Minimundus - Klagenfurt - Burg Landskron

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

MINIMUNDUS - KLAGENFURT - BURG LANDSKRON – PARK MAJMUNA “AFFENBERG“

Datum putovanja:  4.8.-5.8.2019.-garantirani polazak

1. dan: BURG LANDSKRON – PARK MAJMUNA “AFFENBERG“
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja Slovenijom i Austrijom uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak do najupečatljivije znamenitosti u okolici Villacha: utvrda Burg Landskron. S panoramske terase utvrde pruža se veličanstveni pogled na Osorsko jezero, Villach. U sklopu utvrde se nalazi zoološki vrt sa pticama grabljivicama u čijem showu možete uživati. Zatim odlazak u šetnju do podnožja utvrde u park Affenberg u kojem živi oko 164 Japanskih makaki majmuna. Odlazak do hotela u okolici Klagenfurta. Smještaj u hotel. Noćenje.
 
2. dan: KLAGENFURT - MINIMUNDUS

Doručak. Odlazak do Klagenfurta, glavni grad austrijske pokrajine Koruške. Slijedi razgled grada: Stari gradski trg – Katedrala–  Novi gradski trg – Gradska vjećnica – Lindwurm (kip zmaja koji je ujedno i simbol grada). Nakon razgleda, odlazak u mali svijet na jezeru Wörthersee: Minimundus. Park se prostire na više od 26.000 m2 u kojem se nalazi 159 modela najznačajnijih svjetskih građevina kao što su Eiffelov toranj, Kip slobode, Taj Mahal. U parku se može uživati i u 1.500 m2 zatvorenom pustolovnom svijetu koji nudi zabavu za djecu i odrasle. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Polazak za Zagreb u 18 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

First minute cijena po osobi: 590 kn
First minute cijena  vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

Cijena putovanja po osobi: 690 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 200 kn

Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: putno osiguranje, grupna ulaznica za show orlova (minimalan broj prijavljenih putnika 15): odrasli 11€ (djeca od 6-14 godina: 6,50€), grupna ulaznica za park Affenberg (minimalan broj prijavljenih putnika 15): odrasli 11€ (djeca od 6-14 godina: 6€), grupna ulaznica za Minimundus (minimalan broj prijavljenih putnika 20): odrasli 17€, djeca od 6-15 godina 8€, djeca do 5 godina gratis.

ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 11-7002470210. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 16.01.2019.

 

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

4

Italija

Rim

2

Mađarska

Nizozemska

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska