Trpanj, Hotel Faraon ***

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Položaj: na zapadnom dijelu mjesta Trpanj na poluotoku Pelješcu, nekih 200-tinjak metara udaljen od centra mjesta

Hotelska ponuda: klimatizirani restoran, sefovi na recepciji, besplatan bežični internet za goste hotela (na recepciji), otvoreni bazen sa slatkom vodom, parkiralište ispred hotela s ograničenim brojem mjesta koji se naplaćuje 5 EUR po danu, besplatan parking 200 metara od hotela

Sobe:

Comfort dvokrevetna soba (18m2): balkon, pogled na more, kupaonica s tuš-kadom i sušilom za kosu, klima-uređaj, kabelska televizija i telefon.

Premier dvokrevetna soba (25m2): nude više udobnosti od Comfort soba sa svojom većom površinom sobe, balkona i kupaonice koja sadrži kadu, bide i sušilo za kosu. Opremljene s klima-uređajem, kabelskom televizijom i telefonom.

Obiteljske sobe, morska ili park strana (36m2): sastoje se od dvije povezane sobe. Opremljene su s klima-uređajem, imaju dvije kupaonice, dvije kabelske televizije i telefon. Sobe su na morskoj strani imaju balkon.


EARLY BOOKING /10% popust za uplate do 31.3.2019.

Doplata za kraći boravak 20%.

Popusti: besplatno za djecu 0-11,99 g na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, drugo dijete od 3-11,99g (ili treće djete u obiteljskoj sobi) 50% popusta; jedno dijete 0-11,99 g 30% popusta na osnovnom krevetu u 22.6.-7.9., u ostalim terminima 50% popust ; odrasli 10 % popusta na pomoćnom ležaju. Doplata za single use (premium) 40% u od 22.6.-7.9., u ostalim terminima 30% popust; parkirno mjesto (na licu mjesta) 40kn po danu. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu 70 kn

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda