Privlaka, Hotel Laguna ****

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

 


Hotel Laguna neće biti otvoren u sezoni 2020.

AKCIJA            7=6 u periodu do 13.6. i od 29.8.2020. (obračunava se na navedene cijene).

Rani booking i akcija se međusobno MOGU kombinirati

Doplata za kraći boravak 20 %.

Uključeno u cijenu: parking, korištenje fitness studija.

Popusti: besplatno za jedno dijete 0-11,99 g na pomoćnom ležaju (fotelja na razvlačenje) u sobi s dvije odrasle osobe; besplatan boravak za drugo dijete 0-11,99 g do 27.6. i od 29.8. na dodatnom rasklopnom krevetu, a 50 % popusta u terminu od 27.6. do 29.8.; jedno dijete 0-11,99 g 30 % popusta na osnovnom ležaju; odrasli 20 % popusta na  pomoćnom krevetu.

Doplata za single use u terminu od 27.6.-29.8. 70%, u ostalim terminima 50% ; za puni pansion (izbor iz 3 menu) 750kn po osobi (dijete od 3-11,99g 375kn); za turističku pristojbu 70 kn.

 


Sve sobe u hotelu Laguna sadrže TV sa satelitskim programima i mini bar. Vlastita kupaonica opremljena je kadom, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.

Hotel Laguna nalazi se na 1,5 km od turističkog naselja Zaton, u kojem su dostupni razni sportski sadržaji, ronilački klub, mogućnosti za jahanje i zabavni park. Moguće je organizirati izlete brodom u Nacionalni park Kornati i na Dugi otok.

Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u okviru objekta. Srednjovjekovni gradić Nin, u kojem su na raspolaganju tretmani ljekovitim blatom, nalazi se na 5 km od hotela. Zadar je udaljen 20 km.

Položaj: mali hotel na pješčanoj plaži u mjestu Privlaka nedaleko Zadra (18 km od Zadra, 4 km od Nina i 1,5 km od Zaton holiday village)

Hotelska ponuda aperitiv barom, restoranom sa 54 sjedeća mjesta, natkrivenom terasom s prekrasnim pogledom na more. U restoranu se uz pansionsku prehranu i a la carte jela. Sauna (uz doplatu) i fitness studio (gratis za goste hotela).

Sobe: veliki bračni krevet, fotelja na razvlačenje za 1 osobu do 12 godina, kupaonica (kada/WC), minibar, SAT TV, telefon, sef, sušilo za kosu, wi fi, klima.

Prehrana: Polupansion (buffet doručak i večera).

Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda