaznice, brod do umjetnog otočića Gospa od Škrpjela, posjet katedrali Sv. Tripuna


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Croatia Airlines Zagreb-Dubrovnik i Dubrovnik-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 20 kg predane prtljage i 8 kg ručne prtljage dimenzija 55 x 40 x 23 cm, transfer od zračne luke do hotela u Dubrovniku, smještaj u hotelu Lapad 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona (na dan 31.12. biti će poslužena hotelska večera prema redovnom rasporedu), pratitelja putovanja, poludnevni razgled Dubrovnika u pratnji lokalnog vodiča, izlet u Ston, posjet Stonskoj solani i razgled Stonskih zidina te transfer do zračne luke Dubrovnik, troškove organizacije i prodaje.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: boravišnu pristojbu u hotelu Lapad 2€/po osobi po danu (na licu mjesta), ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

Vaš hotel:
Lapad 4*
- https://www.hotel-lapad.hr/ 
Adresa: Lapadska obala 37


Red letenja:
29DEC ZAG-DBV 14:50 15:45   
02JAN DBV-ZAG  21:50 22:45

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 15
Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682935672 i jamčevno osiguranje kod Adriatic osiguranja,  broj police OV0682935673. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o. Zagreb, 13.06.2023.

Odgovorni organizator: Integral Zagreb d.o.o. 
Opći uvjeti putovanja nalaze se na sljedećoj poveznici: 
https://www.integral-zagreb.hr/hr/ugovor-o-putovanju-opci-uvjeti-i-uputstva-za-turisticke-aranzmane


 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju