Mauricijus 15 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

MAURICIJUS 14 DANA

 

Mauricijus: Više o destinaciji

LOKACIJA: Indijski ocean, istočno od Madagaskara.

POVRŠINA: 2.040 km2 (788 m2)

KLIMA: Topla tropska klima (posebno od siječnja do travnja), najhladnija i najsušnija od lipnja do rujna. Cikloni se mogu pojaviti od prosinca do veljače.

Curepipe:
Curepipe je najveći grad na otoku s dobrim trgovinama i restoranima. Iznad grada, između Curepipea i Vacoasa, uzdiže se Trou aux Cerfs, krater dubine 85 metara i širine preko 180 metara, s prekrasnim panoramskim pogledom na otok.
Pamplemousses, botanički vrt na sjeveru otoka, poznat je po bogatstvu i raznolikosti egzotičnih biljaka. Ovdje se nalaze i više od 100 godina stare kornjače.


Mauricijus plaže:

Tamarin je popularna plaža u podnožju planine Rivière na zapadnoj obali s prekrasnom lagunom u koju protječe Riviere Noire. Idealna je za surfanje po visokim oceanskim valovima. Oprema za surfanje može se iznajmiti.

Grand Baie: Na sjevernoj obali iznad Baie du Tombeau, postoje predivne plaže kao što su Pointe aux Piments i Trou aux Biches. Dalje prema sjeveru je Mont Choisy, s jednom od najpopularnijih plaža na otoku. U blizini plaže nalaze se i sportski sadržaji. Sjeverno od rta sa svjetionikom nalazi se Grand Baie.

Péreybère je prekrasna uvala koja se nalazi na obalnoj cesti između Grand Baie i Cap Malheureux.

Cap Malheureux: Ovo ribarsko mjesto nalazi se na krajnjem sjeveru otoka. Odavde možete vidjeti vulkanske otoke Flat Islanda, Round Island i Gunner's Quoin.

Grand Gaube je šarmantno mjesto na sjeveroistočnoj obali.

Roches Noire i Poste Lafayette popularna su turistička odredišta.

Belle Mare ima bijelu pješčanu plažu koja se proteže nekoliko kilometara do slikovitog ribarskog mjesta Trou d'Eau Douce. Ovdje se plaža sužava, a cesta vodi uz obalu do Mahéburga.

Plavi zaljev: Ovdje se nalazi jedna od najljepših plaža na otoku.

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Bali

Maroko

USA