Glasgow UEFA EURO utkakmica Hrvatska Škotska

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

GLASGOW – EURO 2020/21 Utakmica Hrvatska : Škotska

TERMIN PUTOVANJA: 19.06.-19.06.2021. - GARANTIRANI POLAZAK

 

VODIMO VAS NA UTAKMICU EURO 2020  U GLASGOWU 22.06.2021. u 21:00 sat HRVATSKA:ŠKOTSKA!

Smještaj u novootvorenom Hotelu Premiere Inn Pacific Quay Glasgow 3*

 

PROGRAM PUTOVANJA:


1.    dan  ( 19.06. ) ZAGREB – LONDON-GLASGOW 
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 12:30h kod šaltera informacija na odlaznom terminalu, gdje će Vam voditelj putovanja podijeliti putnu dokumentaciju. Prijava za let na British Airways za London u 14:25h. Slijetanje u London u 16:00 sati te nastavak leta za Glasgow u 19:15. Po slijetanju u Glasgow u 20:30, transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Kako sunce zalazi tek iza 22:00 sata, predlažemo orijentacionu šetnju u pratnji voditelja putovanja. Povratak u hotel. Noćenje. 

2.    dan  ( 20.06. ) GLASGOW-EDINBURGH-GLASGOW
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet u glavni grad Škotske, u Edinburgh. Razgled grada koji je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine. Naš razgled započinjemo odlaskom na Calton Hill- „ Atenu sjevera „ sa koje se pruža predivan pogled na grad i Edinburški dvorac, odlična startna točka za otkrivanje grada. Odlazak do simbola grada, mističan i čaroban Edinburški dvorac gdje se čuva carska kruna te poznati Kamen sudbine. Predlažemo posjet dvorcu te nakon toga slijedi šetnja po čuvenoj Royal Mille na kojoj su smještene glavne gradske znamenitosti: katedrala St. Giles, zgrada škotskog parlamenta, Holyrood Palace. Slobodno vrijeme za ručak. Poslijepodne nastavak razgleda grada: spomenik Walteru Scottu, North bridge, The Balmoral hotel. Slobodno vrijeme na glavnoj shopping ulici Princess Street…Povratak u Glasgow. Noćenje.


3. dan ( 21.06. ) GLASGOW– STIRLING – GLENGOYNE DESTILERIJA – LOCH LOMOND –GLASGOW
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom po najljepšim škotskim krajolicima. Odlazak do grada Stirling, nekadašnjeg glavnog grada Škotske. Posjet dvorcu Stirling (dio UNESCO-ve svjetske baštne), kraljevskoj rezidenciji kuće Stewart smještenom na stijeni. Dvorac je sagrađen je prije 900 g., a tu je i okrunjena škotska kraljica Mary of the Scots. Nastavak vožnje do najljepše Škotske destilerije - Glengoyne. Ovdje ćete se upoznati s načinom proizvodnje najboljih svjetskih viskija te imati priliku degustirati ih. Nastavak vožnje do jednog od najljepših škotskih krajolika, najvećeg britanskog jezera i Nacionalnog parka Loch Lomond i Trossachs kojeg su opjevali najveći pjesnici i spisatelji, zemlja romantičnih novela i škotskih nacionalnih junaka Roba Roya i Williama Wallacea zvanog Braveheart, kojeg je Mel Gibson ovjekovječio u filmu „Hrabro srce“. Loch Lomond je omiljeno izletište za stanovnike Edinburgha i Glasgowa. Mogućnost odlaska na jednosatnu plovidbu ovim škotskim draguljem. Povratak u Glasgow. Noćenje. 


4. dan ( 22.06. ) GLASGOW- UTAKMICA EURO ŠKOTSKA ( Hrvatska – Škotska!! ) 
Doručak. Nakon doručka zajedno odlazimo u razgled Glasgowa: čuveno Sveučilište koje je osnovano još 1451 godine, a danas je jedno od najboljih svjetskih sveučilišta, sveučilišna četvrt, gradska vijećnica, Glasgow cross, križište pet glavnih gradskih ulica, katedrala Sv. Mungo, katedralni trg,  rijeka Clyde, glavni gradski trg - George square gdje se nalazi monumentalna zgrada gradske komore i spomenik Kraljici Viktoriji, -sveučilišna četvrt, Pollok House unutar Pollok parka, House for an Art Lover vezana za Charlesa Rennie Mackintosha te je kao takva kulturna atrakcija vrlo važna za posjetitelje, jedna od najstarijih građevina u Glasgowu – Merchant City toranj sa satom – St. Andrews Square i kulturni centar,  glavna gradska šetnica Argyle street. Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu suvenira. Slobodno poslijepodne da uživate u navijačkoj atmosferi u Glasgowu. U 21.00 sat utakmica  kupa UEFE Hrvatska -Škotska ( Mondo travel ne osigurava ulaznice ). Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan ( 23.06. ) GLASGOW -LONDON-ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme do transfera do zračne luke u Glasgowu. U 12:40 let za London. Te u 16:05 nastavak leta iz Londona za Zagreb. Kraj programa. 


Raspored obilaska podložan je promjenama prema procjeni voditelja putovanja.

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA: 4.690 kn + pristojbe zračnih luka

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA: 4.890 kn + pristojbe zračnih luka

 

First minute cijena vrijedi do popunjavanja određenog broja mjesta.

Cijena aranžmana uključuje:
•    prijevoz zrakoplovom prema programu
•    1 kom predane prtljage do 23 kg težine te 1 komad ručne prtljage do 8 kg
•    transfer autobusom zračna luka Glasgow-hotel-zračna luka Glasgow
•    smještaj u novootvorenom hotelu Premier inn PACIFIC QUAY 3* 
       na osnovi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
•    razgled Glasgowa prema programu
•    voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
•    organizaciju i pripremu putovanja
•    osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti

Cijena aranžmana ne uključuje:
•    pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190,00 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
•    doplatu za jednokrevetnu sobu 1890 kn
•    ulaznicu za utakmicu Hrvatska -Škotska
•    ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu


Obavezne doplate:
•    pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190,00 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata


Eventualne doplate: (okvirne cijene, točne cijene dobit ćete u završnoj obavijesti)
•    cjelodnevni izlet sa autobusom i pratiteljem putovanja u Edinburgh – 45 GBP ( potrebno min 15 osoba -plaćanje kod voditelja putovanja  ) REZERVACIJA POTREBNA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA
•    Ulaznica za Edinburški dvorac – 24 GBP ( rezervacija prije putovanja, plaćanje pratitelju putovanja, potrebno min 15 osoba ) 
•    Ulaznicu za destileriju viskija u Edinburghu uz degustaciju viskija i vođenu turu: 22 GBP 
( rezervacija prije putovanja, plaćanje pratitelju putovanja, potrebno min 15 osoba )
•    Cjelodnevni izlet u Stirling (ulaznica uključena) te do najljepše Škotske destilerije 
Glengoyne sa ulaznicom i degustacijom najboljih škotskih viskija ( uključeno u cijemu izleta )  te Loch Lomond–80 GBP (za realizaciju potrebno minimum 20 putnika) 

REZERVACIJA POTREBNA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA
•    Napojnica za voditelja putovanja –nije obavezno no uobičajeno je da ukoliko ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših voditelja putovanja da ih se nagradi sa napojnicom. Iznos napojnice naravno ovisi o Vašoj procijeni i zadovoljstvu te nikako nije obavezan, sami odlučujete želite li nekoga nagraditi za trud (preporuka prosječne iznosa napojnice za Veliku Britaniju iznosi 5-10 GBP po osobi )

Popusti i doplate:
•    Doplata za jednokrevetnu sobu– 1.890, 00 kn


Informacije o letu:

BA 849    Zagreb ( 19.06. )    14:25    London, Heathrow    16:00
BA 1486    London, Heathrow    19:05    Glasgow    20:30

BA 1483    Glasgow ( 23.06. )    12:40    London, Heathrow    14:10
BA 840    London, Heathrow    16:05    Zagreb    19:30

PRIJEVOZNIK: British Airways

U cijenu uključen 1 komad predane prtljage do 23 kg i 1 komad ručne prtljage do 12 kg ukupnih dimenzija 115 cm (55 x 40 x 20)

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

Informacije o hotelu: Hotel Premiere Inn Pacific Quay Glasgow 3*

 
VAŽNE INFORMACIJE:
Završnu obavijest dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.). Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovo putovanje nije prilagođeno za putnike smanjene pokretljivosti zbog dosta hodanja i korištenja javnog gradskog prijevoza.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH viza za putovanje u Englesku nije potrebna, ali je od 2021. godine za putovanje u Ujedinjeno kraljevstvo obavezna putovnica. 

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili da nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena! 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije/aranžmana pristajete na navede uvjete stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 03.09.2020. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 11 - 7002783444, te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 45 - 7002783241. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Minimalan broj putnika: 20
Maksimalan broj putnika: 30

ID: M
19.06.2021. - 23.06.2021.
cijena od 4.690 HRK
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 4.690 HRK