Dublin i klifovi Mohera iz Zadra

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE U DUBLIN 5 dana avionom. Klifovi Mohera, Wicklow i Powerscourt

STOP BOOKING: 7.-11.10.2019.

 Ryanairom iz Zadra! Hotel u centru grada, bogati Irski doručak!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan putovanja: ZADAR - DUBLIN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zadar u 10:00 sati. Podjela putne dokumentacije, prijava na let i polijetanje zrakoplova kompanije Ryanair prema Dublinu u 11:35 sati. Po dolasku u Dublin u 13:40 sati, slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak na razgled grada: St. Stephen's Green -predivan trg s parkom okružen kućama s karakteristično obojanim ulaznim vratima,  Grafton street - najpoznatija trgovačka ulica, O'Connell Street - široka prometnica koja se proteže od O'Connellovog mosta na rijeci Liffey do Parnellova spomenika na sjeveru. Tu se nalazi i The Spire, 121 metar visoka skulptura u obliku igle, koja dominira gradom, zgrada Glavne pošte, katedrala Sv. Marije i Vrt sjećanja, posvećen svima koji su pali za slobodu Irske, otvoren na 50 godišnjicu Uskršnjeg ustanka.
Slobodno vrijeme za večernju šetnju poznatom četvrti Temple Bar, središtem noćnog života, smještene na južnoj obali rijeke Liffey, s mnoštvom irskih pubova i restorana. Noćenje.

2. dan putovanja: DUBLIN
Doručak. Nastavak razgleda grada: park Merrion sa statuom Oscara Wilde, Trinity College - najstarije sveučilište u Irskoj, u kojem se čuva poznata „The Book of Kells“, oslikani rukopis Evanđelja na latinskom jeziku, Dame street, Gradska vijećnica, Dublinski dvorac, katedrala Kristove crkve, katedrala sv. Patrika - najveća irska katedrala, posvećena Sv. Patriku, zaštitniku Irske, u kojoj je živio i radio poznati svećenik i književnik Jonathan Swift, autor Gulliverovih putovanja. U popodnevnim satima predlažemo posjet pivovari čuvenog irskog tamnog piva Guinness i upoznavanja s procesom proizvodnje. Na kraju obilaska slijedi opuštanje u Gravity baru s nezaboravnim pogledom na grad, uz pintu tamnog Guinessa. Noćenje.

3. dan putovanja: DUBLIN – IZLET U POKRAJINU WICKLOW
Doručak. Odlazak autobusom na cjelodnevni izlet u pokrajinu Wicklow, zbog obilja zelenila popularno nazvane „Vrt Irske“ (doplata za ulaznice na licu mjesta). Vožnje do Glendalougha, u prijevodu „Dolina dva jezera“. Spoj je to očaravajuće prirode i mnoštva znamenitosti. Posjet samostanu, sagrađenom u 6. stoljeću, čija je najveća znamenitost okrugli toranj u kojemu su se čuvali monaški spisi za vrijeme vikinških napada. Nastavak vožnje do  imanja Powerscourt, najljepšeg i najvećeg primjera aristokratskih vrtova iz 19. stoljeća. Obilazak dvorca i predivnog parka s pogledom na goru Wicklow. Na povratku u Dublin, zaustavljanje u priobalnom gradu Bray, popularnom izletištu smještenom na obali Irskog mora.  U večernjim satima predlažemo odlazak na show „Celtic night“ – večeru uz tradicionalni irski ples. Noćenje

4. dan putovanja: DUBLIN – fakultativni izet KLIFOVI MOHERA
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet „Klifovi Mohera“. Vožnja autobusom do grofovije Clare, smještene na zapadnoj obali Irske, gdje se nalaze najljepše i najimpresivnije prirodne znamenitost Irske – klifovi Mohera. Ove čudesne litice izduže se iz Atlantskog oceana do 200 metara visine i hrabro odolijevaju udarcima valova. Po dolasku slijedi razgled Centra za posjetitelje, te šetnju stazama i platformama do O'Brienova tornja, najviše točke klifova sa spektakularnim pogledom na  hridi i ocean. Povratak u Dublin u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za večernji provod u pubovima Temple Bara. Noćenje.

5. dan putovanja: DUBLIN - ZADAR
Odjava iz hotel u ranim jutarnjim satima (breakfast box umjesto doručka). Vožnja autobusom do zračne luke u Dublinu. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Zadar u 7:10 sati. Dolazak u Zadar u 11:10 sati.


Cijena putovanja po osobi:

 

Datum putovanja:

 

Redovna cijena

7.-11.10.2019.

 

3.190 kn

First minute cijena vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni.

Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka: 1.190 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.390 kn

Popust: odrasla osoba 5% popusta na trećem ležaju, dijete do 12 godina 10% popusta na trećem ležaju.

PRTLJAGA uključena u cijenu: 1 komad manje ručne prtljage do 10 kg težine maksimalnih dimenzija 40 x 20 x 25 cm.
Doplata za dodatnu prtljagu: 300 kn za 1 komad prtljage do 10 kg (manji kofer maks. dimenzija 55 x 20 x 40 cm),  690 kn za 1 komad prtljage do 20 kg (veći kofer).


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zadar - Dublin – Zadar zrakoplovnom kompanijom Ryanair, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, bogati Irski doručak, transfer Zračna luka Dublin – hotel – Zračna luka Dublin, izlet autobusom u pokrajinu Wicklow, sve razglede prema programu, jamčevinu, troškovi organizacije i prodaje putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: pristojbe zračnih luka, fakultativne sadržaje, ulaznice, troškove osobnih narudžbi i javnog prijevoza, putno osiguranje.

Doplata za cjelodnevni izlet „Klifovi Mohera“ €60 (plaćanje na licu mjesta, predbilježba u agenciji). U cijenu izleta uključena je ulaznica za klifove.

Informativne cijene ulaznica:
•    katedrala sv. Patrika €8
•    Trinity College €15
•    pivovara Guiness €25
•    tradicionalna večera s programom €40
•    paket ulaznica Powerscourt i Glendalough €15


VREMENSKA RAZLIKA: -1 sat, ZAGREB 12:00 sati - DUBLIN 11:00 sati
ELEKTRIČNA ENERGIJA: 220 V, potreban je adapter (engleski tip utičnice). Može se iznajmiti ili kupiti na recepciji hotela.
Predlažemo ponijeti odjeću i obuću za kišno vrijeme (kišne kabanice, vjetrovke, cipele za kišno vrijeme).
Službena valuta: Euro


NAPOMENE: Pristojbe zračnih luka podložne su promjenama i konačni iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.


Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća.
Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora, broj police 11-7002578765 i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 45-7002578828. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 07.02.2019.

 

 

 


 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Engleska

Grčka

Atena

2

Italija

Rim

2

Portugal

Turska

Španjolska