MSC Poesia: krstarenje Baltičkim morem od Danske do Švedske

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Kopenhagen - Warnemünde - Ronne - Gdynia (Gdansk) - Visby - Stockholm - Kopenhagen

Polasci iz Kopenhagena: 08/06 - 10/08/2024 | 8 dana / 7 noćenja

DAN LUKA POLAZAK DOLAZAK
1. Kopenhagen | Danska - 18.00
2. Warnemünde | Njemačka 7.00 19.00
3. Ronne | Danska 8.00 18.00
4. Gdynia (Gdansk) | Poljska 8.00 19.00
5. Visby | Švedska 8.00 17.00
6. Stockholm | Švedska 8.00 18.00
7. Plovidba - -
8. Kopenhagen | Danska 9.00 -

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

Zaplovite brodom MSC Poesia i otputujte u neke od najuzbudljivijih destinacija duž obala Baltičkog mora!
Krstarenje započinje u Kopenhagenu, gradu koji mami svojom slikovitom lukom, šarenim kućama duž obale i dinamičnom kulturom koja oduševljava posjetitelje svih profila.
Warnemünde u Njemačkoj, živopisno primorsko odmaralište, poznato je po prekrasnim plažama i tradicionalnim ribljim restoranima. 
Ronne, još jedan danski biser, prepoznatljiv je po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i šarmu koji očarava svakog posjetitelja.
Gdynia i Gdansk u Poljskoj nude kombinaciju moderne energije i bogate povijesti, s Gdanskom kao starim gradom prepunim povijesnih znamenitosti, dok je Gdynia poznata po svojim modernim lukama i festivalima. 
Visby na švedskom otoku Gotlandu zadivljuje svojim srednjovjekovnim zidinama i šarmantnim ulicama, dok je Stockholm spoj elegantnog skandinavskog stila, kulturne raznovrsnosti i prekrasnih arhipelaga koji mame istraživače.
Svaka od ovih destinacija ima svoju posebnost i bogatu kulturu koja će vas očarati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini u € | 2024.

DATUM UNUTARNJA KABINA KABINA S PROZOROM KABINA S BALKONOM
8.6., 22.6., 10.8. 739 889 1039
Obvezna doplata prilikom rezervacije: lučke pristojbe 160 € i service charge 84 € po osobi
NAPOMENA: Brod ima veći broj kategorija kabina te je ponuđena cijenom najpovoljnija opcija. Cijena ovisi o raspoloživosti kabina u trenutku rezervacije te ćete konkretnu cijenu dobiti u ponudi.
Moguće je rezervirati i paket pića (vino na čaše, pivo, sokovi, kava, 0,5 l vode po danu, čajevi) po PROMO cijeni važećoj u trenutku bookinga (od 23 € po osobi dnevno).

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: krstarenje prema programu, lučke pristojbe i service charge – hotelsko uslužna pristojba (koji se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana),  smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (piće nije uključeno), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom  glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja i drugo što nije navedeno pod „cijena uključuje), putno osiguranje.

APLIKACIJA MSC CRUISE

Po potvrdi rezervacije zaprimit ćete broj bookinga koji će Vam biti potreban pri aktivaciji aplikacije MSC CRUISE. Moći ćete istražiti brod i destinacije već i prije nego se ukrcate. Imate mogućnost provjeriti ponudu i cijenu dodatnih usluga kao npr izleti i Internet, te koristiti popust za rezervacije preko aplikacije.

Tijekom krstarenja na aplikaciji možete pratiti svoje troškove, rezervirati razne usluge te se lakše snaći na palubama broda.

 
RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

Dobrodošli na palubu broda MSC Poesia 

MSC Poesia ističe se svojom elegancijom i inovativnošću te je savršen spoj tradicije i kreativnog dizajna. Već pri samom ukrcaju na palubu ovog predivnog broda, uživat ćete u profinjenosti i udobnosti. Bilo da ste u potrazi za idealnim obiteljskim odmorom, luksuznim iskustvom ili romantičnim bijegom od stvarnosti u društvu vaše srodne duše, MSC Poesia pruža doživljaj krstarenja koji ćete pamtiti do kraja života. 

Zabava i slobodno vrijeme
Oduševit će vas bogati sadržaj na brodu - gosti imaju mogućnost osvježiti se te zaplivati u jednom od tri prostrana bazena, opustiti se na sunčanim palubama s prekrasnim pogledom na more i/ili u jednoj od četiri hidromasažne kade, a odmah uz bazene nalazi se i impozantno kino platno za filmske večeri pod zvijezdama. Djeca i tinejdžeri imaju svoje klubove i vlastitu diskoteka, oni najmlađi mogu uživati u društvu dinosaura u tematski organiziranom prostoru, a tu su i brojne video igre. 

Opuštanje
Na MSC Poesia, opuštanje je podignuto na višu razinu, ispunjeno elegantnim detaljima i pažljivo osmišljenim sadržajem. Od dojmljivog vodopada u predvorju do Zen Gardena, autentičnog japanskog Sushi bara te MSC Aurea Spa s parnom kupkom, saunom i masažama. Brod pruža jedinstvene prostorije za potpuno opuštanja i postavlja nove standarde uživanja. 

Sport i fitness
Za one koji žele održati formu tijekom krstarenja, brod nudi raznovrsne sportske i fitness aktivnosti. Tu su košarkaško i tenisko igralište te najsuvremenija teretana. Za nešto blaže vježbanje, gosti mogu uživati u igri shuffleboarda ili minigolfa. MSC Poesia brine o zadovoljstvu i potrebama putnika na svakom koraku.

Kabine
Izbor kabina na brodu zadovoljava sve vaše potrebe, od unutarnjih i onih s pogledom na more do kabina s balkonom i prostranih apartmana.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH za krstarenja unutar Europske Unije dovoljna je važeća osobna iskaznica. Za putovanja unutar EU, a koja dodatno uključuju i neku državu izvan EU (npr Tunis, Maroko, Turska, Egipat, Izrael), potrebna je putovnica koja mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od datuma povratka s putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr   

OTKAZ REZERVACIJE I OPĆI UVJETI BRODARA
Otkaz rezervacije potrebno je uputiti u pismenom obliku. Za krstarenja vrijede Opći uvjeti brodara te se u slučaju otkaza zadržavaju sljedeći iznosi od ukupne cijene putovanja: do 60 dana prije početka putovanja 20% cijene aranžmana, 60 – 46 dana 40% cijene aranžmana, 45-31 dan 60% cijene aranžmana, 30-16 dana 80% cijene aranžmana te 15 dana prije putovanja 100% od cijene aranžmana, nakon polaska 100% cijene aranžmana. 
Za krstarenja duža od 15 noćenja, vrijede stroža pravila: otkaz 90 dana i duže 20%, 89 – 60 dana 40%, 59-35 dana 60%, 35 – 15 dana 80%, kraće od 14 dana 100%.

PUTNO OSIGURANJE
Preporučujemo Vam dodatno osiguranje od otkaza te putno zdravstveno osiguranje. U slučaju da je potrebno otkazati krstarenje zbog bolesti, brodari primjenjuju gore navedenu otkaznu skalu i storno penale, ali putnik ima pravo na pokriće troškova do iznosa od 90% od strane osiguravajuće kuće ukoliko se ugovori takav tip police, u skladu s uvjetima naznačenim na polici osiguranja. Putno osiguranje od otkaza se ugovara prilikom rezervacije putovanja.
Dodatno Vam preporučujemo da se i zdravstveno osigurate (pogotovo, obitelji s djecom) jer se sve zdravstvene usluge na brodu dodatno plaćaju. Kartica HZZO nije važeća na brodu. Dodatno nudimo osiguranje prtljage te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

TRENUTNE INFORMACIJE I ZAHTJEVI vezano za COVID smjernice koje su trenutno važeće za ukrcaj i boravak na brodu:
Od 14.02.2023. više nema nikakvih restrikcija vezano za COVID-19 mjere. Molimo za pravovaljane informacije zatražite u Agenciji prilikom rezervacije putovanja radi mogućih izmjena od datuma objave programa!

 

ID: Integral
10.08.2024. - 17.08.2024.
cijena od 739.00 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 739.00 €