Jeftino ljetovanje na Jadranu: Baško Polje Hotel i Depandanse Alem

Baško-Polje-Hotel-i-Depandanse-Alem

Jeftino ljetovanje na Jadranu: Baško Polje Hotel i Depandanse Alem

 

Tražite li lokaciju ljetovanje na Jadranu do 2000 kuna za 7 dana, a da pritom ne želite prenapučene destinacije, mnogo putovanja do otoka i različite osamljena mjesta gdje nema hotela, restorana ili kafića, razmislite o Baškom Polju.

 

HOTEL-I-DEPANDANSE-ALEM-BAŠKO-POLJE-OKOLIŠ

 

Plaža Baško Polje nalazi se četiri sata vožnje od Zagreba, na sat vožnje od Splita i na 20 minuta vožnje od Makarske, smještena između vrlo popularne Baške Vode i Promajne. Plaža Baško Polje nalazi se vrlo blizu tunela Sveti Ilija kroz Biokovo, pa je lako dostupna. Na lokaciji se nalazi hotel Alem  u kojem možete odmarati po zaista pristupačnim cijenama. Sedam dana ljetovanja s polupansionom u hotelu kreće se između 1500 i 2500 kuna, ovisno o datumu rezervacije i željenom terminu. Rijetko gdje na obali možete dobiti takvu cijenu za takvu izvrsnu lokaciju tik do mora.

 

HOTEL-ALEM-BAŠKO-POLJE

 

Predivna i ogromna  šljunčana plaža s čistim morem, ima i borovu šumu koja pruža tako traženi i potreban hlad. Hotel i restoran nalaze se u izuzetno mirnom okruženju, pa su odmor i okrijepa u Baškom Polju izuzetno opuštajući. Na samoj plaži možete pronaći i kafić te štandove sa svježim voćem i povrćem. Uporaba tuša i WC-a na plaži je besplatna.

 

HOTEL-ALEM-BAŠKO-POLJE-BALKON

 

BAŠKO-POLJE-PLAŽA

 

 

Razvucite ležaljku između dva borova stabla, promatrajte vjeverice koje skakuću dok čitate knjigu ili drijemate uz zvukove cvrčaka i odmorite se kao nikad do sada. Nigdje vam se ne žuri, sve što vam treba imate na lokaciji i prepustite se sedam dana uživanju u oazi koju još nije zahvatio masovni turizam. Ovo je zaista rijetka lokacija na obali koja nudi toliko toga za toliko malo novca.

 

Od aktivnosti tu su mogući različiti vodeni sportovi, poput kajakarenja, vožnje na banani i gumama, parasailinga, vožnja jet-skija i pedalina ili pak ronjenje, a na kopnu se nalaze dječje igralište, stol za stolni tenis i košarkaško igralište, igralište za mali nogomet i odbojku te boćalište.  Ako želite nekamo na izlet, predlažemo vožnju do Brača turističkim brodom koji kreće s plaže.

 

Benzinska postaja nalazi se na 3 kilometra od mjesta, a najbliža ambulanta na 1 kilometar.

 

Oni koji ne traže luksuzne destinacije, nego opuštajući odmor, u maniri Medietarana kakav je nekad bio, neka svakako razmisle o dolasku u Baško Polje. Hotel Alem ima samo dvije zvjezdice, no nalazi se na lokaciji za 5 zvjezdica. A ljeti smo ionako većinu vremena na moru i općenito vani. Zbog blizine mora,  borove šume i planine Biokovo u pozadini u hotelu nikad nije vruće, a ponuda hrane zadovoljit će svakog gosta.

 

Vjerojatno će vam ovo biti najopušteniji odmor na kojem ste bili.

 

HOTEL-ALEM-BAŠKO-POLJE

 

BAŠKO-POLJE-HOTEL-ALEM-SOBA

 

 

HOTEL ALEM: POSEBNA PONUD ZA DVOJE ODRASLIH I DIJETE DO 12 GODINA: POGLEDAJTE PONUDU

 

HOTEL ALEM: POGLEDAJTE PONUDU

DEPANDANSE ALEM: POGLEDAJTE PONUDU