Dvorci Bavarske 3 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

MÜNCHEN i DVORCI BAVARSKE  - Putovanje 3 dana autobusom 2022.

Termini putovanja:
21.10. - 23.10.2022.
18.11. - 20.11.2022.

 
Vrijednost više: uključen izlet u dvorce Bavarske

Program putovanja:

1. dan  ZAGREB – MÜNCHEN  
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502 - 506 u 04:30 sati. Vožnja  kroz Sloveniju i Austriju  uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u bavarsku metropolu  razgled grada autobusom i pješice: Kraljevski trg – četvrt muzeja sa slavnim pinakotekama  - Ludwigstrasse – Maximilianeum – Isarska vrata – Karlov trg – glavni trg Marienplatz – crkva Frauenkirche – Residenz - dvorac Nymphenburg. Slobodno vrijeme u središtu Münchena za odličan shopping u glavnoj trgovačkoj ulici Kaufringerstrasse, osobne programe ili  posjet tipičnoj bavarskoj  pivnici. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan  MÜNCHEN I IZLET DVORCI BAVARSKE
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u južnu Bavarsku. Vožnja do dvorca Hohenschwangau, mjesta gdje je kralj Ludwig II proveo djetinjstvo i dvorca Neuschweinstein, smještenog na visokoj stijeni, kojeg je Walt Disney uzeo za primjer dvorca iz bajke. Razgledi dvoraca i slobodno vrijeme za kavu ili kupovinu suvenira. Nastavak izleta vožnjom do dvorca Linderhof, jedinog završenog dvorca za Ludwigova života. Razgled dvorca  okruženog prekrasnim parkovima, terasama, fontanama i paviljonima u maurskom stilu. U parku dvorca je Venerina špilja, umjetna špilja s jezercem i rasvjetom u kojoj je Ludwig II slušao Wagnerovu glazbu vozeći se čamcem u obliku labuda. Ovaj će izlet osim posjeta dvorcima posjetiocima približiti prirodne ljepote i alpske krajolike južne Bavarske. Povratak u hotel u Münchenu. Noćenje.

3. dan  MÜNCHEN – JEZERO CHIEMSEE - ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do obale jezera  Chiemsee „bavarskog mora“. Plovidba brodićem po jezeru do otoka  Herrenisel na kojem je Ludwig II izgradio dvorac po uzoru na francuski Versailles i dvoranu ogledala. Posjet dvorcu i šetnja otokom. Povratak brodićem do pristaništa u Prienu. Nastavak vožnje kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.290 kn / €171,22

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.390 kn / €184,49

FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 10 dana prije polaska.     Minimalan broj putnika: 40

 

Cijena uključuje:
•    prijevoz turističkim autobusom prema programu
•    smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi dva noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u Münchenu
•    razgledavanja prema programu,
•    cjelodnevni izlet u dvorce Bavarske
•    pratitelja tijekom putovanja,
•    pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
•    moguću doplatu za jednokrevetnu sobu: 550 kn / €73,00
•    ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
•    ulaznice za dvorce (informativne cijene ulaznica mogu biti podložne promjeni, obavijest o točnom iznosu u završnom pismu): dvorac Nymphenburg 8 EUR dvorac Linderhof 7,50 EUR, dvorci Hohenschwangau-Neuschwanstein  kombinirana ulaznica 25 EUR; dvorac  na Herreninselu 9 EUR, povratna karta za vožnju brodićem na jezeru Chiemsee 7,70 EUR , trošak rezervacije ulaza za dvorce 2,70 EUR po dvorcui osbi , mladi do 18 godina starosti ne  plaćaju ulaznice, ali plaćaju trošak rezervacije ulaza  2,70 EUR  po osobi i dvorcu)
•    dodatne usluge i troškove koji nisu predviđeni programom,
•    troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
•    Putno osiguranje

Popusti:
Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem: 5 % popusta.
 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za  državljane RH viza za Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Cijene mogućih  ulaznica i fakultativnih sadržaja navedene su uz  pojedine programe  prema informaciji na dan  formiranja programa. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih sadržaja do kojih može doći  nakon objave programa. Mogući fakultativni sadržaji plaćaju se na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu navedeno plaćanje prije puta. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili  za osobe koje zahtjevaju  upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. Realizacija garantiranih polazaka ovisi o epidemiološkoj situaciji  i propisanim mjerama.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 078620055045 uplaćena kod Croatia osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Francuska

Pariz

1

Grčka

Atena

4

Italija

Rim

2

Mađarska

Nizozemska

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska