Gran Canaria last minute

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

KANARSKI OTOCI - LAST MINUTE PUTOVANJA 2019.

Garantirani polasci direktnim redovnim i charter linijama Beč - Las Palmas - Beč

LET + TRANSFER + SMJEŠTAJ SA USLUGOM
 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • zrakoplovnu kartu sa uključenim pristojbama zračnih luka
  • transfer na destinaciji zračna luka - hotel - zračna luka
  • predstavnika na destinaciji
  • smještaj u hotelu sa odabranom uslugom

 

GRAN  CANARIA 8 DANA

Informativna vremena letova:

23.05.2019
11:55 from Wien
16:10 to Las Palmas

30.05.2019
17:00 from Las Palmas
22:50 to Wien

 

ZRAKOPLOVNA KRTA + TRANSFER + SMJEŠTAJ

PARQUEMAR ***
Cijena po osobi: 3.530,00 kn

VISTA VERDE BEACH MATE ***
Cijena po soobi: 3.880,00 kn

AMAZONAS ***
Cijena po osobi: 3.560,00 kn

VISTA OASIS BUNGALOWS
Cijena po osobi: 3.830,00 kn

Dodatni hoteli na upit.

 

 

  • Više o destinaciji: Gran Canaria

Ovaj otok, treći po veličini na Kanarskim otocima, često se naziva "minijaturnim kontinentom", jer tamo uspijevaju biljke iz Europe, Amerike i Afrike. Stjenoviti, pustinjski krajolici i tropska vegetacija doprinose predivnom krajoliku Gran Canarije.

U glavnom gradu, Las Palmas de Gran Canaria, postoje mnoge povijesne znamenitosti, osobito stari grad Barrio de la Vegueta sa svojim veličanstvenim kućama, pod utjecajem španjolske kolonijalne arhitekture.

Impresivna gotička katedrala Santa Ana (početak gradnje 1497.) nalazi se na trgu Santa Ana, a tu su druge građevine u tipičnom kanarskom stilu. Casa de Colón (kuća Columbus), koja slavi španjolskog istraživača Kristofora Kolumba, također treba posjetiti, kao i svetište San Antonio Abad, u kojem se molio Kolumbo, i mali Plazoleta del Espíritu Santo (trg Svetog Duha).

Između ulice Juan Rejon i ribarske luke nalazi se tvrđava Castello de la Luz, utvrda kanarskog otpora piratskim napadima u 16. stoljeću i jedno je od najpopularnijih fotografskih mjesta na otoku.

Osam kilometara izvan Las Palmasa u blizini Tafira Alta nalazi se botanički vrt Jardín Canario, koji pokazuje raznolikost flore na Kanarskim otocima. Ovdje se nalazi preko 500 biljnih vrsta.

U najstarijem naselju na otoku, Maspalomas, na južnom rtu Gran Canaria najvažnija je luka na otoku, a pogotovo vrijedi vidjeti zaštićene dine na jugoistoku Maspalomasa, koje se prostiru do 6 kilometara dužine

Naselje Playa del Inglés najveće je turističko središte otoka, nastalo tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća kao rezultat rasta turizma.

  • Plaže

Fine pješčane plaže nalaze se po cijelom otoku. Osim toga, tu su i crne pješčane plaže, crvene šljunčane plaže i stjenovite plaže. Najduža plaža na otoku (6,5 km) s prekrasnim dinama je pješčana plaža između Playa del Inglés i Maspalomas-a. Uz plažu Maspalomas nalaze se prekrasne palmine oaze i slatkovodno jezero.
Poznate su i plaže Amadores i La Verga na jugozapadu Gran Canarije s bijelim pijeskom.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda