MSC Preziosa: Nordkap i Norveški fjordovi

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Krstarenje brodom MSC Preziosa
Njemačka i Norveška: Hamburg - Bergen - Molde - Trondheim - Honningsvag (Nordkap) - Tromsø - Ålesund - Hamburg 

Polasci iz Hamburga 15.5. i 6.6.2024.
12 dana / 11 noćenja

DAN LUKA POLAZAK DOLAZAK
1. Hamburg | Njemačka - 21.00
2. Plovidba - -
3. Bergen | Norveška 8.00 18.00
4. Molde | Norveška 10.00 21.00
5. Trondheim | Norveška 9.00 19.00
6. Plovidba - -
7. Honningsvag - Nordkap | Norveška 13.00 01.00
8. Tromsø | Norveška 14.00 21.00
9. Plovidba - -
10. Ålesund | Norveška  10.00 17.00
11. Plovidba - -
12. Hamburg | Njemačka 7.00 -

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

Zaplovite brodom MSC Preziosa i otisnite se na nezaboravno putovanje otkrivajući čarobne destinacije. 
Od živopisnog Hamburga u Njemačkoj do očaravajućih norveških gradova poput Bergena, Moldea, Trondheima, Honningsvaga, Tromsøa i Ålesunda, ovo krstarenje nudi široku paletu nevjerojatnih iskustava.
Hamburg, kao jedan od najvećih njemačkih gradova, očarava svojom kulturnom raznolikošću, prekrasnim jezerima i slikovitim vodenim putovima poput rijeke Labe. 
S druge strane, norveški gradovi nude jedinstven spoj prirodne ljepote, tradicije i suvremenosti. 
Bergen je prepoznat po svojim slikovitim kućama, Molde osvaja prekrasnim pogledima na fjordove, Trondheim obiluje povijesnim znamenitostima, 
Honningsvag pruža nevjerojatne prizore Nordkapa, Tromsø je poznat po aurorama, a Ålesund se ističe jedinstvenom arhitekturom - svaki grad nosi nešto posebno.
Krstarenje brodom MSC Preziosa omogućuje vam istraživanje raznolike kulture, prekrasnih krajolika i bogate povijesti ovih lokacija. 
Neka vaše iskustvo bude spoj udobnosti i otkrivanja čarobnih kutaka sjevernih destinacija.
 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini u € | 2024.

DATUM UNUTARNJA KABINA KABINA S PROZOROM KABINA S BALKONOM
15.5. popunjeno popunjeno 2109
6.6. 1579 popunjeno popunjeno
Obvezna doplata prilikom rezervacije: lučke pristojbe 220 € i service charge 132 € po osobi
NAPOMENA: Brod ima veći broj kategorija kabina te je ponuđena cijenom najpovoljnija opcija. Cijena ovisi o raspoloživosti kabina u trenutku rezervacije te ćete konkretnu cijenu dobiti u ponudi.
Moguće je rezervirati i paket pića (vino na čaše, pivo, sokovi, kava, 0,5 l vode po danu, čajevi) po PROMO cijeni važećoj u trenutku bookinga (od 23 € po osobi dnevno).

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: krstarenje prema programu, lučke pristojbe i service charge – hotelsko uslužna pristojba (koji se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana),  smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (piće nije uključeno), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom  glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja i drugo što nije navedeno pod „cijena uključuje), putno osiguranje.
 
RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

 

Dobrodošli na palubu broda MSC Preziosa
MSC Preziosa je mjesto gdje se susreću klasika i luksuz! Prekrasno brodsko stepenište izrađeno je od najljepših Swarovski kristala, a prostrana piazza od pravog kamena, uz veliki bazen koji odaje dojam da se stapa s morem, to su samo neke od brojnih posebnosti koje vas očekuju na ovom čarobnom brodu.

Obitelj i djeca
Dječji aqua park, Doremi Castle, pruža nezaboravnu avanturu i pregršt vodenih igara za cijelu obitelj. Vertigo, jedan od najdužih tobogana na moru, prava je atrakcija za sve hrabre mališane. Za tinejdžere tu su disko i video arkade, MSC Preziosa otvara svijet zabave za sve dobne skupine. Obitelji će zajedno stvarati dragocjene uspomene, a djeca uživati u igri i bezbrižnosti, omogućavajući roditeljima da se opuste i uživaju u svakom trenutku putovanja.

MSC Yacht Club
Poseban raj za najzahtjevnije goste - MSC Yacht Club, tzv. "brod unutar broda". Luksuzni suite, usluga batlera te posebni sadržaji poput panoramskog bara, à la carte restorana te privatnog bazena sa sunčanom palubom pružit će Vam najvišu razinu udobnosti i privatnosti. Ovdje možete u potpunosti pobjeći od svakodnevice i uživati u ekskluzivnosti koju pruža MSC Yacht Club.

MSC Aurea Spa
MSC Aurea Spa je nagrađivani wellness centar na brodu, predstavlja pravu oazu mira i opuštanja te stvara prostor gdje se njeguju tijelo, duh i um. Svi ljubitelji wellnessa bit će oduševljeni širokim spektrom luksuznih tretmana i usluga koje pruža ovaj iznimni spa centar. Zamislite sebe kako plutate u tišini, osluškujete blagi zvuk valova, dok sunce nježno miluje vašu kožu. MSC Aurea Spa nije samo wellness centar; to je iskustvo koje budi sva osjetila i poziva vas da zaronite u duboko opuštanje. Doživite nezaboravnu harmoniju tijela i duše na brodu MSC Preziosa, gdje svaki trenutak u spa centru postaje putovanje prema potpunoj revitalizaciji.

Kabine
Izbor kabina na brodu zadovoljava sve vaše potrebe, od unutarnjih i onih s pogledom na more do kabina s balkonom i prostranih apartmana.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH za krstarenja unutar Europske Unije dovoljna je važeća osobna iskaznica. Za putovanja unutar EU, a koja dodatno uključuju i neku državu izvan EU (npr Tunis, Maroko, Turska, Egipat, Izrael), potrebna je putovnica koja mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od datuma povratka s putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr   

OTKAZ REZERVACIJE I OPĆI UVJETI BRODARA
Otkaz rezervacije potrebno je uputiti u pismenom obliku. Za krstarenja vrijede Opći uvjeti brodara te se u slučaju otkaza zadržavaju sljedeći iznosi od ukupne cijene putovanja: do 60 dana prije početka putovanja 20% cijene aranžmana, 60 – 46 dana 40% cijene aranžmana, 45-31 dan 60% cijene aranžmana, 30-16 dana 80% cijene aranžmana te 15 dana prije putovanja 100% od cijene aranžmana, nakon polaska 100% cijene aranžmana. 
Za krstarenja duža od 15 noćenja, vrijede stroža pravila: otkaz 90 dana i duže 20%, 89 – 60 dana 40%, 59-35 dana 60%, 35 – 15 dana 80%, kraće od 14 dana 100%.

PUTNO OSIGURANJE
Preporučujemo Vam dodatno osiguranje od otkaza te putno zdravstveno osiguranje. U slučaju da je potrebno otkazati krstarenje zbog bolesti, brodari primjenjuju gore navedenu otkaznu skalu i storno penale, ali putnik ima pravo na pokriće troškova do iznosa od 90% od strane osiguravajuće kuće ukoliko se ugovori takav tip police, u skladu s uvjetima naznačenim na polici osiguranja. Putno osiguranje od otkaza se ugovara prilikom rezervacije putovanja.
Dodatno Vam preporučujemo da se i zdravstveno osigurate (pogotovo, obitelji s djecom) jer se sve zdravstvene usluge na brodu dodatno plaćaju. Kartica HZZO nije važeća na brodu. Dodatno nudimo osiguranje prtljage te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

TRENUTNE INFORMACIJE I ZAHTJEVI vezano za COVID smjernice koje su trenutno važeće za ukrcaj i boravak na brodu:
Od 14.02.2023. više nema nikakvih restrikcija vezano za COVID-19 mjere. Molimo za pravovaljane informacije zatražite u Agenciji prilikom rezervacije putovanja radi mogućih izmjena od datuma objave programa!

 

ID: Integral
15.05.2024. - 26.05.2024.
06.06.2024. - 17.06.2024.
cijena od 1.579 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 1.579 €