Dubai posebne ponude - tjedni polasci 2021

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Dubai paket aranžmani na 4,5,6 ili više dana 2021.

 

Polasci iz Zagreba 2021.

 

 • Zrakoplovna karta sa uključenim pristojbama zračnih luka
 • Transferi na destinaciji: zračna luka - hotel - zračna luka
 • Smještaj u hotelu sa odabranom uslugom


TERMIN PUTOVANJA: 19.09. - 24.09.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 20.09. - 26.09.2021.

TERMIN PUTOVANJA: 26.09. - 01.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 27.09. - 03.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 03.10. - 08.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 04.10. - 10.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 10.10. - 15.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 11.10. - 17.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 17.10. - 22.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 18.10. - 24.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 24.10. - 29.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 25.10. - 31.10.2021.
TERMIN PUTOVANJA: 31.10. - 05.10.2021.

 

Polasci 9 mjesec:

VOCO DUBAI EX. NASSIMA ROYAL HOTEL
Plot 49, Sheikh Zayed Road, Trade Centre District
TERMIN PUTOVANJA: 09.09.-13.09.2021.
USLUGA: NOĆENJE SA DORUČKOM
CIJENA PO OSOBI:  ( zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu)

 

SIGNATURE HOTEL TECOM
Al Thanayah 1 Tecom, Dubai UAE, Barsha Heights (Tecom)
TERMIN PUTOVANJA: 15.09.-20.09.2021.
USLUGA: NOĆENJE SA DORUČKOM
CIJENA PO OSOBI: ( zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu)

 

MOVENPICK HOTEL APARTMENTS AL MAMZAR DUBAI 4*
46th Street - Corner Cairo Rd - Dubai - United Arab Emirates
TERMIN PUTOVANJA: 22.09.-27.09.2021.
USLUGA: NOĆENJE SA DORUČKOM
CIJENA PO OSOBI: ( zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu)

 

Polasci 10 mjesec:

ATANA HOTEL 4*
Tecom, Hessa Street, Al Barsha South
TERMIN PUTOVANJA: 06.10.-11.10.2021.
USLUGA: NOĆENJE SA DORUČKOM
CIJENA PO OSOBI:  ( zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu)

MÖVENPICK HOTEL JUMEIRAH BEACH 5*
Jumeirah Beach Residence
TERMIN PUTOVANJA: 13.10.-18.10.2021.
USLUGA: NOĆENJE SA DORUČKOM
CIJENA PO OSOBI:  ( zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu
)

Posebna ponuda važeća je do popunjenja određenog broja mjesta

 

ZA SVE POLASKE I HOTELE IZ PONUDE POŠALJITE NAM UPIT

 

DONATELLO HOTEL DUBAI 4*
Al Barsha, Al Barsha, Dubai

CASSELLS AL BARSHA HOTEL 4*
Sheikh Zayed Road

FIRST CENTRAL HOTEL SUITES 4*
off Sheikh Zayed, TECOM, Al Barsha 3

SIGNATURE HOTEL TECOM 4*
Al Thanayah 1 Tecom, Dubai UAE, Barsha Heights

JA OCEAN VIEW HOTEL 4*
The Walk,Jumeirah Beach Residence

VOCO DUBAI EX. NASSIMA ROYAL HOTEL 5*
Plot 49, Sheikh Zayed Road, Trade Centre District

THE RETREAT PALM DUBAI MGALLERY BY SOFITEL 5*
Palm Jumeirah The Palm Jumeirah Dubai

MÖVENPICK HOTEL JUMEIRAH BEACH 5*
Jumeirah Beach Residence

SHERATON JUMEIRAH BEACH RESORT 5*
Al Sufouh Road, Jumeirah Beach Residence

HILTON DUBAI JUMEIRAH BEACH 5*
THE WALK, DUBAI MARINA

SOFITEL THE PALM 5*
The Palm Jumeirah

DODATNI IZBOR HOTELA ZATRAŽITE U AGENCIJI


COVID PROTOKOLI:
Protokoli koji se primjenjuju prilikom ulaska i boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima uslijed pandemije virusa SARS-COV-2 i bolesti COVID-19

 • Državljani Republike Hrvatske koji putuju u Dubai moraju kod sebe imati negativan rezultat PCR testa koji ne smije biti stariji od 72 sata (vrijeme uzimanja brisa). Predlažemo da test napravite 31.5.2021. godine u popodnevnim satima, uz prethodnu rezervaciju termina testiranja.

 

 • Test mora biti urađen u laboratoriji autoriziranom od strane Vlade Republike Hrvatske, odnosno Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (NZJZ "Dr. Andrija Štampar",  i sl.). i rezultat testa morate imate kod sebe u printanom obliku na hrvatskom i engleskom jeziku. Predlažemo da napravite nekoliko kopija testa.

 

 • Po dolasku u Zračnu luku Dubai državljani RH moraju obaviti dodatno testiranje u zračnoj luci (besplatno). Rezultat testa stiže na aplikaciju za pametne telefone COVID19 – DXB Smart App, koju je potrebno instalirati na pametni telefon prilikom dolaska za Zračnu luku Dubai. U slučaju pozitivnog rezultata testa putniku se propisuje 10-dnevna izolacija u hotelu. Agencija ne snosi troškove produženog boravka na destinaciji i trošak promjene datuma putovanja zrakoplovne karte. Pravo na naknadu štete moguće je ostvariti isključivo aktiviranjem police zdravstvenog osiguranja u slučaju bolničkog liječenja i osiguranja od otkaza putovanja u slučaju neiskorištenih usluga aranžmana, a prema Općim uvjetima osiguravatelja

 

 • Putnik mora imati ugovorenu policu zdravstvenog osiguranja s uključenim pokrićem liječenja bolesti koje nastanu za vrijeme putovanja, a posljedica su epidemije COVID-19.
 • Djeca mlađa od 12 godina ne trebaju se testirati.

 

Povratak u Republiku Hrvatsku

Prilikom povratka u Republiku Hrvatsku, putnik mora predočiti jedno od navedenog:
•    negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa na SARS-CoV-2
•    potvrdu o cijepljenju za osobe koje su prije više od 14 dana, primile drugu dozu cjepiva protiv COVID-19. Iznimno, ukoliko se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi, potvrda o primitku jedne doze ukoliko je doza primljena prije više od 14 dana od dana prelaska državne granice;
•    predočenje pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa, kojim se potvrđuje da se vlasnik oporavio od infekcije virusom SARS-CoV-2, pri čemu je taj test napravljen unazad 180 dana, a stariji od 11 dana od dana dolaska na granični prijelaz ili uz predočenje potvrde o preboljenu izdane od liječnika  
•    ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje - BAT na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku (o vlastitom trošku), uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza.

Nošenje maski

 • Tijekom pandemije COVID-19 nošenje maski u UAE obvezno je za sve na javnim mjestima, u javnom prijevozu, trgovačkim centrima i svim javnim površinama ukoliko nije moguće držati razmak od 2 metra.
 • Maske su obavezne i u restoranima, a mogu se skinutu dok jedete i pijete.

Važna napomena: za državljane Republike Hrvatske potrebna je važeća putovnica, koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti dozvoljen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate. Neispravne putne isprave, koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Agenciju, te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelost. Posebni benefiti za pakat aranžmane: U cijenu karte kupljene preko Emirates ili Fly Dubai uključeno COVID 19 osiguranje u iznosu od 500.000 Dollara. U slučaju pozitivnog testa na povratku svi troškovi eventualnog ostanka u hotelu do negativnog testa su pokriveni

Korisne informacije:
Ujedinjeni Arapski Emirati su muslimanska zemlja u kojoj je islamska tradicija vrlo cijenjena, stoga  turisti trebaju paziti na njihove norme i pravila ponašanja.  Iako je to jedna zemlja, svaki emirat ima  vlastita pravila i osobitosti.  Abu Dhabi se smatra konzervativnim,  dok je Dubai  opušteniji i kozmopolitski. Oblačenje, naročito žena,  treba biti prikladno. Toples je zabranjen. Kratke  suknje i  kratke hlače izvan plaže, cipele na potpeticu, duboki dekolte i sl. smatraju  se neprikladnim i mogu izazvati negativne reakcije lokalnog stanovništva. Za  njih je veliki grijeh  ljubljenje  i pokazivanje nježnosti u javnosti,  isto se odnosi i na homoseksualnost. Psovanje je kažnjivo. Fotografiranje lokalnog stanovništva, osobito žena, može izazvati velike probleme, tako da to izbjegavati. U Emiratima se  alkoholno piće može kupiti u samo u duty-free trgovinama. Također je zabranjeno konzumiranje alkoholnih pića na javnim mjestima. Dopušteno je samo u restoranima, noćnim klubovima i barovima koji imaju posebnu dozvolu.  U bescarinskoj zoni prije ulaska u UAE može kupiti alkoholno piće  i unijet do 4 lite alkohola. Pušenje je dozvoljeno u svim restoranima, barovima i noćnim klubovima  gdje se služe alkoholna pića. U vremenu Ramazana (od 12.4. do 12.5.2021.) tijekom dana  su zatvoreni  svi restorani   i otvaraju se tek nakon zalaska sunca. Čak i turisti tijekom dana, u vremenu  Ramazan ne bi trebali jesti, piti niti pušiti na javnim mjestima, osim u hotelima. Kao i u drugim muslimanskim zemljama, korištenje droga  i drugih opijata strogo je zabranjena.

 

Dubai za male novce: Gdje jesti jeftino i fino?

 • Je li baš sve u Dubaiju skupo kao što se čini na prvu? Može li se u Dubaiju pojesti nešto za malo novca? Iako Dubai kao destinacija ne glasi kao opcija za jeftino putovanje, hrana u tom gradu ne mora biti nužno skupa. Cijene hrane van TOP restorana i centralnih lokacija znaju biti povoljne, samo je potrebno istražiti opcije mimo onih razvikanih.
 • Dubai je poznat kao grad luksuza i otmjenih restorana, no ne žive svi tamo na visokoj peti i nisu sva mjesta rezervirana za elitu. Mnoge četvrti skrivaju prave male gastro dragulje u kojima se jede fina lokalna i međunarodna hrana koju su sa sobom u Dubai donijeli radnici iz zemalja kao što su Indija, Bangladeš, Iran, Filipini i brojni drugi.
 • Valuta u Dubaiju je dirham (skraćemo DH ili dhs), a 10 dirhama je oko 17 kuna.

Mi vam nudimo pregled 10 restorana s različitim kuhinjama, od mediteranske do pakistanske, gdje možete fino jesti za malo novca.

 1. Al Mallah U starom dijelu Dubaija, u ulici December u četvrti Al Satwa, nalazi se odličan libanonski restoran u kojem možete pojesti sendvič već za 9 dirhama. No radije se počastite humusom, koftama, shwaramom (nalik kebabu) od janjetine ili piletine, možda nekim roštiljem, manakeeshom (arapska pizza) sa sirom i ostalim delicijama koje neće puno platiti.
 2. Ayubowan Šrilankanski restoran Ayubowan smješten u blizini Jumeirah Lake Towersa odmah će vas s vrata obuzeti mirisom curryja i svježih začina. Ovo maleno mjesto ima tek nekoliko stolova, a gostima nude mnoga jela već za 20-ak dirhama. Curry od krumpira sa senfom im je apsolutni hit, ljut ali sladak, s kremastom bazom od kokosa. Ljubitelji mesa mogu pojesti curry s govedinom.
 3. Bu Qatair Restoran uz plažu Jumeirah nema menija. Poslužuje ono što se ulovi tog dana, od kozica do riba, grillane na roštilju ili pak u curry umaku. Za napomenuti je da je hrana tu dosta začinjena i ljuta pa ako ne volite takve okuse, nažalost zaobiđite ovo mjesto.
 4. Café Isan Volite li tajlandsku hranu, Cafe Isan je izvrstan odabir. Curryji i juhe koje rade su bistre, ne na bazi kokosa, i pomalo ljutkaste. Proljetne rolice imaju puno povrća, ljuta govedina ili pržene kozice s graškom, crvenim lukom i umakom od soje također su sjajne.
 5. Hanoi Haturally Vijetnamski restoran u JLT-u oduševljava sve koji traže pravu vijetnamsku hranu, a posebno hvale njihove pho juhe od piletine, govedine ili povrća.
 6. Raju Omlet Raju Omlet postoji na više lokacija, između ostalog i blizu Palm Islanda pored stanice metroa Noor Islamic. Radi se o indijskom restoranu koji u ponudi nudi izvrsnu hranu, a naručite li jelo s jajima, ponekad i duhovitu.  Osim jela od jaja nude različite vrste curryja.
 7. Ravi Restaurant Odlična pakistanska kuhinja nudi se u vrlo bazično uređenom lokalu, a radi 24 sata. Nalazi se na Satwa Roadu i nudi brojna jela. No nemojte gledati meni jer često nema navedene hrane. Umjesto toga osoblje će vas uputiti što pojesti.
 8. The Meating Room Restoran pored parka Zabeela malni je lokal za koji se traži mjesto više pa preporučujemo da rezervirate mjesto prije dolaska. Na meniju nude brojna jela s roštilja, a prevladavaju indijska jela. Posebno je popularna pileća tikka – ražnjići od piletine s curryjem.
 9. Thyme Restaurant Želite li pojesti nešto mediteransko, restoran Thyme uz plažu Jumeirah nudi buffet večeru po 165 dirhama od 19 sati, a tijekom dana možete pojesti različita jela po narudžbi. Europljani posebno vole što tu tijekom dana mogu popiti alkoholno piće.
 10.  Fish Hut Seafood Restaurant - Al Barsha U Blizini Mall of Emirates nalazi se lokal gdje možete jeftino pojesti nešto riblje, od juhe preko kozica pa do ribe. Osim izvrsne hrane, gosti hvale osoblje i cijelu atmosferu, a najviše vrijednost za novac

 

 

ID: Integral
19.09.2021. - 24.09.2021.
20.09.2021. - 26.09.2021.
22.09.2021. - 27.09.2021.
26.09.2021. - 26.09.2021.
27.09.2021. - 03.10.2021.
29.09.2021. - 04.10.2021.
03.10.2021. - 28.10.2021.
06.10.2021. - 11.10.2021.
13.10.2021. - 17.10.2021.
13.10.2021. - 18.10.2021.
cijena od 3.500 HRK
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 3.500 HRK