MSC Preziosa: krstarenje do Irske i Škotske

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Krstarenje brodom MSC Preziosa
Njemačka - Škotska - Irska: Hamburg - Cork - Dun Laoghaire (Dublin) - Belfast - Stornoway - Kirkwall (Orkneyski otoci) - Invergordon - Hamburg 
Polazak iz Hamburga 8.9.2024. 
11 dana / 10 noćenja

DAN LUKA POLAZAK DOLAZAK
8.9. Hamburg | Njemačka - 17.00
9.9. Plovidba - -
10.9. Cork | Irska 14.00 21.00
11.9. Dun Laoghaire - Dublin | Irska 9.00 18.00
12.9. Belfast | Sjeverna Irska 8.00 20.00
13.9. Plovidba - -
14.9. Stornoway | Škotska 7.00 19.00
15.9. Kirkwall - Orkneyski otoci | Škotska 8.00 18.00
16.9. Invergordon | Škotska 7.00 18.00
17.9. Plovidba - -
18.9. Hamburg | Njemačka  7.00 -

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

 

Uputite se na putovanje brodom MSC Preziosa i otkrijte izvanredne gradove Škotske i Irske. 
Hamburg, smješten uz rijeku Labu, dočarava iznimnu sintezu prošlosti i suvremenosti, obilujući kulturnom raznolikošću i živahnim urbanih pulsom.
Cork, uz obalu Irske, očarava svojom bogatom poviješću te šarmantnom atmosferom grada, dok istovremeno pruža izuzetno iskustvo raznolike gastronomske scene.
Dun Laoghaire ima bogato pomorsko naslijeđe koje oplemenjuje njegovu jedinstvenu atmosferu, dok  Dublin, srce Irske, krije u svojim ulicama spoj tradicije i modernog života, 
preplavljenog živahnim kafićima i gostoljubivim stanovnicima.
Belfast, glavni grad Sjeverne Irske,  ističe se kulturnom raskoši, zadivljujućom arhitekturom te živopisnim noćnim životom.
Stornoway, na škotskim otocima, pruža fascinantno putovanje kroz netaknutu prirodu, obogaćenu tradicionalnom gaelskom kulturom i znamenitostima poput dvorca Lewska.
Kirkwall, na Orkneyskim otocima, osvaja svojom impozantnom poviješću, prekrasnom katedralom sv. Magnusa i opojnim krajolicima koji ostavljaju bez daha.
Invergordon, slikoviti škotski gradić uz obalu, očarava svojim spektakularnim pogledima na škotske pejzaže i bogatom kulturnom baštinom. 
Svaki od ovih gradova oplemenjuje putničko iskustvo svojom jedinstvenom kombinacijom povijesti, kulture te prirodnih ljepota.
 

DATUM UNUTARNJA KABINA KABINA S PROZOROM KABINA S BALKONOM
8.9. 999 1129 1329
Obvezna doplata prilikom rezervacije: lučke pristojbe 200 € i service charge  120 € po osobi
NAPOMENA: Brod ima veći broj kategorija kabina te je ponuđena cijenom najpovoljnija opcija. Cijena ovisi o raspoloživosti kabina u trenutku rezervacije te ćete konkretnu cijenu dobiti u ponudi.
Moguće je rezervirati i paket pića (vino na čaše, pivo, sokovi, kava, 0,5 l vode po danu, čajevi) po PROMO cijeni važećoj u trenutku bookinga (od 23 € po osobi dnevno).

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: krstarenje prema programu, lučke pristojbe i service charge – hotelsko uslužna pristojba (koji se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana),  smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (piće nije uključeno), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom  glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja i drugo što nije navedeno pod „cijena uključuje), putno osiguranje.

APLIKACIJA MSC CRUISE

Po potvrdi rezervacije zaprimit ćete broj bookinga koji će Vam biti potreban pri aktivaciji aplikacije MSC CRUISE. Moći ćete istražiti brod i destinacije već i prije nego se ukrcate. Imate mogućnost provjeriti ponudu i cijenu dodatnih usluga kao npr izleti i Internet, te koristiti popust za rezervacije preko aplikacije.

Tijekom krstarenja na aplikaciji možete pratiti svoje troškove, rezervirati razne usluge te se lakše snaći na palubama broda.

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

 

Dobrodošli na palubu broda MSC Preziosa
MSC Preziosa je mjesto gdje se susreću klasika i luksuz! Prekrasno brodsko stepenište izrađeno je od najljepših Swarovski kristala, a prostrana piazza od pravog kamena, uz veliki bazen koji odaje dojam da se stapa s morem, to su samo neke od brojnih posebnosti koje vas očekuju na ovom čarobnom brodu.

Obitelj i djeca
Dječji aqua park, Doremi Castle, pruža nezaboravnu avanturu i pregršt vodenih igara za cijelu obitelj. Vertigo, jedan od najdužih tobogana na moru, prava je atrakcija za sve hrabre mališane. Za tinejdžere tu su disko i video arkade, MSC Preziosa otvara svijet zabave za sve dobne skupine. Obitelji će zajedno stvarati dragocjene uspomene, a djeca uživati u igri i bezbrižnosti, omogućavajući roditeljima da se opuste i uživaju u svakom trenutku putovanja.

MSC Yacht Club
Poseban raj za najzahtjevnije goste - MSC Yacht Club, tzv. "brod unutar broda". Luksuzni suite, usluga batlera te posebni sadržaji poput panoramskog bara, à la carte restorana te privatnog bazena sa sunčanom palubom pružit će Vam najvišu razinu udobnosti i privatnosti. Ovdje možete u potpunosti pobjeći od svakodnevice i uživati u ekskluzivnosti koju pruža MSC Yacht Club.

MSC Aurea Spa
MSC Aurea Spa je nagrađivani wellness centar na brodu, predstavlja pravu oazu mira i opuštanja te stvara prostor gdje se njeguju tijelo, duh i um. Svi ljubitelji wellnessa bit će oduševljeni širokim spektrom luksuznih tretmana i usluga koje pruža ovaj iznimni spa centar. Zamislite sebe kako plutate u tišini, osluškujete blagi zvuk valova, dok sunce nježno miluje vašu kožu. MSC Aurea Spa nije samo wellness centar; to je iskustvo koje budi sva osjetila i poziva vas da zaronite u duboko opuštanje. Doživite nezaboravnu harmoniju tijela i duše na brodu MSC Preziosa, gdje svaki trenutak u spa centru postaje putovanje prema potpunoj revitalizaciji.

Kabine
Izbor kabina na brodu zadovoljava sve vaše potrebe, od unutarnjih i onih s pogledom na more do kabina s balkonom i prostranih apartmana.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH za krstarenja unutar Europske Unije dovoljna je važeća osobna iskaznica. Za putovanja unutar EU, a koja dodatno uključuju i neku državu izvan EU (npr Tunis, Maroko, Turska, Egipat, Izrael), potrebna je putovnica koja mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od datuma povratka s putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr   

OTKAZ REZERVACIJE I OPĆI UVJETI BRODARA
Otkaz rezervacije potrebno je uputiti u pismenom obliku. Za krstarenja vrijede Opći uvjeti brodara te se u slučaju otkaza zadržavaju sljedeći iznosi od ukupne cijene putovanja: do 60 dana prije početka putovanja 20% cijene aranžmana, 60 – 46 dana 40% cijene aranžmana, 45-31 dan 60% cijene aranžmana, 30-16 dana 80% cijene aranžmana te 15 dana prije putovanja 100% od cijene aranžmana, nakon polaska 100% cijene aranžmana. 
Za krstarenja duža od 15 noćenja, vrijede stroža pravila: otkaz 90 dana i duže 20%, 89 – 60 dana 40%, 59-35 dana 60%, 35 – 15 dana 80%, kraće od 14 dana 100%.

PUTNO OSIGURANJE
Preporučujemo Vam dodatno osiguranje od otkaza te putno zdravstveno osiguranje. U slučaju da je potrebno otkazati krstarenje zbog bolesti, brodari primjenjuju gore navedenu otkaznu skalu i storno penale, ali putnik ima pravo na pokriće troškova do iznosa od 90% od strane osiguravajuće kuće ukoliko se ugovori takav tip police, u skladu s uvjetima naznačenim na polici osiguranja. Putno osiguranje od otkaza se ugovara prilikom rezervacije putovanja.
Dodatno Vam preporučujemo da se i zdravstveno osigurate (pogotovo, obitelji s djecom) jer se sve zdravstvene usluge na brodu dodatno plaćaju. Kartica HZZO nije važeća na brodu. Dodatno nudimo osiguranje prtljage te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

TRENUTNE INFORMACIJE I ZAHTJEVI vezano za COVID smjernice koje su trenutno važeće za ukrcaj i boravak na brodu:
Od 14.02.2023. više nema nikakvih restrikcija vezano za COVID-19 mjere. Molimo za pravovaljane informacije zatražite u Agenciji prilikom rezervacije putovanja radi mogućih izmjena od datuma objave programa!

 

ID: Integral
08.09.2024. - 18.09.2024.
cijena od 999 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 999 €