Grupni polazak MSC Lirica: krstarenje do Kotora, Mykonosa i Santorinija

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Krstarenje brodom MSC Lirica: Venecija - Kotor - Mykonos - Santorini - Ancona - Venecija

Polazak iz Venecije 27/4/2024 | 8 dana / 7 noćenja

Grupni polazak | organizirani transfer autobusom iz Zagreba i Rijeke, pratitelj putovanja

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
27.04. Venecija - Marghera | Italija - 16:00
28.04. Kotor | Crna Gora 14:00 20:00
29.04. Plovidba - -
30.04. Mykonos | Grčka 09:00 02:00
01.05.

Santorini | Grčka

07:00

18:00

02.05. Plovidba - -
03.05. Ancona | Italija 13:00 20:00
04.05. Venecija | Italija 07:00 -

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

Vaše putovanje započinje u prelijepom talijanskom gradu Veneciji, koji je poznat po svojim kanalima, palačama i romantičnom šarmu.  Sljedeća stanica na vašem putovanju je Kotor, grad smješten u Crnoj Gori duž obale Jadranskog mora. Kotor je poznat po svojoj dobro očuvanoj srednjovjekovnoj arhitekturi i spektakularnom fjordu Boka Kotorska. Posjetite Stari grad Kotor, koji je pod zaštitom UNESCO-a, i uživajte u šetnji uskim kaldrmama i upijanju zapanjujućeg prirodnog okruženja. Nakon Kotora, sljedeći korak je grčki otok Mykonos, poznat po svojim prelijepim plažama, živahnom noćnom životu i karakterističnim bijelim kućama s plavim prozorima. Na Mykonosu možete istražiti slikoviti grad Hora, posjetiti plaže poput Paradise i Super Paradise, i uživati u bogatom noćnom životu. Santorini je još jedan čarobni grčki otok koji je poznat po svojim prelijepim zalascima sunca, bijelim kućama i plavim kupolama. Otok ima spektakularne klifove i vulkanske plaže. Posjetite gradove Fira i Oia, okupajte se na crnim pjeskovitim plažama i probajte lokalnu kuhinju. Vaše putovanje se završava u Anconi, talijanskom gradu na obali Jadranskog mora. Ancona je poznata po svojoj povijesti, a možete posjetiti brojne arheološke i povijesne znamenitosti kao što su Rimski lukovi i Katedrala svetog Ciriaka. Također, Ancona je važna luka koja povezuje Italiju sa drugim mediteranskim destinacijama.

Ova ruta nudi bogato iskustvo putovanja kroz različite kulture, pejzaže i atrakcije. Svaka destinacija ima svoj jedinstveni šarm i ponudu, bilo da se radi o povijesti, prirodnim ljepotama ili gastronomiji.

Cijena je iskazana po osobi u dvokrevetnoj kabini
TIP KABINE:           KATEGORIJA: CIJENA PO OSOBI:

3. i 4. LEŽAJ - ODRASLI

Unutarnja kabina kategorija Fantastica IB – garantirana 530 € -
Unutarnja kabina kategorija Fantastica IM1  560 € 280 €
Unutarnja kabina kategorija Fantastica IM2 595 € 330 €
Kabina s prozorom kategorija Bella OB – garantirana 665 € -
Kabina s prozorom kategorija Fantastica OM1 725 € 360 €
Kabina s prozorom kategorija Fantastica OM2 750 € 380 €
Kabina s balkonom kategorija Fantastica BM1 1000 € 495 €

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), 8-dnevno krstarenje prema programu, prošireni puni pansion na brodu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, pratnju pratitelja putovanja (za minimalno 30 rezerviranih putnika na transferu), trošak organizacije i jamčevinu.

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  lučke pristojbe (160,00 € / 1.205,52 kn), napojnice (Hotel Service Charge, koje su obavezna doplata uz rezervaciju, 12,00 € po osobi i danu), transfer autobusom iz Zagreba do Genove (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag, troškove pića u barovima i restoranima, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, osiguranje    od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, putno osiguranje (osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti), osobne troškove tijekom krstarenja te sve što nije navedeno u programu.

VODITELJ PUTOVANJA bit će cijelo vrijeme na brodu s grupom, ali ne vodi putnike u lukama na izlete OSIM ako cijela grupa ne kupi brodski izlet!

MOGUĆE DOPLATE ZA: 

•    parking u luci Venecija 115,00 €  - trenutno informativna cijena za 2023.g. (za registraciju parkinga potrebna je registracijska oznaka i marka vozila)
•    transfer autobusom iz Zagreba do Venecije (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag po osobi 140,00 €  pri minimum 30 plaćenih osoba

Dobrodošli na palubu broda MSC Lirica

MSC Lirica vam pruža jedinstveno iskustvo krstarenja koje je usmjereno na eleganciju, udobnost i gostoljubivost. Pogledi koji se gube u beskraju mora, pružaju fascinantnu sliku s prostranih paluba te bude osjećaj slobode i spokoja. 
Zaronite u jedan od bazena i prepustite se melodiji tematskih zabava. Isprobajte vrhunska jela brojnih restorana i osjetite čaroliju okusa koja mami i najzahtjevnija nepca. 
Na brodu MSC Lirica svaki trenutak je priča za sebe, ispisana notama elegancije, udobnosti i gostoljubivosti. Pogledi iz unutrašnjosti broda prema beskrajnom moru stvaraju osjećaj neograničene slobode, dok su za uživanje kreirani raznoliki intimni saloni.

Obitelj i djeca 
Uz pomoć prestižnih partnera poput Chicca, LEGO® i Namco®, stvorili smo fantastične nove igraonice za djecu svih dobnih skupina, počevši s uzbudljivim vodenim parkom prepunim zabavnih atrakcija.

Fitness i Opuštanje 
Teretana s panoramskim pogledom uključuje raznovrsne sportske sadržaje, dok će vam MSC Aurea Spa tretmanima ljepote i masažama pomoći da u potpunosti uživate u slobodnom vremenu.

Zabava i slobodno vrijeme 

Zabavni sadržaji na brodu oduševit će sve dobne skupine – od visokotehnološkog Broadway kazališta, blistavog Las Vegas casina i futurističkog Blue Club disca do raznolikih igara s virtualnom stvarnošću i dječjih tematskih igraonica, poput piratskog svijeta.  
Tijekom cijelog vašeg krstarenja, moći ćete uživati u aktivnostima, od svitanja do sumraka uz živu glazbu, spektakularne predstave, kupovinu, fitness programe i sunčanje pokraj bazena. Neovisno o vašim godinama ili željama, očekuje vas zabava. 

Restorani 
Restorani i švedski stolovi imaju u ponudi međunarodne kulinarske specijalitete, od klasične mediteranske kuhinje do nagrađivanog sushija i drugih azijskih delikatesa.

Barovi i saloni
Svaki od barova i salona na brodu je posebna lokacija za uživanje, zbog čega vam omogućuju ponudu vrhunskih vina, piva, klasičnih i inovativnih koktela, zdravih voćnih smoothieja, gourmet kave i čokoladnih delicija.

Kabine
Izbor kabina na brodu zadovoljava sve vaše potrebe, od unutarnjih i onih s pogledom na more do kabina s balkonom i prostranih apartmana.

 

Više informacija o brodu

Tonaža: 65.591 t
Duljina: 274,9 m
Maksimalan broj putnika: 2.679                                     
Ukupan broj kabina: 992                                       

Palube: 13, 9 dostupno gostima
Kazalište, 5 restorana, 2 bazena i 2 jacuzzija, MSC SPA, , Sport Arena

TRENUTNE INFORMACIJE I ZAHTJEVI vezano za COVID smjernice koje su trenutno važeće za ukrcaj i boravak na brodu:
Od 14.02.2023. više nema nikakvih restrikcija vezano za COVID-19 mjere. Molimo za pravovaljane informacije zatražite u Agenciji prilikom rezervacije putovanja radi mogućih izmjena od datuma objave programa!

PLAĆANJE:    
Rezervacija putovanja je 3 dana nakon čega je potrebno uplatiti 30% ukupnog iznosa čime je Vaša rezervacija potvrđena, a ostatak 14 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama dolaskom u agenciju ili kreditnim i debitnim karticama plaćanjem on-line PAY WAY, virmanski ili internet bankarstvom.
Kreditnim karticama: DC – do 12 rata beskamatno te do 36 rata putem potrošačkog kredita / VISA ex AMEX – do 12 rata beskamatno te do 24 rata putem potrošačkog kredita / EC/MC – ZABA – do 12 rata beskamatno i RBA – do 6 rata beskamatno / VISA – ZABA i RBA – do 6 rata beskamatno.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH viza za Italiju i Grčku nije potrebna. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani. Preporučujemo policu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza putovanja i posljedica nesretnog slučaja.Zahvaljujući ublažavanju ograničenja putovanja diljem svijeta, zadovoljstvo nam je poželjeti dobrodošlicu svim gostima na brod bez potrebe za testiranjem te bez obzira na status cijepljenja. Molimo imajte na umu da je odgovornost svakog gosta osigurati ispunjavanje zahtjeva bilo koje zemlje kroz koju bi putovali prije, tijekom i nakon krstarenja.

Odgovorni organizator: Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB: 93712633315; Opće uvjete možete pročitati ovdje. Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.).

 

ID: INT2022GLBT
27.04.2024. - 04.05.2024.
cijena od 530 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 530 €