New York 6 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

NEW YORK - Jesen u New Yorku 6 dana / 4 noćenja

 

Smještaj u srcu Manhattana u hotelu The Maxwell New York City 4*

 

GRUPNI POLAZAK: 08.10. - 13.10.2019.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB - VARŠAVA - NEW YORK
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova za Varšavu na liniji LO612 (LOT Airlines) u 12.00 sati. Po dolasku u Varšavu u 13.40 sati, nastavak leta za New York na liniji LO026 u 16.45 sati. Dolazak u New York (zračna luka JFK) u 20.05 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih formalnosti slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: NEW YORK
U jutarnjim satima slijedi odlazak na poludnevni razgled grada u trajanju od 4 sata: Midtown i Lower Manhattan, Lincoln Center, Fifth Avenue, Rockefeller Center, Times Square, Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy, Financial District. Ostatak dana slobodan za šetnju, kupovinu i odmor. Za večernju razonodu predlažemo (uz doplatu) posjet jednom od Broadwayskih kazališta sa svjetski poznatim predstavama: Mamma Mia, Lion King, Chicago, Phantom of the Opera. Noćenje.

3. dan: NEW YORK
Dan za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (u vlastitoj organizaciji) odlazak na Ellis Island i posjet Kipu Slobode. Vožnja trajektom prema otoku Liberty (tu se nalazi Kip Slobode) i otoku Ellis, dolaznoj točki za 17 milijuna useljenika od 1892. do 1954. godine, ili odlazak u jedan od mnogobrojnih muzeja: "MoMA" (Muzej moderne umjetnosti), Guggenheim, Metropolitan. Za večernju zabavu predlažemo vožnju brodom oko Manhattana uz večeru. Noćenje.

4. dan: NEW YORK
Predlažemo šetnju Petom avenijom, Central Parkom ili kupovinu u robnim kućama Macy’s, Sax, Bloomingdales… Ili predlažemo cjelodnevni odlazak u čuveni shopping Mall Woodbury Commons - trgovački centar s više od 220 trgovina u kojem se može kupiti odjeća najpoznatijih svjetskih kreatora po tvorničkim, odnosno znatno sniženim cijenama (Burberry, Calvin Klein, Donna Karan, Giorgio Armani, Gucci, Max Mara, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Timberland i drugi). Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan:  NEW YORK – VARŠAVA
Odjava iz hotela do 11.00 sati. Slobodno vrijeme za zadnju kupovinu i obilazak gradskih znamenitosti. Organizirani prijevoz do zračne luke i polijetanje zrakoplova za Varšavu na liniji LO007 (LOT Airlines) u 18.15 sati.
Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

6. dan: VARŠAVA - ZAGREB
Dolazak u Varšavu u 8.45 sati. Nastavak leta za Zagreb na liniji LO611 u 9.40 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 11.20 sati po lokalnom vremenu.


First Minute cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 7.990 kn

Redovna cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 8.290 kn

Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka: 3.290 kn
*First Minute cijena vrijedi za rezervacije do 45 dana prije polaska ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Cijena uključuje:
- prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa)
- smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu The Maxwell New York City 4* na osnovi 4 noćenja bez doručka (odjava iz hotela do 11 sati)
- transfer na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka
- poludnevni razgled grada u pratnji vodiča
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:
- pristojbe zračnih luka 3.290 kn
- američku vizu 160 USD (ne posredujemo u pribavljanju američke vize, potreban je osobni dolazak)
- dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
- napojnice za lokalne vodiče i vozače
- doplatu za jednokrevetnu sobu 3.990 kn
- lokalna pristojba "Facility Fee" – 12,50 USD po osobi/noć, plaćanje na licu mjesta u hotelu
- troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)
- putno osiguranje (preporučujemo)

Obavezne doplate po osobi:
- Lokalna pristojba "Facility Fee" – 12,50 USD po osobi/noć, plaćanje na licu mjesta u hotelu

Neobvezne doplate po osobi:
- New York City Pass - kombinirana ulaznica koja uključuje 6 atrakcija: Empire State Building, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art i izbor 3 atrakcije između: 9/11 Memorial and Museum, Intrepid Sea, Air & Space Museum, Top of the Rock, Guggenheim Museum, Circle Line Cruise, Statue of Liberty & Ellis Island: 850 kn
- Helicopter tour: pogled na znamenitosti Manhattana u 15-min letu helikopterom: 1.490 kn

Viza: potrebna. Agencija ne vrši pribavljanje vize za SAD. Izdaje se u Zagrebu u roku od 2 radna dana. Detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji za izdavanje vize potražite na Internet stranici američkog veleposlanstva: https://hr.usembassy.gov/hr/.

Hotel u New Yorku:
 
https://www.maxwellhotelnyc.com/

Važne napomene
- Nevaljane putne isprave, odnosno neodobravanje američke vize koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.
- Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti.
- Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
- Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u SAD.

Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana: 15

Za navedeni aranžman vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane. Prilikom prijave potpisujete ugovor o putovanju čiji su sastavni dio Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane. Vašim potpisom iskazujete suglasnost s Općim uvjetima. Prilikom prijave plaćate akontaciju 30% iznosa aranžmana čime je vaša rezervacija potvrđena. Ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 21 dan prije polaska na put ukoliko se niste odlučili za obročno plaćanje. | Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. | Kod charter letova, red letenja podložan je promijeni u vrlo kratkom vremenu pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplovom, radnim vremenima, lokalitetima koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Radno vrijeme pojedinih znamenitosti je različito tako da se vremenski tijek razgledavanja može mijenjati. Preporučamo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnim mjestima. | Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

 

ID: PT
Trenutno nema dostupnih ponuda