New York 7 dana - Jesen 2022

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE U NEW YORK  - JESEN 2022

Datum putovanja: 24.09. – 30.09.2022. 

Program putovanja:


1.dan (24.09.) ZAGREB – ISTANBUL – NEW YORK
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman u 06:30h. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let Turkish Airlines. Polijetanje zrakoplova u 09:00h za Istanbul. Po dolasku u Istanbul u 12:15h nastavak leta za New York u 18:45h. Obroci tijekom leta. Po dolasku u New York u 22:30h po lokalnom vremenu slijedi obavljanje pograničnih i carinskih formalnosti. Sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te organizirani transfer do hotela na Manhattana. Prijava i smještaj u hotel 4* koji se nalazi u srcu Manhattana. Noćenje.

2.dan (25.09.) NEW YORK– Midtown Manhattan tura
Nakon doručka, predlažemo odlazak na cjelodnevni razgled grada u pratnji vodiča. Razgled ćemo započeti odlaskom na najljepši vidikovac u gradu ”Top of the Rock” u sklopu Rockefeller Centra sa kojeg se pruža jedinstveni pogled na Empire state building i cijeli Manhattan. Slijedi posjet Grand Central Terminala – najveće željezničke stanice na svijetu, Bryant park-a, Times Square-a, katedrale Sv.Patrika, Fifth Avenue i ostalih znamenitosti ove urbane džungle. Nakon ručka (doplata) nastavljamo šetnju uz filmsku turu Central Parkom. Poslijepodne slobodno vrijeme za kupovinu i odmor. Za večernju razonodu predlažemo posjet jednom od broadwayskih kazališta sa svjetski poznatim predstavama: Mamma Mia, Lion King, Chicago, Phantom of the Opera. Noćenje.

3.dan (26.09.) NEW YORK– Downtown Manhattan tura
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevnu turu s lokalnim vodičem. Tura započinje vožnjom trajektom prema otoku Liberty (tu se nalazi Kip slobode) i otoku Ellis, dolaznoj točki za 17 milijuna useljenika od 1892. do 1954. godine. Nakon razgleda slijedi posjeta čuvenog Wall Streeta i World trade Centra gdje se nalazi 9/11 Memorial & Museum. Slobodno vrijeme za ručak. Nastavak razgleda nastavljamo preko Washington parka do popularne shopping četvrti SoHo, internacionalnih četvrti Little Italy i China Town-a. U poslijepodnevnim satima predlažemo šetnju preko jednog od najstarijih mostova u SAD -u  “Brooklyn bridge” gdje ćemo uživati u zalasku sunca. Predlažemo u Brooklynu da probate tradicionalnu pizzu u Grimaldi’s -u. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan (27.09.) NEW YORK – WASHINGTON – NEW YORK
Nakon ranog doručka predlažemo zajednički odlazak na cjelodnevni izlet u Washington. Bus će prolaziti kroz New Jersey, Delaware i Maryland, sve do Washington DC. Potom ćemo posjetiti kuću Vlade – Capitol Hill, Bijelu kuću te zgradu Senata. Izlet ćemo nastaviti u Nacionalnom Prirodoslovnom muzeju ili muzeju zrakoplovstva i svemira. Nakon toga slijedi obilazak poznatih spomenika: Lincoln Memorial, Thomas Jefferson Memorial i Vijetnam Veterans Memorial. Kasno poslijepodne ukrcaj na panoramski obilazak grada. Povratak u New York. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan (28.09.) NEW YORK – Shopping Mall Woodbury Commons
Nakon doručka predlažemo cjelodnevni odlazak u čuveni shopping Mall Woodbury Commons – trgovački centar s više od 220 trgovina u kojem se može kupiti odjeća najpoznatijih svjetskih kreatora po tvorničkim, odnosno znatno sniženim cijenama (Burberry, Calvin Klein, Donna Karan, Ugg, Giorgio Armani, Gucci, Max Mara, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Timberland itd. U večernjim satima predlažemo odlazak na Empire State Building odakle se pruža jedinstven pogled na grad. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. dan (29.09.) NEW YORK – ISTANBUL
Nakon doručka, odjava iz hotela. slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. Predlažemo odlazak u jedan od mnogobrojnih muzeja: “MoMA” (Muzej moderne umjetnosti), Guggenheim, Metropolitan. U večernjim satima slijedi transfer u zračnu luku.

7.dan (30.09.) ISTANBUL – ZAGREB
Prijava na let za Istanbul s polaskom u 00:10h. Obroci tijekom leta. Noćni let. Dolazak u Istanbul u 16:50h po lokalnom vremenu, nastavak leta za Zagreb u 18:15h sa predviđen dolaskom 19:20h po lokalnom vremenu.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 8.690,00 kn / €1.153,44

Cijena aranžmana po osobi u trokrevetnoj  sobi: 7.990,00 kn / €1.060,53

Cijena aranžmana po osobi u četverokrevetnoj sobi: 7.290,00 kn / €967,61

CIJENA VRIJEDI ZA MINIMALNO PRIJAVLJENIH 10 PUTNIKA

Cijena uključuje:

 • avionsku kartu Zagreb – New York u ekonomskoj klasi
 • transferi iz zračne luke od/do hotela
 • smještaj u hotelu  4* prema programu na osnovu 5 noćenjapratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • lokalne takse i poreze


Cijena ne uključuje:

 • avionske pristojbe 2.790,00 kn / €370,32 (podložne promjenama)
 • obroke koji nisu navedeni u programu putovanja
 • jednokrevetna soba na upit
 • napojnice za vozače i lokalne vodiče
 • troškove osobne prirode
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)
 • izlete i ulaznice navedene u programu putovanja:

New York izleti:

 • cjelodnevna tura po Midtown Manhattanu: Grand Central Terminal,Times Square, Rockefeller Center, Saint Patricks Cathedral, Fifth Avenue Walk, Central Park – 380 kn / €50,44
 • cjelodnevna tura po Downtown Manhattana: brod do otoka Liberty i Ellis otoka (audio navođena tura), Washington Square Park, Soho, Little Italy, Chinatown, Wall Street,Ground Zero / The Former World Trade Center Site – 590 kn / €78,31
 • ulaznica za Top of The Rock – 330 kn / €43,80
 • shopping Mall Woodbury Commons – 340 kn / €45,13
 • Washington cjelodnevna tura – 1.250 kn / €165,91 (share tura do 15 putnika, privatna grupa od 15 putnika)

Napomene:

 • cijene izleta su rađene na bazi cijena sa datumom 04.01.2022., u završnom pismu 30 dana prije polaska biti će formirana konačna cijena izleta i plan provođenja istih
 • izleti se rezerviraju i plaćaju u Hrvatskoj do 15 dana prije putovanja

Viza za SAD:

 • ukinute su vize za Ameriku za državljane RH, potrebno online ispuniti ESTA ulazni obrazac za Ameriku preko stranica američke ambasade

Informacije za putnike vezane uz COVID 19:

 • Ukoliko se za navedenu destinaciju ili avio kompaniju s kojom se leti na programu uvede testiranje na COVID -19, putnik je dužan sam napraviti test i snositi trošak istoga, te je dužan isti pokazati na samom letu ili ulasku u zemlju. Prema trenutnim informacijama putnici moraju biti u potpunosti cijepljeni protiv COVID-19, te napraviti Antigenski test koji ne smije biti stariji od 24h od ulaska u avion. Kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, tako se i mi prilagođavamo situaciji.

 

Korisne informacije:

Službeno ime: Sjedinjene Američke Države
Glavni grad: Washington DC
Najveći grad: New York City
Službeni jezik: Engleski
Vremenska razlika: -6h u odnosu na Hrvatsku (New York)
Valuta: američki dolar
Električni napon: 110-120V/60 Hz, potreban adapter
Pozivni broj zemlje: +1
Napojnice: one su u Americi način života, te obavezna naknada za uslugu.
Mobilne mreže: A1 i T-com partneri


Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Wiener osiguranja, broj police 1322-00050906 i jamčevno osiguranje kod Croatia osiguranja,  broj police 298625000124. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 28.01.2022.

 

Top Instagram mjesta u New Yorku:

 

Iako je New York sam po sebi fotogeničan grad, za vas smo izdvojili neka mjesta gdje možete uslikati slike s odličnom pozadinom za koje vam nije potreban dodatni filter.

1.    Flariton zgrada

 • Popis započinjemo simbolom New Yorka, ne možete biti u gradu, a da ne snimite trokutastu i posebnu zgradu, koja je jedan od glavnih i prepoznatljivih znamenitosti New Yorka.

2.    Washington ulica u Dumbu

 • Dumbo brzo postaje jedno od najboljih četvrti Brooklyna. Da biste dobili savršenu fotografiju, stanite na raskrižje Water Street i Washington Street u Dumbo - primijetit ćete da dvije zgrade savršeno uokviruju Manhattan Bridge.

3.    The Brooklyn Bridge 

 • Mjesto koje svakako ne smijete zaobići, još jedan od bitnih i poznatih simbola New Yorka je svakako ovaj Brooklyn most, mjesto gdje svi posjetitelji imaju barem jednu sliku na ovom mostu.

4.    Guggenheim muzej

 • Nećete htjeti propustiti posjetiti ovaj muzej umjetnosti, koji se nalazi u poznatoj četvrti Upper East Side.  Jedinstvena, moderna arhitektura izgleda jednako predivno iznutra kao i s ulice.

5.    St Regis hotel 

 • Hotel je pravi njujorški simbol - kao i njegova poznata tenda. Uđite u King Cole Bar na Bloody Mary, gdje je ovaj koktel i osmišljen. 

6.    Grand Central Station

 • Svako vrijeme je pravo vrijeme da posjetite Grand Central Terminal! Ova povijesna znamenitost New Yorka nije samo prometno središte – to je shopping i kulturna destinacija sa 60 trgovina, 35 restorana. Osim odlične unutrašnjosti i raznovrsne ponude, ovo je još jedno od posebnih mjesta za fotografiranje. 

7.    Pietro Nolita, Soho

 • Nije znamenitost New Yorka, ali je svakako mjesto koje treba posjetiti i imati sliku pored ovog rozog restorana, koje je zadnjih godina postalo it mjesto za sve one koji žele nezaboravne fotke na Instagramu. 
ID: Integral

Pronađite svoju destinaciju

Bali

Maroko

USA