Frankfurt - Međunarodna izložba automobila IAA

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

FRANKFURT - Međunarodna izložba automobila IAA

Datum putovanja: 13.-15.9.2019.


1. dan: ZAGREB - NÜRNBERGA - FRANKFURT
Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku s kraćim zaustavljanjima radi odmora do NÜRNBERGA. Po dolasku slijedi razgled grada: GRADSKA TVRĐAVA – KATEDRALA SV. LOVRENZA – FONTANA «LIJEPI BUNAR». Kraći odmor te nastavak vožnje u smjeru Frankfurta. Smještaj u hotel u Frankfurtu. Noćenje.

2. dan: FRANKFURT
Doručak. Odlazak na Međunarodnu izložbu automobila IAA, koja spada u najznačajniji svjetski sajam mobilnosti, transporta i logistike. Sajam je najveći sajam automobila u svijetu i otvoren je i za profesionalce i za privatne posjetitelje. Proizvođači redovito koriste izložbu kako bi javnosti po prvi put predstavili nova vozila i proizvode, kao i studije i koncepte. IAA je međunarodna platforma za sve koji razvijaju, proizvode ili koriste osobna vozila. Na IAA-i će se istaknuti brojne svjetske premijere koje ističu inovativnu snagu i održivost automobilske industrije. Usredotočenost na učinkovita vozila odgovara sve većoj potražnji kupaca za kvalitetom, sigurnošću, udobnošću i dizajnom. Druge važne teme IAA automobila su električna mobilnost i povezani automobili. Sajam je popraćen raznim predavanjima, prezentacijama i raspravama o temama istraživanja i razvoja u automobilskoj industriji. Polazak za hotel. Noćenje

3. dan:  FRANKFURT - MÜNCHEN - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela te polazak u smjeru Münchena. Po dolasku slijedi razgled bavarske  metropole: Karlsplatz, Karlstor, katedrala Frauenkirche, Marienplatz, Nova i Stara vijećnica, crkva sv. Petra, pivnica Hofbrauhaus, Zgrada opere, Maximillianstrasse, Odeonsplatz, Feldhernnhalle, Hofgarten.  Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak za Zagreb, gdje se dolazi u kasnim večernjim satima.

 

First minute cijena: 1.390 KN
(vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta).

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1.490 kn
Doplata za 1/1 sobu: 680 kn
Doplata za ulaznicu za sajam 120 kn

Popust: dijete do 12 godina 10 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.


Cijena uključuje:
prijevoz autobusom, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, uslugu voditelja putovanja, razgledi prema programu, troškove organizacije i prodaje aranžmana, jamčevno osiguranje.

Cijena ne uključuje:
ulaznicu za sajam, dodatne troškove, putno osiguranje (preporučujemo).putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju.

ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 11-7002470210. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o.,
Zagreb, 15.02.2019.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

4

Italija

Rim

2

Mađarska

Nizozemska

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1