Gardaland i Safari park 2 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

IZLET U GARDALAND - SAFARI PARK

Datum putovanja: 3.-4.10.2020.

Uključena večera u hotelu!

Predviđeni hotel: Gardesano 3***

1. dan, subota
Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u PARCO NATURA VIVA, u okolici Verone, slijedi vožnja autobusom po Safari parku, u kojem životinje slobodno šeću, te šetnja zoološkim vrtom i Parkom dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini. Tokom posjeta vidjet ćete zebre, žirafe, nosoroge, lavove, tigrove, čimpanze, vukove i mnoge druge životinje. Slijedi vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

2. dan, nedjelja
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja do zabavnog parka GARDALAND. Gardaland je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda, i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: SHAMAN, OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE. Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT, FUGA DA ATLANTIDE, JUNGLE RAPIDS, RAMZES, MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi i dobro je ponijeti rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: PEPA PIG LAND, KUNG FU PANDA AKADEMIJA, TRANSGARDALAND EXPRESS, 4D KINO, MAGIC VILLAGE, GARDEN CATERPILLAR. Odlazak iz Gardalanda u 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

First minute cijena: 590 kn
(vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta)

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 650 kn

Doplata za 1/1 sobu: 150 kn

Popust: djeca do 12 godina 10% popusta na trećem i četvrtom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.
Mogućnost smještaja u obiteljskim sobama.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama TWC, polupansion, voditelja putovanja, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za zabavne parkove, putno osiguranje, boravišnu pristojbu (obavezna doplata na recepciji hotela €1,40 po osobi, djeca do 14 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu).

ULAZNICE: plaćanje vodiču, na licu mjesta.
•    ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba) €31
•    ulaznica za PARCO NATURA VIVA (za grupu od minimalno 25 osoba): odrasli €16; djeca 3-5 godina €7, djeca 6-12 godina €10

ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća.
Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora, broj police 11-7002578765 i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 45-7002578828. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 04.02.2020.

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

5

Italija

Rim

2

Mađarska

Nizozemska

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska