Pakoštane, Heritage hotel Maškovića Han ****, Vrana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Položaj: Hotel Heritage Maskovića Han nalazi se 8km od Pakoštana, u mjestu Vrana. Objekt je smješten na prostoru arheološkog nalazišta s turskim hamamom iz 17. stoljeća. Na istom prostoru dostupan je i muzej.

Sobe: vlastita kupaonica s tušem ,sušilo za kosu, Sat tv, klima i grijanje, minibar, sef

Prehrana: noćenje s doručkom 

Cijena paketa Wellness i romantika uključuje: 

  • 2 noćenja s doručkom + jedna večera po dolasku (set meni u tri slijeda)
  •  privatno korištenje wellness zone u trajanju od 90 min,
  •  besplatno i neograničeno korištenje WiFi,
  •  besplatno parkiralište,
  •  gratis ulaz u muzej u sklopu objekta.
  •  besplatan parking

Napomena: sve sobe su smještene u prizemlju i svaka soba ima vlastiti ulaz

Doplata:

  • za boravišnu pristojbu 10 kn.
  • za single use 100%, u sobi trebaju biti plaćene 2 pune cijene

Preporučujemo posjet atrakcijama u blizini:

KAMENJAK
Sa sjeverne strane Vranskog jezera, na vrhu brda koje se izdiže iznad srednjeg dijela jezera, nalazi se uređeni vidikovac i info centar Kamenjak odakle se pruža očaravajući pogled na cijelo jezero, obalu i okolne otoke. Na vidikovcu se nalaze dva spojena objekta, izgrađena u tradicionalnom dalmatinskom stilu, veliki plato s klupama i panoramskim teleskopom pa se može lijepo odmoriti i nesmetano uživati u pogledu. Postavljene su i table s brojnim informacijama pa posjetitelji mogu saznati mnoštvo informacija o vranskom kraju, a u info centru se mogu preuzeti karte i saznati bilo koje dodatne informacije. Na vidikovcu se nalaze i suvenirnica te konoba koja nudi domaće dalmatinske specijalitete.

ORNITOLOŠKA STAZA “PTICE VRANSKOGA JEZERA“
Ova drvena poučna staza odlična je prilika za odlazak u edukativnu šetnju - nalazi se na samom Vranskom jezeru, u ornitološkom rezervatu i cijelom njenom dužinom postavljene su poučne table s podacima o pticama koje obitavaju na jezeru, njihovim staništima, hranilištima i brojnim drugim zanimljivostima, a pogled se pruža na jezero i njegove tršćake. Na početku staze nalazi se info centar Crkvine gdje se mogu kupiti suveniri i unajmiti dalekozor s kojim se može još bolje uživati pogledu na jezero i brojne ptičje vrste.

ID: Integral