Kanada 8 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

KANADA - 8 DANA/6 NOĆENJA


TORONTO – SLAPOVI NIAGARE – OTTAWA – QUEBEC CITY - MONTREAL

GRUPNI POLAZAK: 19.-26.6.2019.


1. DAN/ ZAGREB – TORONTO
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije od strane voditelja putovanja te prijava na let za Toronto na liniji TS301 (Ait Transat) i polijetanje zrakoplova u 14:15 sati. Dolazak u Toronto predviđen je u 17:45 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta, obavljanje pograničnih i carinskih formalnosti. Transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN/ TORONTO - SLAPOVI NIAGARE - TORONTO
Nakon doručka odlazak u organizirani razgled Niagarinih slapova koji spadaju među najpoznatije na svijetu, a nastaju između jezera Erie i Ontario gdje se rijeka Niagara obrušava 50 metara u dubinu. Slobodno vrijeme za istraživanje slapova. Preporučujemo razgled poznatog hortikulturnog centra u kojem se nalazi jedan od najvećih cvjetnih satova na svijetu te odlazak do spomenika Nikoli Tesli i hidroelektranama na rijeci Niagari od kojih je najpoznatija upravo ona koju je projektirao Tesla. Poseban doživljaj slapova pružit će vam plovidba brodom „Maid of the mist“ (uz doplatu) koji vas vozi, ne samo ispod slapa, nego doslovce kroz slap. Povratak u hotel i noćenje u hotelu.

3. DAN/ TORONTO – OTTAWA
Nakon doručka slijedi razgled Toronta, glavnog financijskog i trgovačkog središta Kanade. Obilazak Stare i Nove gradske vijećnice, CN Towera, Eaton centra, ulice Yonge, Chinatown, zgrade Parlamenta, Sveučilišta u Torontu, Casa Loma - dvorca na brežuljku usred grada (posjet samo izvana), Harbourfront i tržnicu St. Lawrence. Mogućnost uspona na CN Tower, najviši toranj u gradu (uz doplatu). Odlazak prema Ottawi. Stajanje u mjestu Rockport i odlazak na jednosatno krstarenje kroz Nacionalni park Tisuću otoka kako biste obišli najpoznatije i najljepše lokalitete na području parka. Prijava u hotel i noćenje.  

4. DAN/ OTTAWA - QUÉBEC CITY
Nakon doručka odlazak u razgled grada koji uključuje posjet predjelu Parliament Hill, ulicu Sparks, kanal Rideau, tržnici i ostalim znamenitostima. Nastavak putovanja prema Quebec Cityju. Na putu stajanje kod destilerije javorovog sirupa gdje ćete ga imati prilike kušati. Québec City je srce frankofone Kanade. U cijeloj Sjevernoj Americi niti jedan grad tako ne odiše šarmom i atmosferom stare Europe kao što je to u Québec City-ju. Dolazak u hotel. Noćenje.

5. DAN/ QUÉBEC CITY
Nakon doručka, odlazak u razgled Quebec City-ja. Neke od najvažnijih znamenitosti grada koje ćete posjetiti su: Chateau Frontenac i Dufferin Terasse (dvorac i vidikovac iz 19. stoljeća, simbol grada), Place Royal, Gornji grad, Donji grad i četvrt Petit Champalain. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju starim kamenim ulicama, posjete galerijama ili jednostavno za uživanje na nekom od prekrasnih gradskih trgova i terasa starog grada. Odlazak prema obali Beaupre. Na putu stajanje kako bismo vidjeli i fotografirali  spektakularne slapove Montmorency. Povratak u hotel. Noćenje u hotelu.

6. DAN/ QUEBEC CITY – MONTREAL
Nakon doručka odlazak prema Montrealu. Po dolasku slijedi razgled grada. Montréal je drugi najveći grad u Kanadi smješten na rijeci St. Lawrence. Tijekom razgleda grada posjetit ćemo neke od najvažnijih znamenitosti Montreala; stari dio Montréala s katedralom Notre Dame i starom lukom, Trg Jacques Cartier, Park Mont Royal, Chinatown, popularnu ulicu St. Denis i poslovni centar. Nakon razgleda predviđeno je slobodno poslijepodne za vlastite programe i aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN/ MONTREAL - TORONTO
Doručak. Slobodno jutro za šetnju gradom. Organizirani transfer do zračne luke. Po dolasku u zračnu luku prijava na let za Toronto u 17:30 sati na liniji TS468. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji TS300 u 21:00 sati.  Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

8. DAN/ ZAGREB
Dolazak u Zagreb predviđen je u 11:45 sati.


Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 17.480 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 2.290 kn

Zrakoplovne pristojbe (2.590 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb –  Toronto - Montreal – Toronto – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 6 noćenja s doručkom u hotelima 3* u standard sobama: 2 noćenja u Torontu, 1 noćenje u Ottawi, 2 noćenja u Quebec City-ju, 1 noćenje u Montrealu, svi transferi i razgledi prema programu, ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu, voditelja putovanja, lokalnog vodiča.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:, dodatne obroke i fakultativne izlete, napojnice za lokalne vodiče i vozače autobusa (plaćanje na licu mjesta 60 CAD), ostale usluge koje nisu navedene u programu, ETA obrazac, osobne troškove, zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.
                                                                                                                                                                                                  FAKULTATIVNI IZLETI:
Vožnja brodom Maid of the Mist 290 kn
Uspon na CN Tower u Torontu 320 kn

VIZA: Od 15.3.2016. za ulazak u Kanadu potrebno je ispuniti Electronic Travel Authorization (eTA) obrazac na web stranici http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp  (cijena 7,00 CAD)

Napomene:
•    Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova (neki od hotela koriste plastične tanjure i čaše)
•    Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
•    Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
•    Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
•    Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
•    Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

 

ID: A
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Bali

Maroko

USA