Edinburgh 3 dana direktnim letom iz Zagreba

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Edinburgh putovanje 3 dana posebnim zrakoplovom iz Zagreba - Valentinovo / Veljača 2024.
 

Grad s mnogo lica, “Atena sjevera” kako ga često zovu, Edinburg njegovi stanovnici nazivaju i biserom u škotskoj kruni. Srednjovjekovnog ozračja, tajanstven i pomalo magičan, Edinburgh i danas priziva duh davnih vremena, ali istodobno osvaja i živim kulturnim životom i šarmom svojih stanovnika. 
Provjerite s nama sve navedeno u kratko i slatko putovanje izravnim zrakoplovom iz Zagreba!

 

Datum putovanja: 12.-14.2.2024.

 

Program putovanja:


1. dan, ponedjeljak 12.2.: ZAGREB – EDINBURGH
Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u ranim jutarnjim satima kod kioska Tiska na katu, prijava na let posebnim zrakoplovom izravno u Edinburgh, let planiran u 6:00 sati (točno vrijeme okupljanja dobit ćete u završnom pismu nekoliko dana prije početka putovanja). Slijetanje u edinburšku zračnu luku oko 9:00 sati (lokalno vrijeme). Nakon prikupljanja prtljage ukrcaj u autobus i odlazak prema gradu, u razgled sa službenim gradskim vodičem. Glavni škotski grad njegovi stanovnici doživljavaju biserom škotske krune. Sa svojih mnogo lica Edinburgh ima i klasičnu arhitekturu i šumovite doline odmah do svojih poznatih spomenika, nizovi kuća iz georgijanskog razdoblja izmjenjuju se sa srednjovjekovnim uličicama. Svojim duhom i atmosferom Edinburgh zaziva nostalgiju za prošlim vremenima, duh srednjovjekovlja i alkemiju i magiju. Obići ćemo grad kroz panoramsku vožnju, odnosno proći njegovo povijesno središte, najpoznatije ulice i građevine, a razgled ćemo završiti u poznatom edinburškom dvorcu (ulaznica uključena). Vrijeme za okrijepiti se i potom transfer do hotela i smještaj u sobe. U ranim večernjim satima predlažemo odlazak s voditeljem putovanja u centar grada, kako biste upoznali i večernji život grada. Slobodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel, noćenje.

 

2. dan, utorak 13.2.: EDINBURGH - fakultativno izlet MALA ŠKOTSKA TURA - STIRLING i GLASGOW
Doručak. Slobodan dan u Edinburghu. Preporučujemo odlazak na cjelodnevni izlet u jedan od najpoznatijih škotskih dvoraca, Stirling, te do drugog škotskog grada Glasgowa (doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika). Krećemo poslije doručka prema dvorcu Stirlingu (ulaznica uključena), gdje je slavna škotska kraljica Mary Stuart proživjela djetinjstvo i gdje je 1543. god. i okrunjena. Sigurno jedan od najvećih i najznačajnijih škotskih dvoraca, Stirling je bio poprište mnogih značajnijih i fascinantnih priča i krvavih bitaka. Nakon razgleda dvorca odlazimo prema Glasgowu, drugom škotskom gradu. Nepravedno podcijenjen u odnosu na Edinburgh, Glasgow je grad srednjovjekovnih korijena i modernih današnjih sadržaja, živahan i opušten grad iz kojeg nitko ne ode nezadovoljan. Panoramski i pješački obilazak užeg centra, te slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu ili ručak, itd. Povratak u Edinburgh u kasnim poslijepodnevnim satima, slobodna večer. Noćenje.

 

3. dan, srijeda 14.2.: EDINBURGH - fakultativno SCOTCH WHISKEY EXPERIENCE -ZAGREB
Doručak. Odjava iz soba, odlaganje prtljage na za to predviđeno mjesto. Slobodno jutro za zadnje šetnje gradom, obilazak nekog od muzeja, kupovinu, i sl. Preporučujemo za kraj odlazak na nešto nezaobilazno u Škotskoj: degustaciju poznatog škotskog whiskeyja (doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimalno 30 prijavljenih za realizaciju). Za one koji se za to odluče odlazak na degustaciju uz voditelja putovanja, slobodno vrijeme nakon degustacije i povratak u hotel prije transfera u zračnu luku, ostali imaju slobodno prijepodne po vlastitim željama. Odlazak prema zračnoj luci u ranim poslijepodnevnim satima, prijava na let posebnim zrakoplovom za Zagreb. Polijetanje planirano u 16:50 sati (podložno promjeni). Slijetanje očekivano u 18:40 sati, kraj svih usluga. 

 

HOTELI:
Hotel IBIS SOUTH BRIDGE 3*

  • Hotel na iznimnoj lokaciji, 9 minuta hoda od Edinburškog dvorca ili 15 minuta do Holyrood parka. Sve najpoznatije gradske lokacije su u pješačkoj udaljenosti od maksimalno 20-ak minuta. Hotel ima bar i restoran, WiFi je gratis. Svaka soba ima flat screen TV, kupaonica je opremljena sušilom za kosu. 

 
Hotel BRUNTSFIELD 4*

  • Nedaleko od centra grada i dvorca, ovaj se hotel smjestio na 15-ak minuta hoda od najveće gradske atrakcije, a trgovačka ulica Princess Street još je bliže. Prostranih soba, hotel nudi komfor i ugodu kućne atmosfere.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

FIRST MINUTE CIJENA vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.
Uključene pristojbe zračnih luka!

 

Hotel IBIS SOUTH BRIDGE 3*

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

12.-14.2.2024.

750 € / 5.650,88 kn

790 € / 5.952,26 kn


Doplata za jednokrevetnu sobu: 148 € / 1.115,11 kn 

 

Hotel BRUNTSFIELD 4*

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

12.-14.2.2024.

790 € / 5.952,26 kn

830 € /6.253,64 kn


Doplata za jednokrevetnu sobu: 170 € / 1.280,86 kn

 

DOPATE PRILIKOM REZERVACIJE:

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum prijavljenih 30 osoba, uplata prilikom rezervacije aranžmana):
•    STIRLING I GLASGOW (trajanje 8 sati, uključuje  autobusni prijevoz, lokalnog vodiča, pratnju voditelja putovanja i ulaznicu u dvorac Stirling): 75 € / 565,10 kn
•    SCOTCH WHISKEY EXPERIENCE (degustacija uključuje 4 pića i traje 1,15 sati, autobusni prijevoz do degustacije - povratak pješice, pratnja voditelja putovanja): 60 € / 452,07 kn

 

VREMENA LETENJA:
12FEB2024 ZAG 0600 0900 EDI (lokalna vremena)
14FEB2024 EDI 1650 1840 ZAG

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom Zagreb-Edinburgh-Zagreb, zrakoplovne pristojbe,  voditelja putovanja, smještaj u odabranom hotelu iz ponude u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 2 noćenja sa škotskim doručkom, turističku pristojbu, transfere od/do zračnih luka, poludnevni razgled grada Edinburgha uz lokalnog vodiča, ulaznicu u Edinburgh Castle te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne izlete i sadržaje te troškove osobnih narudžbi

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.  

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 100

Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682935672 i jamčevno osiguranje kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682935673. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o. Zagreb, 13.06.2023.

Odgovorni organizator: Integral Zagreb d.o.o. 
Opći uvjeti putovanja nalaze se na sljedećoj poveznici: 
https://www.integral-zagreb.hr/hr/ugovor-o-putovanju-opci-uvjeti-i-uputstva-za-turisticke-aranzmane

ID: Integral
12.02.2024. - 14.02.2024.
cijena od 750 € | 5.650,88 HRK
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 750 € | 5.650,88 HRK

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Estonija

Finska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

3

Irska

Dublin

1

Island

Italija

Rim

2

Latvija

Riga

2

Mađarska

Nizozemska

Poljska

Krakow

1

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1

Švedska