MSC Preziosa: krstarenje do Škotske i Islanda

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Krstarenje brodom MSC Preziosa
Njemačka - Škotska - Island
Polasci iz Hamburga 26.5., 1.7. i 24.7.2024.
12 dana / 11 noćenja

DAN  LUKA POLAZAK DOLAZAK
1. Hamburg | Njemačka - 19.00
2. Plovidba - -
3. Invergordon | Škotska 7.00 17.00
4. Plovidba - -
5. Reykjavik | Island 10:00 ☾ 
6. Reykjavik | Island 18.00
7. Isafjordur | Island  7.00 19.00
8. Akureyri | Island  7.00 18.00
9. Plovidba - -
10. Kirkwall - Orkneyski otoci | Škotska 9.00 20.00
11. Plovidba - -
12. Hamburg | Njemačka 6.00  

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

 

Zaplovite brodom MSC Preziosa i otkrijte zadivljujuće priče gradova koji su smješteni duž sjevernih obala Europe.
Krstarenje započinje u Hamburgu, gradu koji očarava svojom živopisnom lukom i bogatom kulturnom scenom.
Na putu prema sjeveru, zaustavit ćete se u Invergordonu, skrivenom biseru Škotske, gdje fjordovi pišu priče o vjetrovima i mirisu soli. 
Putovanje zatim vodi do Reykjavika, islandskog glavnog grada, gdje se ljepota prirode susreće s čarolijom gradskih svjetala, stvarajući melodičnu simfoniju. 
Isafjordur, poput bajke sa sjevera, otvara vrata divljine Islanda, dok Akureyri, poput tihog čuvara, otkriva ljepotu sjevernih krajeva s pogledom koji oduzima dah. 
Plovidba brodom MSC Preziosa odvest će vas i do Kirkwalla na Orkneyskim otocima, mjesta gdje legende stvaraju ozračje koji osvaja srca putnika. 
Svaki val i svaki grad postaju neizbrisivi dio vaše priče, oblikujući ovo krstarenje u nezaboravnu pustolovinu kroz beskraj mora i prirodne ljepote. 
 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini u € | 2024.

DATUM UNUTARNJA KABINA KABINA S PROZOROM KABINA S BALKONOM
26.5. 1249 1659 1887
1.7. 1009 1389 1449
24.7. 1299 1689 1799
Obvezna doplata prilikom rezervacije: lučke pristojbe 220 € i service charge 132 € po osobi
NAPOMENA: Brod ima veći broj kategorija kabina te je ponuđena cijenom najpovoljnija opcija. Cijena ovisi o raspoloživosti kabina u trenutku rezervacije te ćete konkretnu cijenu dobiti u ponudi.
Moguće je rezervirati i paket pića (vino na čaše, pivo, sokovi, kava, 0,5 l vode po danu, čajevi) po PROMO cijeni važećoj u trenutku bookinga (od 23 € po osobi dnevno).

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: krstarenje prema programu, lučke pristojbe i service charge – hotelsko uslužna pristojba (koji se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana),  smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (piće nije uključeno), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom  glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja i drugo što nije navedeno pod „cijena uključuje), putno osiguranje.
 
RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

 

Dobrodošli na palubu broda MSC Preziosa
MSC Preziosa je mjesto gdje se susreću klasika i luksuz! Prekrasno brodsko stepenište izrađeno je od najljepših Swarovski kristala, a prostrana piazza od pravog kamena, uz veliki bazen koji odaje dojam da se stapa s morem, to su samo neke od brojnih posebnosti koje vas očekuju na ovom čarobnom brodu.

Obitelj i djeca
Dječji aqua park, Doremi Castle, pruža nezaboravnu avanturu i pregršt vodenih igara za cijelu obitelj. Vertigo, jedan od najdužih tobogana na moru, prava je atrakcija za sve hrabre mališane. Za tinejdžere tu su disko i video arkade, MSC Preziosa otvara svijet zabave za sve dobne skupine. Obitelji će zajedno stvarati dragocjene uspomene, a djeca uživati u igri i bezbrižnosti, omogućavajući roditeljima da se opuste i uživaju u svakom trenutku putovanja.

MSC Yacht Club
Poseban raj za najzahtjevnije goste - MSC Yacht Club, tzv. "brod unutar broda". Luksuzni suite, usluga batlera te posebni sadržaji poput panoramskog bara, à la carte restorana te privatnog bazena sa sunčanom palubom pružit će Vam najvišu razinu udobnosti i privatnosti. Ovdje možete u potpunosti pobjeći od svakodnevice i uživati u ekskluzivnosti koju pruža MSC Yacht Club.

MSC Aurea Spa
MSC Aurea Spa je nagrađivani wellness centar na brodu, predstavlja pravu oazu mira i opuštanja te stvara prostor gdje se njeguju tijelo, duh i um. Svi ljubitelji wellnessa bit će oduševljeni širokim spektrom luksuznih tretmana i usluga koje pruža ovaj iznimni spa centar. Zamislite sebe kako plutate u tišini, osluškujete blagi zvuk valova, dok sunce nježno miluje vašu kožu. MSC Aurea Spa nije samo wellness centar; to je iskustvo koje budi sva osjetila i poziva vas da zaronite u duboko opuštanje. Doživite nezaboravnu harmoniju tijela i duše na brodu MSC Preziosa, gdje svaki trenutak u spa centru postaje putovanje prema potpunoj revitalizaciji.

Kabine
Izbor kabina na brodu zadovoljava sve vaše potrebe, od unutarnjih i onih s pogledom na more do kabina s balkonom i prostranih apartmana.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH za krstarenja unutar Europske Unije dovoljna je važeća osobna iskaznica. Za putovanja unutar EU, a koja dodatno uključuju i neku državu izvan EU (npr Tunis, Maroko, Turska, Egipat, Izrael), potrebna je putovnica koja mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od datuma povratka s putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr   

OTKAZ REZERVACIJE I OPĆI UVJETI BRODARA
Otkaz rezervacije potrebno je uputiti u pismenom obliku. Za krstarenja vrijede Opći uvjeti brodara te se u slučaju otkaza zadržavaju sljedeći iznosi od ukupne cijene putovanja: do 60 dana prije početka putovanja 20% cijene aranžmana, 60 – 46 dana 40% cijene aranžmana, 45-31 dan 60% cijene aranžmana, 30-16 dana 80% cijene aranžmana te 15 dana prije putovanja 100% od cijene aranžmana, nakon polaska 100% cijene aranžmana. 
Za krstarenja duža od 15 noćenja, vrijede stroža pravila: otkaz 90 dana i duže 20%, 89 – 60 dana 40%, 59-35 dana 60%, 35 – 15 dana 80%, kraće od 14 dana 100%.

PUTNO OSIGURANJE
Preporučujemo Vam dodatno osiguranje od otkaza te putno zdravstveno osiguranje. U slučaju da je potrebno otkazati krstarenje zbog bolesti, brodari primjenjuju gore navedenu otkaznu skalu i storno penale, ali putnik ima pravo na pokriće troškova do iznosa od 90% od strane osiguravajuće kuće ukoliko se ugovori takav tip police, u skladu s uvjetima naznačenim na polici osiguranja. Putno osiguranje od otkaza se ugovara prilikom rezervacije putovanja.
Dodatno Vam preporučujemo da se i zdravstveno osigurate (pogotovo, obitelji s djecom) jer se sve zdravstvene usluge na brodu dodatno plaćaju. Kartica HZZO nije važeća na brodu. Dodatno nudimo osiguranje prtljage te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

TRENUTNE INFORMACIJE I ZAHTJEVI vezano za COVID smjernice koje su trenutno važeće za ukrcaj i boravak na brodu:
Od 14.02.2023. više nema nikakvih restrikcija vezano za COVID-19 mjere. Molimo za pravovaljane informacije zatražite u Agenciji prilikom rezervacije putovanja radi mogućih izmjena od datuma objave programa!

 

ID: Integral
26.05.2024. - 06.06.2024.
01.07.2024. - 12.07.2024.
24.07.2024. - 04.08.2024.
cijena od 1.009 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 1.009 €