Hong Kong i Macao 9 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE U HONG KONG I MACAO - 9 dana
        
Program putovanja: 07.12.2019. - 15.12.2019.

1.dan ,  Zagreb – Doha – Hong Kong
Sastanak putnika u zračnoj luci Pleso i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 09:25 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 16:45 sati, a nastavak leta za Hong Kong u 02:25 sati. Noćni let.

2.dan,  Hong Kong
Slijetanje u Hong Kong  predviđeno je u 14.45 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela  na području Kowloona. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Večernji posjet Hong Kong harbour-u, mjestu gdje se održava 14-no minutni show Simfonija svjetla - svakog dana u 20 sati vanjski dio 44 zgrada treperi s milijunima sjajnih svjetala koji čine ovaj laserski spektakl najvećom atrakcijom Hong Kong-a. Simfonija svjetla se nalazi i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najveći stalni svjetlosni i zvučni spektakl na svijetu.

3.dan,  Hong Kong – hodajuća tura po Sheung Wanu
Predlažemo Vam turu po Hong Kongu koju možete započeti pješačenjem do Sheung Wana, uživajte u vožnji u najstarijem obliku zemljišnom prijevoza – tramvaju sagrađenom 1904. godine. Krenite zapadno od Sheung Wana, u jezgru urbana područja u Hong Kongu koja još uvijek održava okruženje prošlih tradicija. Posjetite Bonham Road, koji nudi egzotične suhe plodove mora na ulici, posjetite okolicu Cat Streeta, gdje možete shoppingirati ili vježbati svoje vještine pregovaranja u jednom od brojnih antikvarijata i galerija.
Shopping možete napraviti i u Hollywood Road ulici koja se može pohvaliti s nekoliko blokova trgovina koje prodaju sve vrste suvenira poput kineskog namještaja, povijesnih suvenira, porculanske robe pa čak i pogrebne figure. Hollywood Road je također i dom najvećeg Man Mo hrama u Hong Kongu.
Nadalje, pogledajte Centralne stepenice - najduže natkrivene stepenice na svijetu koje se prostiru na više od 800 metara! Probajte sočno voće iz jugoistočne Azije poput duriana i rambutana na jednoj od najstarijih tržnica u Hong Kongu. Konačno, završite svoje autentično Hong Kong  lifestyle iskustvo u lokalnoj kavani Cha Chaan Teng gdje možete uživati u tradicionalnim kineskim napitcima poput čaja od mlijeka.

4.dan,  Hong Kong – Kowloon tura
Predlažemo Vam turu po Kowloonu i novom teritoriju počinje od Kowloon poluotoka i čini nekoliko zanimljivih zaustavljanja na putu do i od granice s Kinom. Wongtaisin Hram je najveći taoistički hram u Hong Kongu, a posjeti ga više od 3 milijuna vjernika godišnje.Predlažemo Vam posjet tipičnog starog ruralnog marketa koji prodaje svježe proizvode, dnevne potrepštine i elektroničku opremu te posjet Lok Ma Chau vidikovcu s kojeg se pruža jedinstveni pogled na Shenzhen u Kini, posebno na njegovu gospodarsku zonu.
Posjetite Tsang Tai Uk (u prijevodu velika kuća) izgrađen 1840. godine, izvorno zamišljen kao dom za bogate, no postao je utočište za raseljene obitelji nakon Drugog svjetskog rata.
Slobodno vrijeme. Noćenje.

5.dan,  Hong Kong – Disneyland tura
Dok ste u Hong Kongu svakako Vam predlažemo  posjet Disneylandu. Provedite dan opušteno istražujući zabavne komplekse i sadržaje Walt Disney World Resort-a. Uživajte u atrakcijama „Čarobnog kraljevstva“ i futurističkom EPCOT-u koji pruža nevjerojatan uvid u tehnologiju budućnosti. Istražite svjetske nacije ploveći lagunom u World Showcase-u. Disney MGM studio će Vam otkriti misterije snimanja filmova zajedno sa sjajem i glamurom šoubiznisa, doživite dosad najuzbudljiviju Disneyevu avanturu dosad u Disney Životinjskom kraljevstvu (Disney Animal Kingdom).

6.dan, Hong Kong -Macao
Nakon doručka slijedi transfer do pristaništa te vožnja katamaranom do Macao-a. Dolazak u Macao, prijava i smještaj u hotel. Macao je grad u kojem je spojena portugalska baština s moderniziranom arhitekturom. To je grad/država koji se odvojio od Kine i s vremenom postao utočište Kineza za kockanje. Macao ima dugu povijest s bogatom i raznolikom kulturom, vlada i ljudi pridaju veliku važnost za očuvanje i razvoj kulture Macao-a prožete značajkama kinesko-europskih utjecaja.
Macao ima dosta kockarnica koje nude najširi spektar igara te je sukladno tome već dobio nadimak “Las Vegas od Orijenta”. Tamo možete pronaći i igrati razne igre uključujući blackjack, baccarat, rulet, “velike i male”, fan-tan. Većina casina u Macao-u rade 24 sata dnevno. Ako želite svakako isprobajte svoju sreću u nekom od casina dok ste u Macao-u. Sretno : )

7.dan, Macao
Slobodan dan za vlastito otkrivanje grada. Noćenje.

8.dan,  Macao – Hong Kong– Doha
Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme do transfera u pristanište. Vožnja katamaranom do zračne luke u Hong Kongu.

9.dan,  Doha – Zagreb
Prijava na let za Dohu s polaskom u 00.25 sati. Slijetanje u Dohu u 04.55 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu s polaskom u 07.30 sati. Dolazak u Zagreb u 11.30 sati.
 
Cijena putovanja po osobi:  9.850,00 kn

doplata za avionske pristojbe 1.590,00 kn ( obavezna doplata kod prijave)

U cijenu je uključeno:
avionska karta Zagreb – Hong Kong – Zagreb
transfer zračna luka – hotel – zračna luka
katamaran Hong Kong – Macao – Hong Kong
smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3*/ 4* sa doručkom u Hong Kongu i Macau
pratitelja putovanja iz Zagreba
organizacija putovanja
 
U cijenu nije uključeno:
doplata za avionske pristojbe 1.590,00 kn ( obavezna doplata kod prijave)
doplatu za jednokrevetnu sobu ( 2.100,00 kn)
izleti i ulaznice za fakultativne razglede
obroci koji nisu navedeni u programu
putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Minimalni broj putnika: 10
 
Raspored letova:
07 DEC ZAGREB 09:25 -DOHA 16:45
08 DEC DOHA 02:25 - HONG KONG 14:45
15 DEC  HONG KONG 00:25 - DOHA 04:55
15 DEC DOHA 07:30 - ZAGREB 11:30

 

ID: INT2022GO
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Bali

Maroko

USA