Dubai i Maldivi 10 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

PUTOVANJE DUBAI I MALDIVI - City Stay Dubai i odmor na Maldivima 10 dana zrakoplovom iz Zagreba

Datumi putovanja:
06.12. – 15.12.2019.
26.02. – 06.03.2020.
11.04. – 20.04.2020.
 
Program putovanja:

1. dan putovanja: ZAGREB - DUBAI
Dolazak u Zračnu luku Franjo Tuđman u  Zagrebu 3 sata prije polaska zrakoplova. Polijetanje zrakoplova kompanije Emirates na izravnom letu za Dubai u 15.25 sati. Predviđeno slijetanje u Dubai je u 23 sata prema lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih formalnosti, organizirani transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2. dan putovanja: DUBAI
Nakon doručka odlazak na poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada te započinje vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Slijedi stanka za fotografiranje poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, Burj Al Araba. Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Povratak u hotel. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Uz doplatu, moguć odlazak na vidikovac Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Noćenje.

3. dan putovanja: DUBAI - (FAKULTATIVNI IZLET U ABU DHABI) - DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Grad odlikuje mnoštvo modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Vožnja kroz Saadiyat Island, otok koji će za nekoliko godina postati svjetsko središte kulture i umjetnosti s najvećom koncentracijom muzeja u ovome dijelu svijeta. Razgled Džamije Šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija u svijetu, remek djela neoislamske arhitekture. Zaustavljanje u Heritage Village, gdje ćete moći saznati više o povijesti i lokalnim običajima ovog područja. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i kupovine. Na povratku u Dubai, kraće zaustavljanje pored „Ferrari Worlda“, najvećeg zatvorenog tematskog parka na svijetu. Dolazak u Dubai u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

4. dan putovanja: DUBAI
Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na nezaboravan snježni doživljaj usred Dubaija. Ski Dubai, prvi zatvoreni skijaški centar na Bliskom Istoku, nalazi se u sklopu shopping centra Mall of the Emirates, koji raspolaže s preko 350 trgovina. Ukoliko, niste raspoloženi za zimske sportove, predlažemo (uz doplatu) let helikopterom u trajanju od 20 minuta. Uživajte u veličanstvenom doživljaju Dubaija iz zraka s pogledom na fantastične mega građevine. U poslijepodnevnim satima predlažemo (uz doplatu) odlazak na pustinjski safari. Adrenalinska vožnja luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjet beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u aromatskoj vodenoj luli. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete s roštilja i uživati u orijentalnom ugođaju. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan putovanja: DUBAI
Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na zabavu u vodenom parku Wild Wadi (pored hotela Burj Al Arab), plivanje s delfinima i cjelodnevnu zabavu u Aquaventure park u sklopu hotela Atlantis, ručak ili večeru u luksuznom hotelu Burj Al Arab, ili pak odlazak na Jumeirah Beach Walk, mondeno šetalište s brojnim kafićima, restoranima i dućanima te odmor na prekrasnoj pješčanoj plaži. Za ljubitelje shoppinga preporučujemo odlazak u jedan od najvećih Shopping centara na svijetu, Dubai Mall, koji se nalazi u podnožju Burj Khalife; od 18 sati navečer možete promatrati "igru vode i svjetala" tijekom koje fontane izbacuju vodu i do 150 m u visinu. Navečer preporučujemo (uz doplatu) odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ u marini uz večeru (transfer uključen). Noćenje.

6. dan putovanja: DUBAI - MALDIVI
Nakon doručka transfer do zračne luke te prijava na izravan let kompanije Emirates na letu EK660) za Maldive. Polijetanje zrakoplova u 10.15 sati. Dolazak na Maldive u 15.35 sati. Organizirani prijevoz (hidrogliser ili hidroavion) do izabranog hotela. Po dolasku u zračnu luku Maldivi, uputite se na šalter na kojem piše naziv Vašeg hotela koji se nalazi u samom izlaznom holu, gdje će Vas predstavnik hotela ispratiti do odlaznog terminala za transfer do hotela. po dolasku u hotel smještaj i noćenje.

7.-8.dan putovanja: MALDIVI
Boravak u izabranom hotelu. Noćenje.

9.dan putovnaja: MALDIVI – DUBAI
Doručak i odjava iz sobe do 11 sati. Prtljagu možete ostaviti u dogovoru sa recepcijom hotela na za to predviđenom mjestu. Moguća je i kasna odjava iz hotela (uz doplatu, cijena na upit). Prijevoz do Zračne luke i prijava na let EK653 (Emirates) u 23 sata.

10.dan putovanja: DUBAI – ZAGREB
Dolazak u Dubai u 02.00 sata. Nastavak putovanja za Zagreb na liniji EK129 (Emirates) u 08.30 sati. Dolazak u Zagreb u 12.35 sati.

 

HOTELI:

POLASCI:

 

USLUGA:

Hotel Millenium Al Barsha 4* + Maldivi izbor:

06.-15.12.2019.

26.02.-06.03.2020.

11.-20.04.2020.

Noćenje/doručak

Malahini Kuda Bandos Resort Maldivi 3*

9.990,00

8.690,00

8.290,00

Polupansion

Paradise Island Resort and Spa  4*

9.690,00

8.990,00

9.290,00

Polupansion

Summer Island Maldivi 4*

10.290,00

8.290,00

8.990,00

Polupansion

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 4*

12.290,00

9.590,00

10.490,00

Noćenje/doručak

Velasaru hotel Maldivi 5*

12.690,00

10.290,00

10.590,00

Noćenje/doručak

 

Navedene cijene su po osobi u dvokrevetnoj sobi.

 

First minute popust na navedene cijene 300 kn, vrijedi  za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenosti mjesta po FM ponudi!

 

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na liniji Zagreb – Dubai, Dubai-Maldivi, Maldivi -Dubai - Zagreb, asistenciju predstavnika agencije u Zračnoj luci u Zagrebu, smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* u Dubaiju, na osnovi 5 noćenja s doručkom,  povratni transfer od zračne luke do hotela i natrag u Dubaiju, lokalnog predstavnika u Dubaiju na engleskom jeziku, poludnevni razgled Dubaija s uključenim ulaznicama,  3 noćenja s doručkom ili uslugom polupansion u izabranom hotelu na Maldivima, transfer od zračne luke na Maldivima do hotela i natrag,  jamčevinu te trošak organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:
zrakoplovne pristojbe 3.290 kn po osobi (podložno promjeni do trenutka izdavanja avio karte), napojnice, fakultativne izlete, smještaj, obroke i usluge drugačije od navedenih, sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“, putna osiguranja (zdravstveno i od otkaza putovanja) troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...), putno osiguranje (preporučamo).

Obavezne doplate po osobi: pristojbe zračnih luka 3.290 kn (plaćanje prilikom rezervacije putovanja), lokalnu pristojbu "Tourism Dirham (cca 30 kn po sobi/noć, plaćanje na licu mjesta u hotelu).

Fakultativni izleti: Cjelodnevni izlet u Abu Dhabi 340 kn, izlet Pustinjski safari 390 kn, krstarenje brodom "dhow" u Dubai Marini 420 kn, odlazak na vidikovac najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa 420 kn (cijene su važeće za uplate prilikom rezervacije aranžmana).  U cijene su uključeni transferi od/do hotela.

 
Važne napomene:
Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju Azurtours te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti. Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr. Izlet Pustinjski safari ne preporučuje se maloj djeci te osobama koje imaju problema sa srcem i kralježnicom, budući da se radi o adrenalinskoj vožnji. Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE i na Maldive.
 
 
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa. Kategorizacija smještaja u Dubaiju i Maldivima odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 298625000055 uplaćena kod Croatia osiguranja d.d. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Kod programa s charter letovima moguće su naknadne promjene vremena letova, te u tim slučajevima agencija ne preuzima odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.  Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo Vam uplatu putnog osiguranja.

 

 

ID: INT2022AZ
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Bali

Maroko

USA