Gardaland i Movieland 2 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

GARDALAND MOVIELAND-CANEVA 2 dana vrhunske zabave i adrenalina

 

Garantirani polazak:  24.-25.8.2019.

 

1. dan
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Zabavni park GARDALAND je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda, i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: SHAMAN, OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE. Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT – FUGA DA ATLANTIDE – JUNGLE RAPIDS – RAMZES – MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi i dobro je ponijeti rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: KUNG FU PANDA AKADEMIJA - TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D KINO – MAGIC VILLAGE – GARDEN CATERPILLAR. Predlažemo i posjet SEA LIFE akvariju, s jedinstvenim doživljajem morskog svijeta i podmorja. Odlazak iz Gardalanda u 21:00 sati. Vožnja do hotela. Noćenje.

2. dan
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do zabavnog parka MOVIELAND, tematski vezanog uz svijet filma. Po uzoru na Universal Studios parkove u SAD-u, Movieland Park nudi uzbudljive atrakcije i vožnje, te zadivljujuće plesne i akrobatske predstave. Atrakcije su tematski vezane uz poznate filmske hitove, kao što su Tomb Raider, Skyfall, Policijska akademija, Rambo, Zorro,  Povratak u budućnost. Za najhrabrije tu su rollercoaster Diabolik Invertigo, slobodni pad Hollywood Action Tower, kuća strave Horror House, te vožnja super brzim gliserom Kitt Super Jet. Predlažemo i posjet Vodenom parku CANEVA i uživanje u spuštanju brzim toboganima i kupanju u bazenima. Odlazak iz parka u 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

First minute cijena: 540 kn
(vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta).

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 590 kn

Doplata za 1/1 sobu 150 kn

Popust: djeca do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama, 1 noćenje s doručkom, voditelja putovanja, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za zabavne parkove, putno osiguranje (obavezna doplata na recepciji hotela €1,40 po osobi, djeca do 14 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu).


ULAZNICE: plaćanje vodiču, na licu mjesta.
•    ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba) €30; doplata za SEA LIFE €5
•    ulaznica za MOVIELAND ili CANEVA (za grupu od minimalno 25 osoba): €19; MOVILENAD + CANEVA: €26


ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća.
Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora, broj police 11-7002578765 i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 45-7002578828. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 24.01.2019.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda